_ _

21 august 2011

Asa cum v-am obisnuit,dupa o perioada de absenta sa revin cu subiecte,la care nu m-am gandit.Voi nici atat,poate v-ati asteptat la altceva,dar ce mai conteaza nu-i asa?Viata voastra cotidiana este la fel ca a mea,cu schimbari evidente in ce priveste locatia,ritmul ei,greutatile si bucuriile care pe toti ne cuprind.De aceea nu cred ca este vreun stil de viata pe care sa-l intalnesc si sa nu-i fac faţă.La fel sunteti si voi,dar cativa dintre cei care-mi viziteaza blogul,ma refer la cei din alte tari,de pe alte continente,poate n-au avut experienta unei vieti atat de agitate si grele cum am avut eu parte,implicit si conationalii mei.Dragi internauti,in ultima instanta,asa, in lipsa de subiect,voi transcrie o poezie gasita intr-una din cartile mele vechi si care sper sa va placa.

"Cu toamna in odaie

Mi-a batut azi noapte Toamna`n geam-
Mi-a batut cu degete de ploaie...
Si la fel ca`n fiecare an,
M`a rugat s`o las sa intre in odae
Ca-mi aduce o cutie cu "Capstan"
Si tigari de foi Rotterdam...

Am privit in jurul meu si`n mine:
Soba rece,
Pipa rece,
Mana rece,
Gura rece...

Doamne!..Cum puteam s`o las sa plece?
Daca pleaca,cine stie cand mai vine?
Daca`n toamna asta poate,
Toamna-mi bate
Pentru cea din urma oara`n geam?"

Stiti cine este autorul ei?Va voi scrie in postarea viitoare,iar pana atunci,cu bine!




4 comentarii:

  1. A lipsit vara in viata ta? am observat ca a venit toamna, anotimpurile trec mai rapid prin viata noastra decat greutatile. Oricum orice subiect poate fi abordabil, imporatnt este sa ai prieteni cu care sa ne intretinem si sa dezvoltam subiecte care ne plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te uiti mai atent(a),vei observa frunzele ingalbenite,vestede ale vitei-de-vie si nucilor,ciresilor si altor cativa copaci,pomi fructiferi,care in curand isi vor lepada coroanele de frunze pana nu demult verzi.Vara aceasta,ca si altele a trecut neobservata,intr-un fel anume,problemele si greutatile pe care le am,oprindu-ma sa ma bucur de ea.Vara care vine,va fi una care-mi va redeschide pofta de viata si daca voi mai avea acest blog,vei putea sa-mi dai dreptate,sau nu.Ma bucur de acest comentariu,chiar daca esti un anonim.:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vrut sa te surprind, imi place cum creezi si ceea ce postezi pe acest blog.Noi am sa te urmarim si sa apreciem intotdeauna arta ta, tine o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bonsoir Popey
    Merci pour vos commentaires sur mon blog, et pour toutes vos visites...Vous avez de trés belles photos de paysages sur votre site et je les trouve trés agréables à contempler, merci
    Je vous souhaite une trés agréable soirée,
    Dominique (Atelier La Pentacrine)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape