_ _

02 mai 2011

Blog fara sens,ca o corabie in deriva...

De ce am ales acest titlu ?Este simplu sa va dati seama dupa ce-l parcurgeti pret de cateva minute.Nu mai are calitatea pe care la un moment dat,i-am gasit-o si asta numai pentru ca n-am mai avut timp.De cand ma aflu printre straini,eu insumi m-am instrainat si de mine si de familie si de prieteni.Am scris de prieteni?Eu nu am prieteni,am avut un singur prieten pe care l-am pierdut!Din cauza mea!Din cauza unor bani pe care inca n-am reusit sa-i returnez.Sunt aici printre straini,sa lucrez pe bani mai multi decat as castiga in tara mea,ca sa pot imparti in mai multe locuri.Tara mea nu mai este iubita mea demult,as vrea sa pot spune ca-mi iubesc tara...dar n-o mai pot face.De ce?Mi-e teama sa scriu, sunt atat de dezamagit de tot si de toate,incat am tendinta de a inchide acest post.As fi vrut sa ma aflu langa familia mea,sa-mi tin sotia strans in brate si sa-i spun cat de mult o iubesc,sa o rog sa-mi ierte greselile facute de-alungul celor 26 de ani petrecuti impreuna,sa-mi iau nepotelul in brate si sa-l fac sa rada,sa ne prostim impreuna intrand in jocul lui nevinovat si curat,un joc al unui baietel de un an si jumatate.As fi vrut sa fiu langa fetele mele si sa le pot fi alaturi atunci cand as fi considerat ca e cazul sa o fac,neconditionat si cu drag.De ce nu sunt acolo?Poate si voi v-ati intrebat,da,este normal sa va puneti intrebari,insa eu n-am sa va scriu decat simplu si putin.Pentru un asa mic salariu pe care-l primesc multi romani(200 euro este mult intr-o luna),n-am nici cea mai mica intentie sa ma gandesc la tara mea ,decat ca la locul unde m-am nascut.Nimic mai mult,inafara de cei dragi mie,care din nefericire trebuie sa indure rigorile vietii romanesti impuse si de actuala putere,prin politica de austeritate dusa la extreme.Poate-mi va trece supararea asta mare din suflet si ma voi intoarce acasa,as vrea sa pot face asta,insa acum n-am de ales,voi ramane aici,cu regretul ca nu am puterea sa-i pun deoparte pe toti cei care-mi fura tara,care-mi fura conationalii si-i lasa saraci,pe toti cei care apar la televiziuni obscure si isi infiinteaza partide de doi bani si promoveaza maneaua ca pe un bun romanesc.Rusine sa le fie!Imi vine sa rad,ca doar stim ca nu le este,imi vine si sa plang,gandindu-ma ca viata se scurge in saracie si datorii,iar pentru unii si in mizerie.  
http://www.youtube.com/watch?v=SuvkCPdKfJ0  

2 comentarii:

  1. te-am adaugat in blogroll.ai un blog interesant.un lucru nu-mi place...foto de profil.e urata.:P incearca s-o schimbi cu ceva mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zis si facut...!Iti plac mai mult?

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape