_ _

21 septembrie 2012

Despre joburi

Ati observat cu totii cat de multe firme,scot rand pe rand,cate un post pe piata locurilor de munca.Nu e nimic rau in asta,te determina sa complectezi cel mai bun C.V.,cu care crezi si speri sa-i sensibilizezi pe angajatori.De cele mai multe ori,aplicatiile facute pentru firmele cu pricina,raman nevizionate si fara vreun raspuns de regret sau multumire macar,din partea lor.Cat sunt de suparat pentru acest stil de tot rahatul,pe care-l abordeaza tot mai multe firme,ma voi controla totusi si voi scrie ca sunt niste neprofesionisti,slab pregatiti,fara personal adecvat,care dau impresia ca sunt aerieni.
De multa vreme,mi-am depus C.V.-urile,in diverse locuri,pentru diverse munci,pe multe site-uri,care mai de care pline de oferte.Iata mai jos cateva aplicatii facute de mine si fara vreun raspuns.Cei care-ti vad C.V.-ul,inseamna ca l-au citit si ...cam atat!E deajuns.?!

 
Job / Companie
Data aplicarii
Status

 
Mecanic intretinere
OSCAR DOWNSTREAM
1 septembrie 2012
nevizionat
 
AGENT VANZARI TEREN   - Anunt expirat
Romstal Imex SRL
1 septembrie 2012
nevizionat
 
Consultant Vanzari - Partener Vodafone   - Anunt expirat
Ilex - partener Vodafone
1 septembrie 2012
nevizionat
 
Colaborator vanzari   - Anunt expirat
SC. ITAL-KOL S.R.L.
31 august 2012
nevizionat
 
30 august 2012
nevizionat
 
Colaboratori
SC Euro Pontic SERV
30 august 2012
vizionat
 
30 august 2012
nevizionat
(am sters din ele,anunturile fiind expirate).
N-ar fi mai bine,sa primesti un simplu raspuns,daca tot esti nevoit sa te conformezi atator formalitati,cerute de ei?Nu suntem in stare nici macar sa copiem procedurile de lucru in acest sens,practicate in alte tari,,ne complacem in mizeria lasata de P.C.R.
Stiti care este una din marile probleme ale firmelor de intermediere si recrutare forta de munca?Sigur ca stiti,BANII!Acestia iti cer pentru prelucrarea datelor din dosar,sume prea mari,unii din cei care s-ar potrivi muncii respective,fiind nevoiti sa abandoneze ideea si sa incerce prin alte mijloace,gasirea de informatii referitoare la posibila plecare intr-o alta tara.Sumele cerute,ajung sa fie de consistenta unui salar pe o luna de lucru,banii fiind imprumutati de multi,de la rude,prieteni.(400 lei prelucrare dosar,200 lei analize medicale,300 lei drumul,cazier si multe alte cheltuieli si apoi restul de bani,pe care-i trag din primul salar).Consider ca fiecare firma trebuie sa supravietuiasca si ar fi in stare,daca ar accepta plata tuturor cheltuielilor,din primele luni de castig,ale celor,carora le gasesc de lucru.Ar fi in real profit,dar in felul cum actioneaza acestea,m-as mira sa poata ramane pe piata.In final,deconectat de la orice speranta de a gasi de lucru fara sa platesc o caruta de bani,va multumesc inca odata pentru vizita aici,pe acest blog sarac.
Sa fiti iubiti,dar numai daca iubiti si voi.Sanatate tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape