_ _

14 decembrie 2010

Un simplu adevar scris in greceste

 PETROS GAITANOS KONIALI GREEK TRADITIONAL MUSIC


Σχεδόν δεν χρειάζεται πλέον να περιγράψει την Ελλάδα ως τουριστικό παράδεισο - έχει γίνει κλισέ, κλισέ αλλά είναι αλήθεια ποιότητας με βάση τον ελληνικό τουρισμό. Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις της τέχνης, του πολιτισμού και της λογοτεχνίας. Μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, είναι μια υπέροχη χώρα για τους λάτρεις της κλασικής τέχνης.
 Η Ελλάδα περιβάλλεται από μια μυριάδα των μικροσκοπικών νησιών, εκ των οποίων περισσότερα από 200 από αυτά κατοικούνται. Ελλάδα βρίσκεται σε μια ορεινή περιοχή και την ψηλότερη κορυφή μέτρησης 1.500 μ.Η Ελλάδα είναι ίσως μία από τις αρχαιότερες χώρες στην ιστορία της Ευρώπης. Αρχαία Ελλάδα χρονολογείται από το 3000 π.Χ. Κυκλαδικός πολιτισμός άνθισε σε μια στιγμή, μινωικής και μυκηναϊκής. Πελοποννήσου χερσόνησο στη νότια Ελλάδα, είναι γνωστή τόσο για τα όμορφα τοπία και την ιστορία της. Αυτή η χερσόνησος αποτελείται από πολλά μέρη, το καθένα με ξεχωριστή ιστορία και τον πολιτισμό. Μυκήνες και την Κόρινθο πόλεις είναι ιδανικά για περπάτημα.




Thria Tsakitzis - Geri Harman

 Μερικά από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά είναι Μύκονο, την Κρήτη και τη Ρόδο. Η Σαντορίνη είναι επίσης ένα υπέροχο νησί, Θήρα κατοικούν σε μία από τις ράχες βράχο σχηματίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, λόγω ηφαιστειακών εκρήξεων. Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι να δείτε το ηλιοβασίλεμα. Santorinii είναι διάσημη για τις μαύρες παραλίες άμμου. Όπως η παραλία της Περίσσας. Ένας άλλος τομέας που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το νησί της Μυκόνου, έμψυχα ένα νησί με 20 παραλίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και το τοπίο αρπακτικό.


Thria Milo mou & madarini - Koniali

 Ελληνική κουζίνα είναι ένα αμάλγαμα των ξένων επιρροών και ελληνικές παραδόσεις. Η Τουρκία και η Ιταλία έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στις λιχουδιές που προετοιμάζονται εδώ. Η διατροφή είναι προφανώς μια παραδοσιακή ελληνική μεσογειακή, με πολλά λαχανικά, βότανα και σπόροι τέτοιες συγκεκριμένες περιοχές. Όντας μια τεράστια χώρα με την ανοιχτή θάλασσα, τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πάντα παρόντες. Οι Έλληνες είναι επίσης μεγάλοι καταναλωτές από αρνί, βοδινό, κοτόπουλο και χοιρινό. Είναι σύνηθες το ελαιόλαδο, τα λεμόνια και τις ντομάτες.




Stavros Savvidis & Pavlos Semertzidis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape