_ _

20 octombrie 2010



CHRIS BOTTI în Boston | "Emanuel" w / Mic Lucia ...
Recunoasteti autorul acestei picturi ? Daca nu,la finalul postarii de azi,voi dezvalui numele maestrului.Ce culori deosebite a folosit acest mare artist...Apropo de culoare,dupa forma,aceasta este  al doilea aspect al lucrurilor.Atunci cand a inceput sa aiba mai multa insemnatate in pictura si sa capete oarecare independenta,intre culoare si desen s-au ivit contradictii.Desenul simtea ca acolo unde se aseaza culoarea,dispare linia,iar culoarea nu se simtea libera alaturi de desenul incarcat cu tendinta de a conduce si domina.  JOYCE COOLING-expression

Desenul invinuia culoarea reprosandu-i ca reprezinta pasagerul,ca prinde ceea ce este in vesnica schimbare;cat despre el,se socotea ca reprezinta lucrurile,in ce au ele mai permanent,fiindca se inalta peste ce este trecator,izoleaza forma si relieful de toate posibilitatile de lumina in care pot fi puse si pastreaza numai ceea ce se dovedeste (JACKIEM JOYNER-just groove.wmv)
inalterabil.Ingres,bunaoara,sustinea ca desenul "cuprinde trei sferturi si jumatate din ceea ce contine pictura" si ca "un lucru bine desenat  este totdeauna si bine pictat.Nu poti da exemplu unui mare desenator,care n-a gasit culoarea care sa convina exact desenului sau.
Eu spre exemplu,nu sunt nici pe departe un bun desenator,dar gasesc culorile potrivite in aproape toate lucrarile. STEVE COLE-it´s gonna balright

Macky Funny- My nephew who is almost a year ....




Dragi pamanteni,internauti,autorul picturilor aranjate astazi de mine este...Louis Aston Knight,peisagistul meu preferat.Acum urmeaza....sa va spun noapte buna,este ora 02:21 minute si e cazul sa ma retrag...Va astept cu drag si data viitoare !



A beautiful mind wherever you are from me.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape