_ _

03 decembrie 2012

Antimateria si gaurile negre...ale politicienilor romani.

Antimateria s-a dovedit a fi prezenta in toate mintile politicienilor romani.Din fericire ei nu dispun de materie,asa incat in timp,vor avea de suferit la nivelul configuratiei craniene,capetele lor avand in final o forma tuguiata,de palnie.Singura lor conexiune si "ciocnire",cu alte particule(oamenii de rand),are loc la intervale de timp,atunci cand,in urma votului,urmeaza "explozii" ale comportamentului lor,generand spontan file cec,conturi deschise,inchise,redeschise si implicit "gauri negre"la buget,fonduri europene,locale, de stat,etc.Antimateria se poate folosi mai departe in prepararea asfaltului,pe care cu greu,in timp,cei care au capetele tuguiate,ignora tot ce inseamna simt civic,corectitudine,bun simt,responsabilitate si vor continua,dragi cititori,pentru ca nu le pasa.



  Incognito - It's Just One Of Those Things


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape