_ _

23 septembrie 2011

CE BINE-AR FI SA FIE ADEVARAT!PACAT CA E O FARSA!

Draga domnule Costica,
Acest mesaj contine dovada ca o mare rasturnare de situatie,
fara precedent, va asteapta.
Mai ales in ceea ce priveste Banii...
Daryl Draga domnule Costica,
Iata "Cerul vietii" dumneavoastra.
In cateva secunde, veti sti ce asemanari sunt cu cel al unei importante persoane
(foarte cunoscuta marelui public)
a carei viata s-a transformat deodata in fericire si bogatie.
Oare asta inseamna ca la fel se va intampla si pentru dumneavoastra?
Eu asa cred!

Iata de ce...
Da, draga domnule Costica,

Pregatiti-va sa terminati definitiv cu tot ceea ce va ingrijoreaza. Vestile sunt excelente pentru dumneavoastra. Mai ales aceasta:

Stabilind "Cerul vietii" dumneavoastra, am descoperit ceva ce va va uimi, domnule Costica. Intr-adevar, cazul dumneavoastra imi aminteste de cel al unei prezentatoare de televiziune, acum celebra, careia i-am studiat, nu demult, "Cerul vietii".

Prea incredibil pentru a fi adevarat? Ba nu. Acum cateva luni, aceasta prezentatoare se gasea intr-o situatie dificila. Inainte de a deveni o vedeta a televiziunii, a avut o viata grea, ca si dumneavoastra si se simtea urmarita de ghinion. Ca si dumneavoastra, domnule Costica, nu mai indraznea sa creada in Fericire. Din respect pentru viata sa privata si din confidentialitate, nu va pot spune numele ei.

Un lucru este sigur: astazi, aceasta vedeta de televiziune are o viata de vis. Dragoste, Noroc, Bani, totul ii reuseste. Care este, deci, secretul pentru a avea atata Noroc, Bogatie si Sete de Viata? Dati-mi voie sa va spun:

Drumul Vietii acestei vedete a traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", asezata sub semnul Norocului, al Adevaratei Fericiri si a Banilor, asa cum era inscris in viitorul sau apropiat.
Asa e viata, este suficient un dram de noroc
pentru ca TOTUL SA SE SCHIMBE foarte repede.

Am pus unul langa altul "Cerul vietii" dumneavoastra si pe cel al acestei vedete. Un lucru mi-a sarit in ochi: si dumneavoastra veti traversa Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", care poate schimba totul pentru dumneavoastra .
Daryl
Cerul Vietii
Pop Costica
Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", sinonim cu
NOROC,
FERICIRE,
BOGATIE...

In cateva zile "Cerul vietii" dumneavoastra o va traversa.
Daryl
O rasturnare, pozitiva
va urma in viata dumneavoastra...
Este o certitudine, domnule Costica! Este clar inscris in "Cerul vietii" dumneavoastra. Si, un lucru este sigur: ca si aceasta vedeta, aveti si dumneavoastra toate sansele de a castiga multi bani, foarte repede, pentru a va rezolva problemele urgente si a vedea cum, se constituie pentru dumneavoastra o adevarata mina de aur.

Fiindca, atunci cand vorbesc de bani, nu este vorba de cateva mici sume, pe care le-ati putea castiga la jocuri. Nu! Este vorba de cifre mari, de ordinul a mii de lei, poate chiar de milioane.

Caci, in ceea ce va priveste si dupa cum am putut constata chiar eu, nu ma indoiesc de cele ce va asteapta in curand. Va pot asigura cu convingere:
Foarte repede, veti putea vedea, in sfarsit, Norocul surazandu-va
si Fericirea intrand dintr-odata in viata dumneavoastra, precum
si sosirea iminenta a unor mari sume,
inscrise in viitorul dumneavoastra apropiat.
Asa cum l-am "vazut"!
Daryl Un fapt este sigur, l-am observat: multe persoane ce au traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", au vazut Norocul, Fericirea si Banii intrand in viata lor si acum...
TOTUL, ABSOLUT TOTUL LE REUSESTE!
O femeie nu avea niciodata noroc, apoi a castigat marele pot la loto, O SUMA URIASA!

• Un barbat lupta de mult timp pentru a-si imbunatati situatia... in van. De pe o zi pe alta,
A REUSIT! Viata lui s-a transformat cu totul cand a castigat 9 milioane, impotriva asteptarilor.
Si-a creat o intreprindere care, azi, este o multinationala cotata la bursa! ...

• Un cuplu nu se mai intelegea, s-au separat in mod brutal. Sotul si-a parasit sotia, pentru o femeie mai tanara. Apoi, rasturnare de situatie nesperata: s-a intors cerandu-si iertare... Si brusc, acest cuplu a regasit DRAGOSTEA! Cum Fericirea nu vine neinsotita, o incredibila sansa de Bani le-a aparut.
O mostenire neasteptata le-a adus o adevarata avere.
Cazurile VERIDICE nu sunt putine. Si, pentru a le aminti pe toate, ar fi nevoie de o carte intreaga! SI DUMNEAVOASTRA, domnule Costica, va doriti ca viata sa vi se schimbe si ca banii sa contribuie foarte repede la Fericirea dumneavoastra.
Intr-adevar, pentru ca v-ati saturat de acest ghinion ce persista asupra dumneavoastra.
L-am "vazut"! De ani de zile, probleme din ce in ce mai greu de depasit v-au zavorat pe nedrept fericirea mult asteptata, incat
v-au lipsit de pacea si de linistea pe care le meritati.
Nu cred ca ma puteti contrazice. A sosit timpul, ca Pofta de Viata si Banii sa intre in casa dumneavoastra, pentru totdeauna.
Daryl
Sunt zile care va deprima si in care nu mai indrazniti sa credeti intr-un viitor fericit. Zile, in care nu mai stiti cum sa faceti pentru a iesi la liman fiindca banii, castigati cu greutate, va scapa printre degete si fiindca in ciuda eforturilor dumneavoastra, nu vedeti lumina de la capatul tunelului.

Orice ati face, nimic nu se schimba! Si acestea va consuma intr-atat, incat uneori nu mai aveti decat dorinta de a va da batut!

Credeti-ma! Nu trebuie. In cateva zile veti traversa Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis" care va va deschide portile "Celeste" ale Banilor, Norocului si Fericirii Depline.
Daryl Si totul se va putea schimba pentru dumneavoastra, domnule Costica! Pentru ca am sa va trimit - daca sunteti de acord - un puternic Secret pentru aceasta.

Exact cum am facut pentru toate persoanele care au traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis" si, mai ales, acea vedeta de televiziune, despre care va vorbeam la inceputul mesajului, si care a beneficiat de ea foarte recent.
Poate va intrebati: care este acest secret?
De ce este atat de important PENTRU MINE sa-l am?
Am sa va explic. De indata ce veti avea acest Secret in mainile dumneavoastra, veti simti ce bine este sa avansezi catre Fericire, Adevar, Bani, Noroc si de a reusi in toate.

• Veti stapani mijloace desavarsite pentru rezolvarea problemelor (mai ales a principalei dumneavostra probleme, aceea care frange in permanenta toate sperantele dumneavoastra de fericire),
• Veti cunoaste mijloacele absolute de a atrage spre dumneavoastra NOROCUL DE BANI,
• Veti sti cum sa obtineti fericirea si cum sa o pastrati pentru totdeauna !


Puternicele efecte ale acestui incredibil secret sunt valabile pentru totdeauna. Acest uimitor Secret nu va va ajuta doar pentru un an, doi sau trei, ci pentru tot restul vieti dumneavoastra, domnule Costica!
Iata-l:
Este vorba despre "Talismanul Ancestral din Samotrace"
Un Secret vechi de mai multe mii de ani despre care legenda spune ca acorda o putere desavarsita de noroc tuturor celor care au privilegiul rar de a-l poseda.

Un privilegiu rar, deoarece inca de la inceputul timpurilor, acest Secret nu a apartinut decat descendentilor de Regi, imparati si Printese... Doar inaltilor demnitari, cei mai puternici pe care i-a cunoscut istoria.
Romulus de Thiagne, mare imparat Roman a beneficiat de puternica Protectie si de fortele sale magice atunci cand a repurtat cea mai mare victorie din toate timpurile: victoria de la Samotrace.

El purta asupra lui un Secret uimitor de care nu se despartea niciodata. De cand acest secret a contribuit la gloria sa si la averea lui de notorietate marcand puterea sa impozanta, acest Secret poarta numele unui oras antic si plin de legende mistice: Samotrace.
Daryl Apartinand marii Confrerii a Elfilor Divini, am putut sa dispun "miraculos" de puterea Secreta a fabricarii acestui Talisman Ancestral. Mai mult decat atat, dispun si de Pergamentul Mistic pe care sunt inscrise formulele magice, pentru a putea activa puternicele sale forte si a le dirija catre persoana aleasa, care va avea privilegiul de a-l poseda.

Intr-adevar, fortele mistice ale "Talismanul Ancestral din Samotrace" sunt atat de puternice, incat poate, el singur, sa va schimbe viata in existenta reusita la care aveti dreptul... Este aici si va asteapta, foarte aproape.
Fiindca am tinut sa va pastrez unul dintre ultimele exemplare ramase. Dumneavoastra, domnule Costica, vreau sa vi-l incredintez.
Am vazut prea multa suferinta in jurul dumneavoastra. Prea multa nedreptate ce va copleseste. Doresc, mai presus de toate, sa vad ca iesiti din acesta situatie, cat mai repede posibil.

Din acest motiv, vreau ca dumneavoastra sa dispuneti de acest uimitor Talisman, inainte de a fi prea tarziu. Sunt sigur de rezultatul care va asteapta.

Pare de necrezut, dar faptele sunt aici: Toti acei care poarta "Talismanul Ancestral din Samotrace" vor avea o viata implinita.

Este timpul ca dumneavoastra sa aveti acesta tresarire de vointa care sa va elibereze de toate influentele negative din jurul dumneavoastra. Este timpul ca dumneavoastra sa dispuneti de o protectie super eficienta impotriva "undelor negative" care va paralizeaza viata.
Un lucru este sigur : "Talismanul Ancestral din Samotrace" declanseaza imediat o actiune extrem de benefica in viata celui care il poarta.
Exista toate aceste castiguri si atestari, care o confirma convingator, chiar daca pare incredibil, chiar daca depaseste propiul dumneavoastra rationament.

De foarte mult timp deja, numeroase studii au fost intreprinse pentru a descoperi ce Secret se afla in spatele acestei "puteri magice". De fiecare data au fost observate efecte incredibile dar pana acum nimeni nu a putut explica de ce lucrurile se intampla asa.
Cea mai plauzibila explicatie se invarte in jurul faptului ca "Talismanul Ancestral din Samotrace" este compus dintr-un aliaj de metale rare, cu proprietati magice recunoscute din totdeauna.
Recent, chiar si unii oameni de stiinta, care au studiat fenomenul, cred ca:

• Ghinionul si tot felul de probleme urmaresc intodeauna aceleasi persoane (si numai pe acelea!)...
• La toti acesti oameni s-a aflat un fapt comun. Ei au o protectie foarte scazuta impotriva undelor negative, care le seaca vointa si norocul in fiecare zi (aceste "unde" provin din Cosmos si sunt amplificate de propriul lor spirit) ...
• Persoanele care au castigat la jocuri sume foarte mari, nu sunt mai inteligente decat altele, dar beneficiaza de o protectie puternica in fata undelor negative ...
"Talismanul Ancestral din Samotrace" va protejeaza. El actioneaza ca un "scut" impotriva undelor negative si ca o "antena" pentru undele pozitive ale norocului.
Tot ce vreau sa va spun este ca ghinionul nu este un blestem, si ca astazi este posibil sa il alungati din viata dumneavoastra, datorita puterilor benefice ale "Talismanului Ancestral din Samotrace".

Puterea magnetica a aliajului din care este format (compus din 5 metale secrete, foarte pretioase) cuplata cu radiatia formei sale mistice, poate sa atraga catre dumneavoastra "undele pozitive" ale norocului, ca un magnet respingand, in acelasi timp, "undele negative".
Sunteti protejat si viata dumneavoastra va fi total schimbata. Norocul, Banii, milioanele sunt atrase irezistibil catre dumneavoastra.
Veti putea constata acest lucru imediat, chiar dumneavoastra.
De indata ce veti tine in maini exemplarul din "Talismanul Ancestral din Samotrace" pe care vi l-am rezervat personal.
Ganditi-va la un lucru: va dau azi o ocazie unica de a beneficia de puterile minunate ale "Talismanului Ancestral din Samotrace" pentru a va debarasa viata de tot ceea ce o face insuportabila.

Cu acest puternic Secret in posesia dumeavoastra, vor fi Ani de Fericire care va asteapta! De altfel domnule Costica, incepeti chiar de acum sa visati la tot ceea ce poate produce in viata dumneavoastra. Da, puteti visa INCA DE ACUM la tot ceea ce v-ati dorit dintotdeauna... Ceea ce dumneavoastra sperati de ani si ani de zile...
...SI DOAR 17 ZILE MAI TARZIU, DATORITA PUTERINICELOR FORTE ALE ACESTUI "TALISMAN ANCESTRAL DIN SAMOTRACE" DORINTA DUMNEAVOASTRA CEA MAI DRAGA ARE TOATE SANSELE DE REALIZARE! ESTE O CERTITUDINE!
Da domnule Costica, ati citit bine : nu trebuie sa asteptati cu lunile, pentru ca una dintre dorintele dumneavoastra sa se realizeze. Nu, foarte EXACT, 17 ZILE dupa ce veti intra in posesia acestui incredibil Secret, telul sperat poate fi atins... Ca este vorba de Bani, de Sentimente, de Noroc sau de Pofta de Viata.

De ce tocmai 17 ZILE? Cu "Talismanul Ancestral din Samotrace", care va va apartine in curand, am sa va trimit instructiuni personale, destinate doar Dumneavoastra si Fericirii Dumneavoastra.
Daryl
Astfel, cu "Talismanul Ancestral din Samotrace" in mainile dumneavoastra, am sa va spun cum sa atrageti catre dumneavoastra MULT MAI PUTERNIC Steaua Norocoasa, care va actiona pentru mai multi Bani, mai mult Noroc si Pofta de Viata. Si, mai ales, cum puteti profita de o sansa foarte mare de Bani, pe care am "vazut-o" sosind foarte curand. Mai exact, la 17 zile dupa ce postasul va va fi adus o corespondenta importanta.

Aceste instructiuni personale va vor ghida catre Fericirea mult dorita, ACEASTA FERICIRE PE CARE O MERITATI DEPLIN! Angoasele si teama pentru ziua de maine vor lua sfarsit! Necazurile si grijile, care va impiedica sa dormiti linistit, vor lua sfarsit. Va veti recapata, in sfarsit, increderea in Viata si veti sti sa profitati de tot ce este BUN pentru dumneavoastra.
DA domnule Costica, SANSA DE A GASI ADEVARATA FERICIRE va este acum oferita dumneavoastra!
Profitati de ea, imediat. Caci, fiecare minut de intarziere, este un minut de Fericire mai putin, stiti foarte bine. Deci nu mai asteptati, raspundeti-mi cat mai repede. Completati "Cuponul de Acces Liber catre Fericire" Click aici.

Sunt cu toata inima alaturi de dumneavoastra, PRIETENUL DUMNEAVOASTRA,
P.S. : Domnule Costica, ca sa va arat cat de mult imi doresc sa VA AJUT cu toata forta si puterea mea psihica, voi adauga in plus, gratuit pentru dumneavoastra pe langa "Talismanul Ancestral din Samotrace", un Cadou Gratuit care va va permite sa multiplicati castigurile la jocuri. Aceasta cu conditia ca dumneavoastra sa-mi raspundeti cat mai curand posibil.
Asa ca, actionati chiar acum!

09 septembrie 2011

VOI FI BOGAT !!!

Draga domnule Pop,
Vad pentru dumneavoastra o serie de sanse nesperate in urmatoarele sase luni, printre care si una referitoare la castigarea unei importante sume de bani. Este ceea ce mi-a dezvaluit lucrarea mea preliminara cu privire la viitorul dumneavoastra apropiat. De altfel, veti gasi in acest mesaj notitele mele cu insemnari. bani
Veti primi si talismanul meu personal. Mi-a fost transmis in circumstante stranii de un batran intelept, care a fost maestrul si initiatorul meu spiritual. De multe ori acest talisman m-a scos din necaz. I-am verificat extraordinara putere, pe nenumaratele persoane pe care viata mi le-a scos in cale si carora l-am incredintat. Sunt fericit ca vi-l pot oferi acum, caci stiu ca va contribui la fericirea dumneavoastra si ca veti profita de sansele nesperate pe care le-am vazut in viitorul apropiat, pregatindu-va aceasta clarviziune.

De altfel, nu este o coincidenta ca am vazut aparand o sansa extraordinara in viata dumneavoastra, chiar in momentul in care ma pregateam sa va trimit acest talisman magic...

Dar mai intai, vreau sa va rog sa retineti bine urmatoarea data (si chiar sa o notati undeva): sambata, 8 octombrie 2011.

Dupa cum veti vedea, domnule Pop, ziua de sambata, 8 octombrie 2011 ar putea marca un moment pozitiv in viata dumneavoastra. Ar putea fi inceputul unei perioade, care are toate sansele sa se transforme in cea mai importanta perioada din viata dumneavoastra.

Din pacate insa, am si vesti mai putin bune, dar va rog, sa nu va faceti nicio grija. De fapt, va voi arata cum puteti sa evitati momentele negative, grijile si obstacolele ce va vor aparea in cale. Si chiar cum le puteti folosi in favoarea dumneavoastra.
zodii Inainte de a continua, tin sa va multumesc pentru increderea cu care m-ati onorat, draga domnule Pop. Voi face TOT posibilul pentru a va ajuta.

Acum, draga domnule Pop, as vrea sa vorbim in detaliu, despre dumneavoastra.

Sunteti nascut in zodia Capricornului. In horoscopul chinezesc, zodia Capricornului corespunde zodiei Bivolului. In concluzie, predominant va aflati sub influenta planetei Saturn.
Zodie care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea. Nativul in Capricorn este un om care se va face cu siguranta remarcat intr-un anumit domeniu al vietii sale. Este o persoana motivata sa atinga o anumita pozitie in plan social, cat mai sus posibil, si are toate sansele sa se ridice ca sa se auda de el intr-o zi la nivel mai larg. Poate atinge idealuri profesionale inalte sau poate obtine functii importante. Va incerca sa se impuna intr-un anumit domeniu, astfel incat sa devina un nume pe buzele tuturor. Va dobandi respect si recunoastere in plan social si profesional. Poate atinge succesul in viata, mai ales la maturitate.

text
Mai vad ca multe alte oportunitati vi s-au ivit in cale. Din pacate nu erati in stare sa le vedeti si nu ati putut profita de ele. De asemenea, vad mai multe sume importante de bani care va erau la indemana, dar si in acest caz ati fost "legat la ochi".

univers
Nu ati putut vedea momentele propice in care trebuia sa actionati. In plus, ati facut anumite lucruri in momente nepotrivite. Ati ratat oportunitatile excelente care vi s-au prezentat si care ar fi putut sa va schimbe viitorul.

Dar, trebuie sa intelegeti ca succesul poate fi cultivat. De asemenea, este necesar ca eventualele blocaje sa fie inlaturate, iar norocul sa fie atras catre dumneavoastra, domnule Pop. Nu puteti "tatona in intuneric" la nesfarsit, fara sa stiti ce va rezerva viitorul. Aveti 47 de ani si inca multi altii inainte. Nu spuneti: "Am ratat ocazia."

Nu este prea tarziu sa reactionati, dupa cum v-am anuntat la inceputul acestui mesaj, sunt sigur ca foarte curand veti beneficia de schimbari majore in viitorul apropiat si in mod particular, in jurul datei de 8 octombrie 2011.
univers Domnule Pop, pe parcursul urmatoarelor luni, planeta Saturn, care va domina si care va influenteaza cel mai mult va avea cateva conjunctii extrem de benefice ce nu se vor mai repeta pentru un anumit timp. Iar dumneavoastra puteti si chiar trebuie sa profitati de aceste conjunctii ale planetei Saturn pentru a obtine cele mai mari avantaje si pentru ca, in sfarsit, norocul sa va surada.
Draga domnule Pop, eu va pot indica momentele exacte in care trebuie sa utilizati acest cumul de sanse de succes, astfel incat sa puteti profita la maximum de ocaziile ce vi se vor prezenta.

Va voi indica ce decizii trebuie sa luati. Astfel, veti detine controlul total asupra momentelor importante viitoare. Va voi ghida zi de zi spre un viitor mai bun.
univers
text
Nu uitati ca in jurul zilei de sambata, 8 octombrie 2011, o perioada exceptionala a vietii dumneavoastra ar trebui sa inceapa. Aceasta ar trebui sa dureze cel putin 6 luni. In mod normal, ar trebui sa profitati de pe urma ei. In anii ce vor veni, destinul dumneavoastra va suferi schimbari extrem de benefice daca veti STI cum sa profitati la maximum de aceasta perioada.

Iata ce voi face pentru dumneavoastra, domnule Pop.

text
Aceste previziuni vor fi complete si detaliate. Dar mai ales mai detaliate in legatura cu viitorul dumneavoastra, incat nici nu va imaginati. (Astfel mi-am cladit reputatia mondiala).
clarviziune carte
Foarte curand veti putea primi la dumneavoastra previziunile complete de clarviziune
astro-personala pentru urmatoarele sase luni, ce vor acoperi perioada completa de succes, care va incepe in jurul datei de 8 octombrie 2011 si va dura in total 6-7 luni.

Nu pot sa o afirm cu certitudine dar, in cursul saptamanilor urmatoare s-ar putea sa castigati la loto. Vad un Premiu Substantial, chiar o Mare Suma. Pentru ca toate sansele sa fie de partea dumneavoastra, va voi dezvalui cele mai bune numere, precum si cele mai bune date cand trebuie sa jucati, datorita combinatiei dintre Clarviziune, Astrologie si Numerologie.

Pe parcursul clarviziunii pe care v-am consacrat-o, am descoperit ca aveti posibilitatea de-a va mari considerabil veniturile si asta in mod durabil. Dar asta nu e totul.
loterie
In previziunile dumneavoastra de astro-clarviziune personala va voi indica ce aveti de facut la momentul oportun. In caz contrar, veti risca sa ratati ocazia. Recunoasteti ca ar fi pacat.

De asemenea, va voi spune daca este necesar sa luati importante decizii particulare, in ce moment si in ce fel trebuie s-o faceti.

Dupa cum puteti vedea, veti descoperi pentru prima data si in toate detaliile, ce se va intampla in viata dumneavoastra. Astfel, veti fi singurul stapan al destinului dumneavoastra. Si in loc sa duceti o viata pasiva, veti sti intotdeauna ce capcane sa evitati si veti putea descoperi toate posibilitatile aflate la dispozitia dumneavoastra.
text
Draga domnule Pop, cu previziunile dumneavoastra complete de astro-clarviziune veti dispune de un ghid personal care va va conduce catre realizarea celor mai dragi dorinte ale dumneavoastra.
destin In cazul dumneavoastra, spre exemplu, exista diferite capcane care trebuie evitate. Dar, va pot asigura de asemenea, ca foarte curand va incepe o perioada de mare succes, o perioada cu numeroase sanse pe care nu trebuie sa le ratati.

Draga domnule Pop, in previziunile detaliate de astro-clarviziune pe care le voi face pentru dumneavoastra, nu vreau sa va anunt nimic de care nu sunt sigur 100%.

Aceasta Clarviziune Prezicere, domnule Pop este unica in felul ei, deoarece tine cont de anumite elemente proprii personalitatii dumneavoastra. si mai ales tine cont de senzatiile personale pe care le resimt in ceea ce va priveste.
Aceasta Clarviziune Prezicere seamana cu cele pe care le faceam marilor personalitati internationale care ma consultau, contine absolut tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a fi sigur ca profitati 100% de momentele de Noroc pe care aceasta Perioada Benefica, despre care v-am vorbit, vi le va scoate in cale. Va voi dezvalui lucruri care va vor uimi.

Vreau, de asemenea, ca ceea ce urmeaza sa fie foarte clar atat pentru mine, cat si pentru dumneavoastra: sunt legat de secretul profesional. Raspunsurile Dumneavoastra la aceste intrebari vor fi confidentiale.

Domnule Pop, datorita tuturor acestora, voi putea realiza in zilele urmatoare previziunile dumneavoastra personale de astro-clarviziune detaliate. Vi le voi trimite imediat ce vor fi gata, prin colet simplu-fara semne exterioare.

Cititi-le imediat ce le veti primi si urmati sfaturile specifice. Va asigur ca nu veti primi niciodata atatea previziuni exacte despre dumneavoastra si viitorul dumneavoastra. Credeti-ma, draga domnule Pop, veti fi pur si simplu uluit, intelegand cat de simplu este sa-ti schimbi destinul si viata, dupa bunul plac, stiind cu exactitate:
  • cum sa evitati capcanele (si sa le intoarceti in favoarea dumneavoastra),
  • cand si cum sa profitati in mod optim de sansele ivite.
Vreau cu adevarat sa va ajut cu toate puterile mele spirituale, in asa fel incat viitorul sa va aduca ceea ce cautati. Aveti incredere in mine si va promit ca voi fi mereu alaturi de dumneavoastra.

text
Draga domnule Pop, inca nu stiu cate pagini vor avea previziunile dumneavoastra de astro-clarviziune, dar pot sa va spun ca vor contine informatii foarte detaliate despre toate aspectele din viata dumneavoastra, pe care le-am mentionat deja.

Ma gandesc in egala masura ca predictii de
astro-clarviziune atat de detaliate ca cele pe care le veti primi, ar putea costa sute de mii de lei (si chiar merita). Dumneavoastra veti plati numai o participare la cheltuielile de traducere, editare si tiparire in valoare de ... lei.

Nu ezitati, draga domnule Pop. Nu aveti niciun motiv sa mai asteptati inca o zi. Nu veti mai avea niciodata o alta sansa ca aceasta, de a descoperi atat de multe lucruri despre persoana si viitorul dumneavoastra.

astro
Cand veti observa, foarte curand, primele schimbari pozitive in viata dumneavoastra... cand veti vedea, pe parcursul lunilor, ca viata dumneavoastra se transforma asa cum v-ati dorit... cand veti constata ca tot ceea ce v-am spus s-a realizat... veti fi multumit ca ati avut incredere in mine.

Iata, cateva din insemnarile pe care le-am facut analizandu-va tema astrala.

Pop Costica

ZODIE: capricorn

ZODIAC CHINEZESC: bivol

PARFUM: Caprifoi

INGER: Zafkiel

DOSAR Nr. ZC-2

D.N. 29 Decembrie 

NUMAR DE AUR: 9

previziuni

8 octombrie 2011


Pe curand,
Prietenul dumneavoastra devotat,
daryl


PS: Dupa cum v-am promis, veti gasi in colet Talismanul meu special. Dupa ce vom stabili intre noi o legatura telepatica si pentru a-i maximiza efectele benefice si protectoare, va trebui sa-l purtati mereu cu dumneavoastra, in buzunar sau in geanta (veti intelege mai tarziu de ce). Va va ajuta sa va transformati viata in sens pozitiv, cu conditia sa respectati instructiunile pe care doresc sa vi le trimit.

Fiecare persoana careia i-am oferit Talismanul in trecut, mi-a multumit. Va debloca norocul si va intensifica perioada norocoasa ce urmeaza pentru dumneavoastra. Aceasta perioada ar putea fi extrem de importanta pentru dumneavoastra. Daca sunteti capabila sa profitati la maximum de ea, urmand indicatiile pe care vi le voi da in astro-clarviziunea dumneavoastra personala aceasta poate cu adevarat sa va schimbe destinul in mai bine.


Ca dovada a prieteniei va voi trimite magnificul meu pandantiv cu 7 chakre, este un puternic instrument de protectie. Actioneaza asemenea unei antene, care atrage norocul, banii si dragostea catre persoana care il poarta, datorita actiunii sale de armonizare. Veti avea nevoie de el pentru a avea toate sansele de partea dumneavoastra, mai ales in ceea ce priveste aceasta suma importanta pe care o puteti primi in curand.
In plus, este o minunata bijuterie.
chakre


Acceptati sa primiti cadou acest superb pandantiv pentru a trai in armonie.

Cele 7 sfere sacre ale celor 7 chakre va permit sa primiti Energia Cosmica Universala indispensabila echilibrului si bunastarii dumneavoastra.

Aceasta bijuterie va fi confectionata special pentru dumneavoastra si va fi ornata cu 7 pietre in culori stralucitoare. Iata mai jos semnificatia fiecareia dintre ele:


Chakra 7 reprezinta Spiritualitatea

Chakra 6 reprezinta Intelectul

Chakra 5 reprezinta Comunicarea

Chakra 4 reprezinta Emotiile

Chakra 3 reprezinta Motivatia

Chakra 2 reprezinta Vitalitatea

Chakra 1 reprezinta Dorinta


chakre
Punand in armonie aceste 7 valori putem gasi linistea sufleteasca, este dorinta mea cea mai mare in ceea ce va priveste. De aceea va rog sa acceptati acest cadou.

05 septembrie 2011

Clarvazatorii imi aranjeaza viata?Da,insa pe bani...!

Domnule Pop,
Acum am dovada:
Viata dumneavoastra actuala nu este cea pe care o meritati!


Viata dumneavoastra, domnule Pop, ar trebui sa fie plina de fericire,
bucurii si
CASTIGURI LA JOCURILE DE NOROC!


Deci cum va explicati ca nu traiti aceasta viata de vis si ca va luptati in fiecare luna cu lipsa de bani si multe alte probleme?


Va voi explica in continuare toate aceste lucruri...



Draga domnule Pop,
Inainte de a incepe, as vrea sa reluam impreuna cateva dintre informatiile care va privesc in mod special...

V-ati nascut pe 29 Decembrie , in zodia Capricorn si in curand veti implini ... de ani.

Dupa cum bine stiti, data si ora nasterii sunt intr-o anumita masura "semnatura dumneavoastra astrologica", motiv pentru care tin neaparat sa le verificam impreuna. Acestea nu va determina doar caracterul si personalitatea, ci si viitorul si diversele sanse de reusita.
zodiac
am o mare veste pentru dvs.
Viata dumneavoastra actuala nu este cea pe care o meritati!

In calitate de clarvazatoare, astrolog si numerolog pot sa determin cu precizie viata pe care ar trebui sa o aveti. De exemplu, va pot spune daca sunteti o persoana „norocoasa” sau mai degraba „ghinionista”...

Or, nici nu va puteti inchipui cat de uimita am fost sa constat ca existenta dumneavoastra nu coincide cu cea indicata de data si ora nasterii!!! As spune chiar ca va aflati la extrema existentei privilegiate pe care o meritati!
destin Dar atunci, ce s-a intamplat? Viata pe care ar trebui sa o traiti este plina de fericire, bucurii, bani si succese... Cu toate acestea, bucuria, fericirea si mai ales banii nu fac parte din viata dumneavoastra. As spune chiar mai mult: ca este exact CONTRARIUL!
este adevarat
Daca ceea ce vad pentru dumneavoastra este corect, in acest moment aveti datorii de inapoiat, facturi de platit, speranta de a castiga la jocurile de noroc nu se confirma niciodata, singuratatea si problemele va coplesesc...
Vedeti domnule Pop, stiu ca am dreptate. Pentru un motiv anume pe care nu l-am descoperit inca, in prezent traiti o viata care nu v-a fost destinata, ceea ce este absolut NEDREPT!

Totusi, nu este prea tarziu sa schimbam aceasta situatie, daca actionam ACUM!
Cu ajutorul sfaturilor mele, veti regasi foarte repede ADEVARATA VIATA, cea care ar fi trebuit sa va apartina de la inceput!
Acum, cand cunoastem cauza situatiei dumneavoastra actuale, este usor sa gasim solutia prin care veti regasi cat mai repede posibil ADEVARATA VIATA, viata in care banii si fericirea curg in valuri!
bani
Da, domnule Pop, cunosc solutia cu ajutorul careia va veti redobandi ADEVARATA VIATA, cea in care Norocul, Fericirea si BANII domnesc!

Dar inainte de a continua, trebuie sa va marturisesc un lucru foarte important...
Cititi in continuare domnule Pop, deoarece este
EXTREM DE IMPORTANT!
Trebuie sa stiti ca aveti foarte putin timp pentru a actiona! De fapt, a trecut mult timp de cand traiti o viata care nu va apartine, iar daca veti continua in acelasi mod, foarte curand nu voi mai putea schimba nimic! In consecinta, riscati sa traiti pana la sfarsitul zilelor aceasta existenta trista si anosta pe care o aveti in prezent si care, va amintesc, NU V-A FOST DESTINATA! Nu cred ca va doriti un asemenea lucru, nu-i asa? Din acest motiv trebuie sa actionam ACUM, fara a pierde nici macar O CLIPA!

Iata ce voi face pentru a va ajuta sa
REGASITI CAT MAI REPEDE ADEVARATA VIATA!
Voi realiza pentru dumneavoastra o "Mare Actiune Telepatica Intensa" al carei scop va fi redobandirea vietii frumoase si bogate care va apartine si pe care nu ar fi trebuit sa o parasiti niciodata.

La cateva saptamani dupa realizarea acestei "Mari Actiuni Telepatice", veti incepe sa observati primele schimbari majore, benefice. Dupa doar cateva luni, totul va reveni la normal. Veti avea din nou VIATA ADEVARATA, veti putea sa profitati in sfarsit de toate bucuriile si fericirile atat de meritate, care va asteapta si de care ati fost lipsit atatia ani.
telepatie
Dar, pentru ca aceasta "Mare Actiune Telepatica" sa isi faca efectul, voi avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.

voi reveni.

Domnule Pop, trebuie sa va spun:
Viitorul apropiat va rezerva noi (si importante) sanse, mai ales pe plan FINANCIAR!
bani Da, este adevarat, odata ce veti intra din nou in VIATA ADEVARATA, va veti bucura de o existenta mai bogata si mai frumoasa decat v-ati fi putut imagina vreodata...
((

Veti castiga BANI! In timp ce pana acum abia daca puteati face fata problemelor financiare. Da, domnule Pop, semnul dumneavoastra astral nu se inseala, va numarati printre cei care castiga BINE LA JOCURILE DE NOROC! Personal, nu am nicio indoiala: ar trebui sa faceti parte dintre aceste persoane care castiga MILIOANE la jocurile de noroc. In rest, vad o veste foarte buna din acest punct de vedere in jurul datei de 8 noiembrie 2011!
joc
((
Norocul va va insoti! Dupa ce v-a ocolit atata timp, isi va deschide in sfarsit bratele oferindu-va oportunitati frumoase si importante de schimbari, mai ales in privinta banilor! Da, va pot asigura domnule Pop, in scurt timp BANII vor navali in viata dumneavoastra!
Sentimentele si relatiile dumneavoastra se vor schimba! Stiti cat de greu este cateodata sa nu aveti cui sa va destainuiti, sa nu aveti un umar prietenesc pe care sa va sprijiniti... Odata ce veti reveni in viata dumneavoastra adevarata, va veti vedea inconjurat de prieteni adevarati a caror existenta nici macar nu ati banuit-o si care va vor ajuta in fiecare zi a vietii. sentimente
Iata deci o existenta cu totul noua care va asteapta in doar cateva saptamani, cu conditia ca astazi sa luati decizia corecta...

Acum insa, este momentul sa va vorbesc despre cele 3 imagini speciale pe care vi le voi trimite.

Iata ce va trebui sa faceti cu cele 3 imagini pe care le veti gasi in coletul dumneavoastra...
este foarte important
Am adaugat aceste 3 carti speciale reprezentand trei dintre cele mai puternice Zeite Hinduse.

Prima se numeste Zeita Lakshmi, renumita pentru inclinatia sa deosebita pentru pace si incredere... A doua se numeste Shakti, Zeita luptelor si a Victoriei... In fine, a treia poarta numele Devi.

zeitazeitazeita
               Lakshmi                                Shakti                                   Devi


Dupa ce veti primi aceste 3 Zeite va voi ruga sa faceti ceva foarte special, dar obligatoriu.

Va voi ruga sa asezati prima Zeita, Lakshmi, sub pat, pe directia pernei.

Va voi ruga sa luati a doua Zeita, Shakti si sa o tineti la dumneavoastra, in portofel sau geanta.

In fine, cea de-a treia Zeita, Devi, va voi ruga sa o asezati in camera in care dormiti. Aceste imagini va vor deschide calea catre ADEVARATA VIATA. Sunt fericita sa va pot oferi gratuit aceasta protectie.

Odata ce veti avea in mana dumneavoastra cele 3 Zeite, inainte de a le aseza pe fiecare dintre ele in locurile pe care vi le-am indicat, asezati cele 3 imagini pe inima si miscati-le circular timp de 1 minut, indiferent in ce directie. Nu ezitati. Aceasta actiune este obligatorie pentru ca marile schimbari atat de asteptate sa aiba loc.

Acum este momentul sa ACTIONATI, domnule Pop!
Daca doriti ca totul sa revina la normal, daca doriti sa regasiti ADEVARATA VIATA, viata plina de fericire, iubire si bani, de care ati fost privat intr-un mod atat de nedrept, trebuie sa actionati acum, fara a mai pierde nici macar o clipa. Amintiti-va ca lucram contra timp!
((
Credeti-ma, domnule Pop, este nedrept si anormal sa continuati sa va luptati zi de zi cu greutati si probleme care va coplesesc, in timp ce viata dumneavoastra ar trebui sa fie doar FERICIRE, BUCURIE si BANI!
Astazi aveti 2 solutii: ori va decideti sa actionati acum si o viata noua va va astepta in doar cateva zile, ori nu reactionati si veti risca sa continuati aceasta existenta trista si anosta, care, dupa cum bine stiti, NU ESTE CEA PE CARE DESTINUL V-A OFERIT-O!

Sunt sigura ca veti lua decizia buna.
De aceea astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra pentru realizarea "Marii Actiuni Telepatice Superioare".

Curand, viata dumneavoastra va lua o turnura noua si extraordinara, ceea ce ma face sa fiu foarte fericita.

Astept cu nerabdare vesti de la dumneavoastra,
A dumneavoastra devotata,



PS: Chiar daca stiu ca banii nu vor inceta foarte curand sa fie o problema pentru dumneavoastra, vreau sa va ofer o reducere "speciala" pentru realizarea "Marii Actiuni Telepatice Superioare". Consultati pagina alaturata, click aici
De asemenea, va ofer un extraordinar talisman de protectie numit "lotus cu 7 chakre", sub forma unui pandantiv magnific!

Acest talisman pe care am deosebita placere de a vi-l oferi astazi va va permite sa "deschideti", sa dinamizati si sa armonizati cele 7 "Chakre".
talisman
Dupa cum bine stiti, "Chakre" sunt acele puncte dispuse in 7 parti ale corpului, care va controleaza echilibrul, puterea asupra vietii, relatiile si reusita.
chakre
Atunci cand "Chakre" sunt in armonie, aveti un control perfect asupra sentimentelor si asupra vietii in general, datorita unei forte personale intense. In caz contrar insa... veti fi "victima" emotiilor negative, iar discernamantul si forta vor lipsi cu desavarsire. Astfel, viata dumneavoastra va fi in dezechilibru.


Corespondenta celor 7 Chakre
chakra
1.  Siguranta, forta sexuala, ancorare in realitate
chakra
2.  Echilibru emotional, armonie si liniste interioara
chakra
3.  Forma, dorinta de afirmare, putere, incredere
chakra
4.  Intuitie, sentimentul de a fi iubit si protejat
chakra
5.  Simtul comunicarii, respect de sine si fata de ceilalti, simtul dreptatii
chakra
6.  Clarviziune, discernamant, capacitatea de a lua deciziile corecte
chakra
7.  Constiinta colectiva, legatura cu universul, sentimentul unitatii

Iata o scurta lista a persoanelor pe care le-am ajutat deja...

toate aceste persoane imi multumesc
...., sunteti extraordinara, pana acum nu v-ati inselat nici macar o data!... Aveti puterea de a ajuta oamenii... de a oferi ceea ce oamenii cauta si gasesc datorita dumneavoastra.
L. G., Alexandria

..., ajutorul si sfaturile dumneavoastra mi-au permis sa realizez un proiect financiar in care nu mai credeam. Sunt fericita ca v-am cunoscut.
A. P., Mizil

..., datorita dumneavoastra am aflat lucruri pe care nu le voi uita niciodata. Multumesc.
Paula B., Barlad

..., fara indoiala mi-a salvat viata! Ii sunt recunoscatoare pentru interventia sa. Cred in puterile sale. Multumesc Esmeralda.
N. N., New York

...vreau sa va multumesc din INIMA caci ajutorul pe care mi l-ati oferit este nepretuit... speranta unei vieti mai bune... am regasit iubirea, siguranta financiara... bucuria vietii...
Christian D., Marles les Mines

De cand ne-am cunoscut, linistea a patruns in viata mea si datorita sfaturilor dumneavoastra am iesit din intuneric. Va multumesc din suflet.
Marie B., Bourgoin Jallieu

Sunt mai sigura de mine si ma simt bine in pielea mea. Am un nou loc de munca... datorita dumneavoastra. Multumesc ... Am incredere deplina in dumneavoastra...
Jeannette T., Vichy

Draga... , de cand v-am cunoscut, viata mea a trecut prin multe schimbari... Am impresia ca am din nou noroc... Va datorez multe si va multumesc pentru ca mi-ati fost mereu alaturi si m-ati ajutat sa regasesc o viata mai buna pentru mine si cei dragi.
B. O., Montivilliers
As vrea sa-mi exprim recunostinta pentru prezicerea pe care mi-ati facut-o. Totul, dar absolut totul s-a intamplat asa cum ati spus. Este incredibil.
I. G., Ref.: 75013

Tin sa va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra. Ati prezis corect sanse nesperate, extrem de importante.
M. F. G., Ref.: 041282

Evenimentele pe care le-ati prezis au avut loc pe parcursul ultimilor ani. Tot ceea ce mi-ati promis s-a intamplat exact asa cum ati spus. Evident, viata mea a beneficiat din plin de pe urma sprijinului pe care mi l-ati oferit.
Jocelyne D., Ref.: 12903

Datorita interventiilor dumneavoastra, viata mea s-a schimbat. Mi s-au intamplat lucruri EXTRAORDINARE. Sunteti pur si simplu fenomenala. Am primit adresa dumneavoastra de la niste colegi. Acum, ma simt cu adevarat protejata.
Marina F., Giurgiu

Draga ..., evenimentele au avut loc in august exact asa cum ati prezis. In plus, perioada de sansa la jocurile de noroc, prevazuta in septembrie a avut drept rezultat un castig substantial. Alaturat veti gasi o copie a castigurilor mele (1.666 euro + 418 euro + 1.041 euro). In total, am castigat deja 3.125 euro.
Alan C.

Am primit scrisoarea dumneavoastra din 20 ianuarie. A doua zi, pe 21 ianuarie, am castigat marele premiu, un cec in valoare de 3.000 euro. Cred cu adevarat in dumneavoastra. Va multumesc din suflet.
L. M. din B.

Draga..., cu aceasta ocazie tin sa va multumesc din tot sufletul. Numerele castigatoare la loto pe care mi le-ati dat au fost corecte. Astfel, am castigat 2.732 euro. Imi purtati noroc. Cu prietenie.
M. A. J. din Fr.
Protected by Copyscape