_ _

12 august 2010

Alien smooth jazz music...Paul Hardcastle .

Dragi navigatori internauti,azi voi incerca sa postez cateva informatii,pentru cei care nu au timp de cautari,despre acest "extraterestru",al muzicii smooth....jazz.Tendintele muzicale ale d-lui Paul Hardcastle,duc acest gen spre ETER. Prima dovada e aici,daca va lasati prada imaginatiei..
Lost summer - Paul Hardcastle
S-a nascut in Londra,iarna,pe 10 decembrie 1957 si este cred eu cel mai in forma muzician de gen din Univers.Scriu poate la superlativ,insa atat de mult imi place muzica lui, incat voi posta cele mai faine piese,in viziunea mea.Prin anul 1980,Paul a fost acceptat intr-una din trupele muzicale din Londra,talentul sau iesind rapid in evidenta,asa cum se intampla cu asemenea genii.In 1985,se vand peste 4 milioane de copii,dupa "Rainforest"si "19".
In anul 1990 stilul jazz-pop,este luat in serios de catre Paul,care lanseaza proiectul "Kiss Sky",acesta fiind inceputul unei perioade productive din toate punctele de vedere,lansand o mare duzina de CD-uri,sub nume propriu,sau al proiectului numit Jazzmasters.
Inafara de cariera sa de inregistrari,a scris muzica de film(as aminti aici muzica pentru filmul Spaceworld al fetelor din trupa SpiceGirl), muzica pentru TV,cele peste 11 milioane de discuri vandute in toata lumea,spunand totul despre Paul Hardcastle,care este neobosit si continua sa ne incante cu piesele lui,care se vand in fiecare zi.
Hardcastle este casatorit cu fosta Dolores Baker, şi împreună au trei copii: Maxine (n. aprilie 1986), Paul, Jr. (născut în august 1990), şi Ritchie.In prezent este si prezentator radio in SUA.
The Jazzmasters - London Chimes
Jazzmasters II - Paul Hardcastle - Inner Changes
Spuneam ca voi posta piesele cele mai faine,insa renunt,pentru ca toate-s grozave,as putea selecta din ele,insa sunt prea multe....
Paul Hardcastle
Dragi calatori,daca ati poposit si aici pe acest blog,va este usor,odata ce ati vizionat cate un videoclip,sa extindeti lista celui pe care eu l-am prezentat pana acum si de ce nu, s-o diversificati...
Lost In Space......cred ca si eu sunt pierdut demult prin spatiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape