_ _

03 septembrie 2013

Super blog 2013

Cred ca voi participa la un concurs...nu sunt foarte sigur insa,ca voi avea internet,acolo unde ma voi reintoarce,in Austria,la munca.Stiu ca n-am nicio sansa sa castig ceva,imi dau seama ca imi e aproape imposibil sa ma ridic la inaltimea cerintelor,celor din juriu...Dar ce conteaza,nu pierd nimic.Voi vedea,cert e ca am complectat ceva date si astept sa le verifice,hmmm,dar ar fi trebuit sa primesc un email de la ei si n-am primit nimic...Mai astept pana deseara,apoi ma retrag,daca nu primesc un feedback.

3 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog! Iti multumim pentru participare si iti dorim inspiratie si succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. D-lor,va multumesc, insa am luat o hotarare finala,aceea de a nu mai participa,la competitia pe care o organizati.E simplu...mi-ati raspuns prea tarziu,intre timp,am postat decizia mea,a fost tare greu sa lasati comentariu mai devreme,sau sa-mi trimiteti un simplu mesaj,asa cum se cuvine...M-ati surprins cu acest comentariu,imi pare rau,imi voi respecta decizia.Si eu va doresc succes si sa nu va pierdeti posibilii prieteni virtuali,fie ei si bloggeri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, popeyman! Dupa cum am raspuns si la comentariul de pe site-ul nostru, ti-am aprobat inscrierea inca de miercuri, 4 septembrie, te-am si inclus de atunci in lista participantilor: http://super-blog.eu/participanti/ - vezi la numarul 39. De altfel, ar fi si trebuit sa primesti o notificare automata prin care ti se confirma validarea contului imediat ce a fost aprobata inscrierea. Contul fiind validat, credeam ca ai si primit aceasta notificare; asadar, nu stiam ca astepti o confirmare suplimentara din partea noastra. Ne pare rau pentru neintelegere, cat si pentru decizia de a te retrage si iti dorim toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape