_ _

09 septembrie 2011

VOI FI BOGAT !!!

Draga domnule Pop,
Vad pentru dumneavoastra o serie de sanse nesperate in urmatoarele sase luni, printre care si una referitoare la castigarea unei importante sume de bani. Este ceea ce mi-a dezvaluit lucrarea mea preliminara cu privire la viitorul dumneavoastra apropiat. De altfel, veti gasi in acest mesaj notitele mele cu insemnari. bani
Veti primi si talismanul meu personal. Mi-a fost transmis in circumstante stranii de un batran intelept, care a fost maestrul si initiatorul meu spiritual. De multe ori acest talisman m-a scos din necaz. I-am verificat extraordinara putere, pe nenumaratele persoane pe care viata mi le-a scos in cale si carora l-am incredintat. Sunt fericit ca vi-l pot oferi acum, caci stiu ca va contribui la fericirea dumneavoastra si ca veti profita de sansele nesperate pe care le-am vazut in viitorul apropiat, pregatindu-va aceasta clarviziune.

De altfel, nu este o coincidenta ca am vazut aparand o sansa extraordinara in viata dumneavoastra, chiar in momentul in care ma pregateam sa va trimit acest talisman magic...

Dar mai intai, vreau sa va rog sa retineti bine urmatoarea data (si chiar sa o notati undeva): sambata, 8 octombrie 2011.

Dupa cum veti vedea, domnule Pop, ziua de sambata, 8 octombrie 2011 ar putea marca un moment pozitiv in viata dumneavoastra. Ar putea fi inceputul unei perioade, care are toate sansele sa se transforme in cea mai importanta perioada din viata dumneavoastra.

Din pacate insa, am si vesti mai putin bune, dar va rog, sa nu va faceti nicio grija. De fapt, va voi arata cum puteti sa evitati momentele negative, grijile si obstacolele ce va vor aparea in cale. Si chiar cum le puteti folosi in favoarea dumneavoastra.
zodii Inainte de a continua, tin sa va multumesc pentru increderea cu care m-ati onorat, draga domnule Pop. Voi face TOT posibilul pentru a va ajuta.

Acum, draga domnule Pop, as vrea sa vorbim in detaliu, despre dumneavoastra.

Sunteti nascut in zodia Capricornului. In horoscopul chinezesc, zodia Capricornului corespunde zodiei Bivolului. In concluzie, predominant va aflati sub influenta planetei Saturn.
Zodie care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea. Nativul in Capricorn este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice ca sa se auda de el intr-o zi la nivel mai larg. Poate atinge idealuri profesionale inalte sau poate obtine functii importante. Va incerca sa se impuna intr-un anumit domeniu, astfel incat sa devina un nume pe buzele tuturor. Va dobandi respect si recunoastere in plan social si profesional. Poate atinge succesul in viata, mai ales la maturitate.

text
Mai vad ca multe alte oportunitati vi s-au ivit in cale. Din pacate nu erati in stare sa le vedeti si nu ati putut profita de ele. De asemenea, vad mai multe sume importante de bani care va erau la indemana, dar si in acest caz ati fost "legat la ochi".

univers
Nu ati putut vedea momentele propice in care trebuia sa actionati. In plus, ati facut anumite lucruri in momente nepotrivite. Ati ratat oportunitatile excelente care vi s-au prezentat si care ar fi putut sa va schimbe viitorul.

Dar, trebuie sa intelegeti ca succesul poate fi cultivat. De asemenea, este necesar ca eventualele blocaje sa fie inlaturate, iar norocul sa fie atras catre dumneavoastra, domnule Pop. Nu puteti "tatona in intuneric" la nesfarsit, fara sa stiti ce va rezerva viitorul. Aveti 47 de ani si inca multi altii inainte. Nu spuneti: "Am ratat ocazia."

Nu este prea tarziu sa reactionati, dupa cum v-am anuntat la inceputul acestui mesaj, sunt sigur ca foarte curand veti beneficia de schimbari majore in viitorul apropiat si in mod particular, in jurul datei de 8 octombrie 2011.
univers Domnule Pop, pe parcursul urmatoarelor luni, planeta Saturn, care va domina si care va influenteaza cel mai mult va avea cateva conjunctii extrem de benefice ce nu se vor mai repeta pentru un anumit timp. Iar dumneavoastra puteti si chiar trebuie sa profitati de aceste conjunctii ale planetei Saturn pentru a obtine cele mai mari avantaje si pentru ca, in sfarsit, norocul sa va surada.
Draga domnule Pop, eu va pot indica momentele exacte in care trebuie sa utilizati acest cumul de sanse de succes, astfel incat sa puteti profita la maximum de ocaziile ce vi se vor prezenta.

Va voi indica ce decizii trebuie sa luati. Astfel, veti detine controlul total asupra momentelor importante viitoare. Va voi ghida zi de zi spre un viitor mai bun.
univers
text
Nu uitati ca in jurul zilei de sambata, 8 octombrie 2011, o perioada exceptionala a vietii dumneavoastra ar trebui sa inceapa. Aceasta ar trebui sa dureze cel putin 6 luni. In mod normal, ar trebui sa profitati de pe urma ei. In anii ce vor veni, destinul dumneavoastra va suferi schimbari extrem de benefice daca veti STI cum sa profitati la maximum de aceasta perioada.

Iata ce voi face pentru dumneavoastra, domnule Pop.

text
Aceste previziuni vor fi complete si detaliate. Dar mai ales mai detaliate in legatura cu viitorul dumneavoastra, incat nici nu va imaginati. (Astfel mi-am cladit reputatia mondiala).
clarviziune carte
Foarte curand veti putea primi la dumneavoastra previziunile complete de clarviziune
astro-personala pentru urmatoarele sase luni, ce vor acoperi perioada completa de succes, care va incepe in jurul datei de 8 octombrie 2011 si va dura in total 6-7 luni.

Nu pot sa o afirm cu certitudine dar, in cursul saptamanilor urmatoare s-ar putea sa castigati la loto. Vad un Premiu Substantial, chiar o Mare Suma. Pentru ca toate sansele sa fie de partea dumneavoastra, va voi dezvalui cele mai bune numere, precum si cele mai bune date cand trebuie sa jucati, datorita combinatiei dintre Clarviziune, Astrologie si Numerologie.

Pe parcursul clarviziunii pe care v-am consacrat-o, am descoperit ca aveti posibilitatea de-a va mari considerabil veniturile si asta in mod durabil. Dar asta nu e totul.
loterie
In previziunile dumneavoastra de astro-clarviziune personala va voi indica ce aveti de facut la momentul oportun. In caz contrar, veti risca sa ratati ocazia. Recunoasteti ca ar fi pacat.

De asemenea, va voi spune daca este necesar sa luati importante decizii particulare, in ce moment si in ce fel trebuie s-o faceti.

Dupa cum puteti vedea, veti descoperi pentru prima data si in toate detaliile, ce se va intampla in viata dumneavoastra. Astfel, veti fi singurul stapan al destinului dumneavoastra. Si in loc sa duceti o viata pasiva, veti sti intotdeauna ce capcane sa evitati si veti putea descoperi toate posibilitatile aflate la dispozitia dumneavoastra.
text
Draga domnule Pop, cu previziunile dumneavoastra complete de astro-clarviziune veti dispune de un ghid personal care va va conduce catre realizarea celor mai dragi dorinte ale dumneavoastra.
destin In cazul dumneavoastra, spre exemplu, exista diferite capcane care trebuie evitate. Dar, va pot asigura de asemenea, ca foarte curand va incepe o perioada de mare succes, o perioada cu numeroase sanse pe care nu trebuie sa le ratati.

Draga domnule Pop, in previziunile detaliate de astro-clarviziune pe care le voi face pentru dumneavoastra, nu vreau sa va anunt nimic de care nu sunt sigur 100%.

Aceasta Clarviziune Prezicere, domnule Pop este unica in felul ei, deoarece tine cont de anumite elemente proprii personalitatii dumneavoastra. si mai ales tine cont de senzatiile personale pe care le resimt in ceea ce va priveste.
Aceasta Clarviziune Prezicere seamana cu cele pe care le faceam marilor personalitati internationale care ma consultau, contine absolut tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a fi sigur ca profitati 100% de momentele de Noroc pe care aceasta Perioada Benefica, despre care v-am vorbit, vi le va scoate in cale. Va voi dezvalui lucruri care va vor uimi.

Vreau, de asemenea, ca ceea ce urmeaza sa fie foarte clar atat pentru mine, cat si pentru dumneavoastra: sunt legat de secretul profesional. Raspunsurile Dumneavoastra la aceste intrebari vor fi confidentiale.

Domnule Pop, datorita tuturor acestora, voi putea realiza in zilele urmatoare previziunile dumneavoastra personale de astro-clarviziune detaliate. Vi le voi trimite imediat ce vor fi gata, prin colet simplu-fara semne exterioare.

Cititi-le imediat ce le veti primi si urmati sfaturile specifice. Va asigur ca nu veti primi niciodata atatea previziuni exacte despre dumneavoastra si viitorul dumneavoastra. Credeti-ma, draga domnule Pop, veti fi pur si simplu uluit, intelegand cat de simplu este sa-ti schimbi destinul si viata, dupa bunul plac, stiind cu exactitate:
  • cum sa evitati capcanele (si sa le intoarceti in favoarea dumneavoastra),
  • cand si cum sa profitati in mod optim de sansele ivite.
Vreau cu adevarat sa va ajut cu toate puterile mele spirituale, in asa fel incat viitorul sa va aduca ceea ce cautati. Aveti incredere in mine si va promit ca voi fi mereu alaturi de dumneavoastra.

text
Draga domnule Pop, inca nu stiu cate pagini vor avea previziunile dumneavoastra de astro-clarviziune, dar pot sa va spun ca vor contine informatii foarte detaliate despre toate aspectele din viata dumneavoastra, pe care le-am mentionat deja.

Ma gandesc in egala masura ca predictii de
astro-clarviziune atat de detaliate ca cele pe care le veti primi, ar putea costa sute de mii de lei (si chiar merita). Dumneavoastra veti plati numai o participare la cheltuielile de traducere, editare si tiparire in valoare de ... lei.

Nu ezitati, draga domnule Pop. Nu aveti niciun motiv sa mai asteptati inca o zi. Nu veti mai avea niciodata o alta sansa ca aceasta, de a descoperi atat de multe lucruri despre persoana si viitorul dumneavoastra.

astro
Cand veti observa, foarte curand, primele schimbari pozitive in viata dumneavoastra... cand veti vedea, pe parcursul lunilor, ca viata dumneavoastra se transforma asa cum v-ati dorit... cand veti constata ca tot ceea ce v-am spus s-a realizat... veti fi multumit ca ati avut incredere in mine.

Iata, cateva din insemnarile pe care le-am facut analizandu-va tema astrala.

Pop Costica

ZODIE: capricorn

ZODIAC CHINEZESC: bivol

PARFUM: Caprifoi

INGER: Zafkiel

DOSAR Nr. ZC-2

D.N. 29 Decembrie 

NUMAR DE AUR: 9

previziuni

8 octombrie 2011


Pe curand,
Prietenul dumneavoastra devotat,
daryl


PS: Dupa cum v-am promis, veti gasi in colet Talismanul meu special. Dupa ce vom stabili intre noi o legatura telepatica si pentru a-i maximiza efectele benefice si protectoare, va trebui sa-l purtati mereu cu dumneavoastra, in buzunar sau in geanta (veti intelege mai tarziu de ce). Va va ajuta sa va transformati viata in sens pozitiv, cu conditia sa respectati instructiunile pe care doresc sa vi le trimit.

Fiecare persoana careia i-am oferit Talismanul in trecut, mi-a multumit. Va debloca norocul si va intensifica perioada norocoasa ce urmeaza pentru dumneavoastra. Aceasta perioada ar putea fi extrem de importanta pentru dumneavoastra. Daca sunteti capabila sa profitati la maximum de ea, urmand indicatiile pe care vi le voi da in astro-clarviziunea dumneavoastra personala aceasta poate cu adevarat sa va schimbe destinul in mai bine.


Ca dovada a prieteniei va voi trimite magnificul meu pandantiv cu 7 chakre, este un puternic instrument de protectie. Actioneaza asemenea unei antene, care atrage norocul, banii si dragostea catre persoana care il poarta, datorita actiunii sale de armonizare. Veti avea nevoie de el pentru a avea toate sansele de partea dumneavoastra, mai ales in ceea ce priveste aceasta suma importanta pe care o puteti primi in curand.
In plus, este o minunata bijuterie.
chakre


Acceptati sa primiti cadou acest superb pandantiv pentru a trai in armonie.

Cele 7 sfere sacre ale celor 7 chakre va permit sa primiti Energia Cosmica Universala indispensabila echilibrului si bunastarii dumneavoastra.

Aceasta bijuterie va fi confectionata special pentru dumneavoastra si va fi ornata cu 7 pietre in culori stralucitoare. Iata mai jos semnificatia fiecareia dintre ele:


Chakra 7 reprezinta Spiritualitatea

Chakra 6 reprezinta Intelectul

Chakra 5 reprezinta Comunicarea

Chakra 4 reprezinta Emotiile

Chakra 3 reprezinta Motivatia

Chakra 2 reprezinta Vitalitatea

Chakra 1 reprezinta Dorinta


chakre
Punand in armonie aceste 7 valori putem gasi linistea sufleteasca, este dorinta mea cea mai mare in ceea ce va priveste. De aceea va rog sa acceptati acest cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape