_ _

20 ianuarie 2013

Timpul si singuratatea...

Timpul ce se scurge,inseamna departare si apropiere,oameni lasati in urma,oameni gasiti si regasiti in prezentul trecut deja,cu fiecare secunda aruncata la imensul cos de gunoi al viitorului care ne ascunde pe fiecare in spatele cortinei,care nu are de gand sa se ridice,chiar daca mecanismul functioneaza si butonul declansator este in pozitia OPEN.
Incercarea noastra de a ne refugia in locurile pe care le-am visat si imaginat mereu ne detaseaza de realitatea pe care o traim,ridicand uneori de coltul perdelei din catifea,regizandu-ne astfel tristetea din sufletele noastre aclamate de multimea surdo-muta din sala fara de lumini si umbre.Decorul pregatit in graba ascunde ceea ce nu poate fi simtit,nu poate fi privit,iubirea, doar ea poate,delimita spatiul dintre noi si stele,pana in adancul Universului.



  1. Alex Bugnon - Lonely Nights

7 comentarii:

  1. De ce nu vii alături de noi ?
    Te va ajuta să cunoști oameni noi și să te faci remarcat pentru că talent ai deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cateva randuri,am fost alaturi de d-voastra, cateva comentarii,fiind acolo langa altele,pe ce le aveti dealtfel zi de zi,din partea celor ce va citesc.
      Ma opresc deseori pe prima pagina a dictaturii,insa nu de fiecare data consider ca ar fi binevenit comentariul meu.Cum vedeti d-voastra venirea mea alaturi de d-voastra,de voi?Poate fi chiar un sfat,pe care-l voi primi cu interes si bun simt.Multumesc pentru apreciere,mai ales ca vine din partea unei doamne,a carui stil disciplinat si remarcabil de a scrie,m-a captivat.
      Aceleasi ganduri bune de pe blog,pe blog...:-)

      Ștergere
  2. Iti sarut inima ta de artist!
    Cori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu...sarut,de pot,toata aura minunata ce te inconjoara,pe care ai folosit-o mereu si mereu pe tot parcursul vietii tale.Daca consideri ca am contribuit cu ceva la formarea ei,am facut-o din drag.Folosesti cuvinte simple,care merg la inima fiecaruia,la inima mea de artist,daca zici tu...:-))
      Salutari de acasa spre tine,spre voi.

      Ștergere
  3. sper ca e totul bine, am înteles ca ai parasit Austria...
    Gânduri bune si sincere urari de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru o luna doar,apoi,daca soarta va fi din nou de partea mea,voi reveni acolo,unde ma reintorc cu responsabilitate si drag de oameni buni.Multumesc doamna,pentru urarile frumoase,aceleasi din partea mea spre Germania.:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă refer la Clubul Psi http://www.psi-words.com/category/clubul-psi/
    sau la jocul de miercurea : http://vis-si-realitate-2.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape