_ _

10 decembrie 2012

Iarna pe ulita mea




Spun strazii mele ca este ulita satului pentru ca asa
este(chiar daca viata mea se scurge incet si sigur, in cel mai de vest oras din Romania).Traiesc intr-o lume de doi bani,e lumea celor corupti,mincinosi si mereu in cautarea solutiilor care sa le umfle conturile ce bubuie de euro si dolari.Nu-mi pasa ca vor avea sau nu probleme,imi pasa de familie si de cei nevoiasi,care se lasa manipulati de forta cu care  stiu sa-i determine,sa inchida ochii,sa viseze frumos,spunandu-le minciuni si povesti despre ce vor putea ei face.Ma voi opri din scris pentru ca mi-e lehamite de ei.Mai bine veti vedea fotografii cu zapada de pe ulita mea murdara si plina de gropi,care nu se vad din pricina zapezii mari si cateva fotografii din ograda in care,inca mai poposesc.Cine poate sti,ce va fi maine?Iata ce va scriam cu ceva timp in urma:
Ador trecutul,urasc prezentul si mi-e frica de viitor...va amititi?Voi ce fel de viata duceti?Cum se deruleaza ea?Cine sunteti,ce planuri aveti,cum discutati despre politica si politicienii care ne directioneaza vietile?

3 comentarii:

  1. de ce frica de viitor? irena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic din ce s-ar putea intampla cu mine,cu cei din jur,intrebarile pe care le am in minte sunt diverse,multe si n-am decat sa traiesc momentul,cu teama zilei de maine.Daca n-ar exista o serie de probleme,posibilitatea sa privesc viitorul cu alti ochi,ar fi alta.Au fost momente din viata mea,cand am privit viitorul,detasat de realitatea care mi se parea un vis,care nu a durat decat putin,dar indeajuns.ca sa-mi schimbe,in rau viitorul,care,iata e de domeniul trecutului.Subiectul este deschis si ar fi de scris prea multe,asa incat,voi inchide comentariul acesta,cu gandul la ce va fi maine...:-)

      Ștergere
  2. O postare interesanta. Mult bine!
    turist...

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape