_ _

03 noiembrie 2012

Stop catastrofelor petroliere inerente.



Stimati navigatori,pamanteni si extraterestrii,va retin atentia cu o chestiune foarte importanta,mai presus de valoarea financiara pusa in joc pentru acest posibil proiect de brevetare.Stiu ca sunteti prezenti din toate colturile lumii,pe imensul internet si cativa dintre voi,va opriti pret de cateva minute si aici,pe acest blog.Gandul meu se indreapta,cand este vorba de scurgerile de titei,petrol,pacura,in ape si sol,omorand fauna si flora existenta pe intinderi colosale.Din nefericire,nu a existat potential tehnic,pentru a elimina complect tot ce s-a putut deversa,in apele marilor si oceanelor,dar iata,solutia este finalizata,trebuie doar brevetata si pusa in practica.AVEM CEA MAI INGENIOASA INVENTIE IN ACEST SENS DIN LUME!!!
FITI SIGURI !
Nu am dorit sa para a fi o reclama,insa atat de mult poate conta o informatie din partea d-voastra,unde sa ne indreptam atentia,catre un posibil concern sau om de afaceri care sa se implice.Cititi documentul de mai jos.Multumesc.

https://docs.google.com/document/pub?id=19BydK90lcMO4wuB2DvOfMkL38XmIn36TQFGSqu75rPU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape