_ _

11 februarie 2017

Pörtschach am Wörther See - prima parte

Viata mea, se deruleaza conform planului nestiut , vine de la sine, ajutat de tot ce tine de mine si cei care-mi sunt aproape.
As putea scrie atat de multe aici, insa nu prea are sens, am vazut reactia prietenilor virtuali, pe Facebook, fiind doar cativa, carora le pasa de cel caruia, tocmai i-a cerut prietenia...
E doar un site, ce a reusit sa adune atat de multi oameni, la un loc, un loc unde iti poti pierde tot timpul avut...fara nici un rost.
E posibil insa, ca cei mai abili, sa profite de acest site, reusind sa se afirme, sa castige bani si popularitate, la urma urmei, toate astea facand parte, din viata noastra, plina de surprize si din nefericire pentru noi romanii, una zbuciumata, in care si-au gasit loc, coruptii, jegosii din psd si...mai bine ma abtin.
Veti putea vedea mai jos fotografii din Austria, titlul acestei postari spunand totul.
Va doresc viata lunga si frumoasa si mai reveniti pe aici, cautati ceea ce nu ati gasit, sau voi stiti mai bine ! :-)


































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape