_ _

16 iunie 2011

Spaniolii si pokerul pe internet,continuare...

La sfarsitul zilei,daca mai rezist dupa oboseala de peste zi,intru pe http://www.pokerstars.com,si ma joc cateva partide de poker,iar cand ma trezesc din somnul de cateva secunde care ma cuprinde,inchid si ma odihnesc,ca tot omu`.In seara cu pricina,la masa de joc,dau peste doi romani,un american,un german,un algerian si patru spanioli.Nu intru bine in joc,ca unul din spanioli,imi spune si ceva despre "mierda",trimitandu-ma afara din joc,avand si alte cuvinte,des intalnite la toate mesele de poker.(stupid,fy,peasant,putana...etc).Au intervenit si ceilalti doi spanioli,porniti pe intreg poporul roman,suparati atat de tare ca am fost nevoit sa abandonez jocul si sa ies de la masa,"cu capul plecat",suparat si dezamagit.Nu aveam ce sa fac,nu aveam replica,am incercat sa aflu,de ce acel milion de romani,prezenti in Spania,sunt marea problema pentru ei,in conditiile, in care in procent foarte mare,este vorba de familii si copii,angajati,cu drept de munca,avand toate documentele necesare sederii si lucrului bine puse la punct.
Unul din raspunsuri,vine de la tiganii,care,pana va fi Pamantul,vor ramane asa cum ii stim,evoluand pe scara performantelor hotiei,pe zi ce trece.Din nefericire,nu sunt singurii care intind mana,ajunsa de atata intins la Paris si mai nou,la Bruxelles,foarte aproape de Parlamentul European.Spaniolii au dreptatea lor,din drag de neam si țara,am replicat,fara efect,chiar daca aliatul meu roman,stabilit in Canada,s-a alaturat imediat si a incercat sa-i potoleasca pe acesti spanioli lipsiti de bun simt.Vreau sa va spun ca nu sunt singurii,la fel procedeaza si vecinii unguri,sarbi,bulgari,unii americani,da nu ramaneti surprinsi,americanii ar trebui sa fie un exemplu bun pentru intreaga lume...Stiti cum procedez acum?Ma uit inainte sa intru la masa de joc atent,sa nu fie spanioli.Iar acum inchei,se repeta scena,ca si in alte seri,nopti,cand,din nefericire,nu mai rezist si e necesar sa inchid aceasta scurta postare,in speranta ca nu sunteti suparati pe mine,pentru zgarcenia continutului acestei postari si celorlalte ramase in urma si de ce nu,celor care vor urma.In concluzie,eu consider,ca nu este normal sa jignesti un popr intreg,doar ca tu esti spaniol sau mai stiu eu ce nationalitate.Pokerul este un joc frumos,insa goana dupa cateva jetoane,ii face pe unii sa-si piarda demnitatea si  sa-si arate adevarata educatie si incultura.
Noapte buna ca de obicei,e oa 00:26,si va trebui sa inchid.Si azi,17 iunie 2011, e o zi incarcata,am mult de lucru ...Cu bine si va astept cu drag aici.Al vostru prieten virtual,Costi Pop.

Un comentariu:

  1. Si de ce nu ai contactat moderatorul sa-i dea afara de la mese..eu lucuiesc in spania de ceva timp si stiu cum sunt spaniolii..modul de a gandi si actiona..un spaniol nu ar fi plecat ca fraieru cu capu plecat ..si-ar fi sustinut punctul de vedere dar asa e romanul delasator ..daia e coada mereu..Spaniolii nu sunt un popor inteligent ..dar ce imi place la ei ca lupta cu toate fortele si determinarea ca sa-si sustina punctul de vedere ..spuse astea se vede ce au facut si cu sportul in toate sporturile sunt campioni si nu sunt un popor de atletici ( majoritatea spaniolilor sunt pitici si vai de capu lor) dar si asa detin monopolul ..sa nu mai zic de fotbal...Asa ca prietene nu e vina lor ci vina ta ca nu stii sa-ti aperi poporul si principiile...DACA NE UITAM PUTIN IN TRECUT SPANIOLII SUNT UN POPOR DE PIRATI CARE AU JEFUIT ZECI DE POPOARE (AMERICA DE SUD) SI AU VIOLAT MII DE FEMEI..DAR NU II JUDECA NIMENI...Asa ca sa mai lase comentariile la adresa romanilor ...Imi cer scz daca am lungit-o atata cu scrisul dar ma simt frustrat de astfel de situatii..

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape