_ _

09 ianuarie 2012

Un nou serial Costi Potter

Dragi vizitatori,prieteni si"dusmani",iata ca s-a amanat pentru cateva zile distrugerea Talismanului,timp in care,daca am bani,pot anula decizia d-mnei Anne si chiar sa raman in posesia Talismanului pentru bani si prosperitate,aducator de fericire,pentru totdeauna.In urma cu putin timp,am urmarit la un post de televiziune,un film serial,Harry Potter,iar dupa cum v-am scris anterior,parca traiesc,intr-un fel,o scena asemanatoare,cuvantul si obiectul fiind unul folosit si intr-unul din seriale...TALISMAN.!Va las sa cititi un nou mesaj din acest periplu astral al vietii mele.

Draga domnule Costica,

uimitorul secret pe care doresc sa vi-l impartasesc

va va aduce mai multe sume de bani (cel putin 20.000 lei),

inainte de sfarsitul lunii viitoare


Dovezile le veti gasi mai jos :

Clarviziune de Castig
Draga domnule Costica, este esential sa cititi cele de mai jos cu cea mai mare atentie. Iar aceasta, nu fara motiv.
In cateva zile, dupa ce veti fi utilizat uimitorul secret, pe care doresc sa
vi-l ofer, fara niciun fel de obligatie din partea dumneavoastra, veti fi in masura sa obtineti mai multe sume de bani, mai repede decat ati crede :

Mai exact, va puteti astepta sa obtineti mai multe sume de bani (cel putin 20.000 lei inainte de sfarsitul lunii si sa vedeti ca situatia dumneavoastra financiara se poate schimba, fara a face nimic in mod special!

Atentie insa, nu va spun ca acest secret va va face sa castigati sute de mii de lei in urmatoarele 48 de ore.
Din contra, sub influenta benefica a acestui secret, situatia dumneavoastra financiara se va putea ameliora, conferindu-va siguranta, din perspectiva unor frumoase sume de bani, pe care le puteti utiliza dupa bunul plac.
Veti putea folosi banii fie pentru a pleca in vacante, fie pentru a va schimba masina, pentru a gasi casa visurilor dumneavoastra sau pur si simplu pentru a ii rasfata pe cei dragi si a va oferi lucrurile care va fac placere!
Va pot garanta ca veti avea intotdeauna bani si veti putea avea certitudinea absoluta ca nimic si nimeni nu va va putea impiedica sa faceti parte dintre cei care traiesc sub semnul “banilor si al prosperitatii”.

Exista doua motive excelente pentru aceasta...Clarviziune de Castig

In primul rand : De ce veti obtine toti banii de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie? Fiindca secretul, pe care doresc sa vi-l impartasesc apartine celei mai inalte magii existente.
Din cate stiu, sunt printre ultimele mediumuri din lume care poate controla perfect acest procedeu magic.
Ma credeti sau nu, insa acest "procedeu magic", capabil sa atraga bani, poate avea un impact cu adevarat uimitor asupra viitorului dumneavoastra apropiat. Deoarece este vorba de adevarata magie, care face posibila realizarea dorintei dumneavoastra pentru bani.
Clarviziune de CastigIn al doilea rand : De fapt, trebuie sa stiti ca, de cateva zile, am studiat in modul cel mai riguros care sunt originile problemelor dumneavoastra de bani...
Astfel am facut aceasta incredibila descoperire, pe care v-o voi explica imediat. Insa, mai intai, trebuie sa va dezvalui care este acest uimitor procedeu magic pe care doresc sa vi-l ofer GRATUIT...

Este vorba despre:

TALISMANUL DUMNEAVOASTRA PENTRU
BANI SI PROSPERITATE

Clarviziune de CastigDe indata ce veti beneficia de puterea acestui Talisman pentru bani si prosperitate, fie la jocurile de noroc (lozuri, curse, loterie) sau cu alte ocazii, banii vor patrunde in viata dumneavoastra. Veti atrage mereu banii, indiferent ce se va intampla.
Nu ma multumesc sa va promit aceasta, doresc sa v-o dovedesc fara urma de indoiala.
Mai intai, trebuie sa va dezvalui imediat uimitorul fapt care reiese din studiul pe care l-am facut, in ceea ce va priveste:

"problema dumneavoastra cu banii nu este
inscrisa in destin sau in stele".

Domnule Costica, lipsa banilor, pe care ati resimtit-o timp de atatia ani, nu este cauzata de configuratia dumneavoatra astrala, cum am crezut in primele zile ale studiului personalizat pe care l-am realizat pentru dumneavoastra.
Intr-adevar, din acest studiu reies 2 mari vesti... una buna, iar alta mai putin buna!!! Asa cum v-am spus, vestea cea buna este aceea ca ciclul dumneavoastra astral este excelent si indica numeroase "posibilitati imediate pentru bani".
Insa trebuie sa va interpretez vestea mai putin buna, care mi-a aparut in timpul studiului astro-psihic pe care a trebuit sa il realizez referitor la dumneavoastra.
Trebuie neaparat sa va avertizez ca, daca nu se va face nimic, aceasta va fi cu adevarat asa cum v-am spus : o veste proasta.
Din contra, cunoscand aceasta problema, care va impiedica sa aveti o viata plina de banii pe care ii doriti, cunosc si solutia absoluta.
Veti intelege imediat :Clarviziune de Castig
In calitate de medium vizionar nativ si cunoscand acest fabulos secret magic ancestral, dispun de puteri si de metode magice unice.
De asemenea, am realizat acest studiu astro-psihic pentru dumneavoastra.
Domnule Costica, trebuie mers in esenta cazului dumneavoastra pentru a va explica de unde vine acest blocaj ascuns, care va impiedica sa aveti toti banii pe care vi-i doriti si pe care ii meritati.
Dificultatile dumneavoastra financiare nu sunt cauzate de soarta potrivnica sau de intamplare, de fapt ele isi au originile intr-un blocaj subconstient legat de bani, care a intervenit timpuriu in viata dumneavoastra.

Cititi cu atentie ceea ce urmeaza:

Toate acestea au inceput inca din primii ani ai vietii dumneavoastra : amintiti-va ceea ce apropiatii sau chiar profesorii din scoala, precum si colegii dumneavoastra v-au spus:

"Nu ai noroc", "Nu vei reusi nimic in viata", "Banii nu sunt pentru tine,
sunt pentru altii", etc...

Clarviziune de Castig
Cu timpul, aceste sugestii negative s-au inradacinat profund in subconstientul dumneavoastra, aproape hipnotizandu-va.
Rezultatul ?
Subconstientul dumneavoastra, domnule Costica, a fost afectat de acest sentiment grav si recurent de neliniste, pe care nu l-ati putut explica. Poate chiar l-ati simtit?
Prin urmare, din cauza acestor afirmatii negative nu ati putut niciodata avea toti banii care vi se cuveneau din nastere. Cu toate acestea, pot sa va asigur ca, datorita configuratiei dumneavoastra astrale pentru bani, totul se va schimba. Deoarece aceasta este excelenta...
Ceea ce va asteapta in lunile urmatoare va va permite sa inversati aceasta tendinta negativa intr-una pozitiva, optima pentru sansa si pentru mai multe sume importante de bani, ce vor aparea in viata dumneavoastra.
Intr-o clipa va voi oferi o solutie la blocajele subconstiente si va voi explica tot ceea ce trebuie sa facem pentru a va elibera de aceste sugestii negative, care vi s-au intiparit in minte de prea mult timp.
Insa, inainte de toate, domnule Costica, doresc sa va elimin orice indoiala, spunandu-va ca situatia financiara dificila, pe care o traversati de ceva timp, se va putea imbunatati dintr-o data.
Clarviziune de CastigToata aceasta situatie nu e din vina dumneavoastra, nici macar din vina astrelor sau a destinului... E pur si simplu din vina celorlalti.
Inteleg ca vi se pare cu adevarat nedrept, deoarece ati fi putut avea toti banii pe care ii doreati. Insa acum totul se poate schimba.
Domnule Costica, va voi aduce dovada de necontestat a afirmatiilor mele despre oportunitatile dumneavoastra viitoare de a obtine bani nesperati.Clarviziune de Castig
Acum, inainte de a va explica in cele mai mici detalii cum si cand veti putea obtine toti banii pe care ii doriti, iata cu ce se aseamana situatia dumneavoastra in acest moment.
Imaginati-va ca sunteti in fata portii unei frumoase si luxoase vile, aflata pe un teren inalt, cu vedere la mare, care contine toate bogatiile si bunastarea pe care le-ati dori de la viata.
Va aflati in ploaie si incercati din toate puterile sa intrati in aceasta frumoasa vila.
Insa credeti ca nu aveti cheia. Ati incercat sa fortati marea poarta aurita a acesti vile si ramaneti in ploaie, in loc sa profitati de luxul acestei locuinte.
Clarviziune de CastigAsa cum v-am comunicat, cheia acestei case de vis este la indemana dumneavoastra. Este in buzunarul dumneavoastra, domnule Costica, insa toata lumea va spune contrariul. Astfel, ati ajuns sa cautati in alta parte aceasta cheie, care este chiar la dumneavoastra.
Trebuie sa stiti ca lipsa de incredere care v-a caracterizat pe tot parcursul acestor ani va putea in sfarsit sa dispara pentru totdeauna.
Stiu acest lucru pentru ca a trebuit sa verific mai mult puncte cruciale, inainte de a fi sigura ca o mare suma de bani va putea aparea in viata dumneavoastra.
Prin urmare, iata ce am realizat pentru dumneavoastra, domnule Costica.
In prima faza a trebuit sa analizez si sa determin originea problemei dumneavoastra cu banii.Clarviziune de Castig
Pot sa va spun ca studiul cazului dumneavoastra m-a pasionat, aveam sentimentul ca grijile dumneavoastra proveneau de la astre. Dar, asa cum v-am marturisit, m-am inselat si asta 5 seri la rand.
Apoi, intelegand ca va confruntati cu un blocaj subconstient, a trebuit sa caut in mod activ originea exacta a acestui blocaj recurent.
Aceasta se traduce prin realizarea studiului dumneavoastra astro-psihic, pe care vi-l ofer in mod gratuit.
Apoi, asa cum am promis, va ofer acest uimitor secret de magie, care va va permite sa cunoasteti bogatia perpetua, pe care o meritati.
V-am marturisit deja, sunt una dintre putinele mediumuri din lume care stiu inca sa realizeze perfect acest procedeu magic care este :

TALISMANUL DUMNEAVOASTRA PENTRU BANI SI PROSPERITATE

Acesta mi-a solicitat ore si ore de productie, deci (promisiunea trebuie respectata) este in intregime gratuit pentru dumneavoastra.
Va voi oferi, spre finalul acestui email, mai multe detalii despre confectionarea si puterile magice ale acestui TALISMAN PENTRU BANI SI PROSPERITATE.
Intre timp, domnule Costica, doresc sa va spun ca nu sunteti singura persoana care se afla in aceasta situatie.
Intr-adevar, de-a lungul anilor am ajutat 32 de privilegiati sa isi imbunatateasca situatia financiara, cu ajutorul acestui TALISMAN PENTRU BANI SI PROSPERITATE.
Iata cateva exemple concrete a ceea ce aceasta putere a realizat in viata lor. Este suficient sa le cititi acum, am adaugat ultimele 5 marturii pe care le-am primit recent.

Dosar confidential numarul 032
Dosar confidential numarul 032
Dosar confidential numarul 031
Dosar confidential numarul 031
Dosar confidential numarul 030
Dosar confidential numarul 030
Dosar confidential numarul 029
Dosar confidential numarul 029
Dosar confidential numarul 028
Dosar confidential numarul 028
Fara umbra de indoiala, cum ati putut vedea prin intermediul marturiilor, toate persoanele (chiar toate) care au acceptat ajutorul meu, care au activat acest magnet magic pentru bani, au devenit fiinte privilegiate (care au noroc, mai ales la jocuri).
Asa cum v-am spus, acest TALISMAN PENTRU BANI SI PROSPERITATE face parte din cea mai inalta magie ancestrala care exista. Aceasta magie va va permite sa aveti castiguri importante si rapide de bani, aproape nefacand nimic.Clarviziune de Castig
Pentru aceasta trebuie doar sa acceptati ajutorul meu.
Din acel moment, veti primi Talismanul pe care l-am confectionat gratuit pentru dumneavoastra, precum si RITUALUL DE ACTIVARE a PUTERILOR MAGICE care il insoteste, pentru a fi eficient.
Ritualul in cauza nu reprezinta nimic complicat, nu va trebuie mai mult de 5 minute pentru a-l activa. Dar, in acelasi timp, va trebui sa indeplinesc de urgenta si cu prioritate MAREA dumneavoastra CLARVIZIUNE de CASTIG.
Aceasta mare clarviziune de castig va va oferi datele castigatoare la jocurile de noroc sau in viata dumneavoastra personala. Aceasta va va permite sa stiti cu exactitate zilele in care posibilitatile aducatoare de bani sunt cele mai puternice.
Domnule Costica, daca inca mai aveti dubii, aceasta este din cauza acestei lungi expuneri la sugestiile negative. Dar de indata ce veti fi in posesia acestui procedeu magic, indoielile vor disparea pentru totdeauna, sub influenta magica si benefica a
TALISMANULUI PENTRU BANI SI PROSPERITATE
Mai intai de toate, va marturisesc faptul ca putine persoane stiu ca este un talisman veritabil. Multi isi imagineaza ca este vorba despre un simplu desen mistic.
Aceasta este foarte departe de adevar. Un veritabil talisman magic trebuie sa fie realizat cu ajutorul materialelor magice, la date anume, care corespund ciclului astral.
Un talisman magic este asemenea unui emitator-receptor de unde cosmice. Este singura legatura care va poate conecta cu puterile cosmice.
TALISMANUL PENTRU BANI SI PROSPERITATE, pe care l-am confectionat in mod special pentru dumneavoastra, are in mod egal capacitatea de a anula blocajele subconstiente, care impiedica fortele datatoare de bani sa intre in viata dumneavaostra. In ceea ce priveste confectionarea sa:
In prima faza, am ales materiale magice care corespund planetelor benefice dumneavoastra, apoi 5 frunze de plante foarte rare, pe care le-am pisat in prealabil pentru a le putea amesteca in mixtura.
Dupa ce am amestecat ingredientele magice, am desenat pe TALISMANUL dumneavoastra PENTRU BANI SI PROSPERITATE un chip, simbolul mistic si cosmic datator de bani.
Intelegeti bine acest lucru : TALISMANUL dumneavoastra PENTRU BANI SI PROSPERITATE este unic. Este in totalitate personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.
Asa cum v-am spus la inceputul acestui email, din ceea ce stiu, sunt singura persoana capabila inca sa realizeze un astfel de talisman.Clarviziune de Castig
Domnule Costica, nu puteti refuza ajutorul pe care vi-l ofer astazi !
In caz contrar, voi fi pusa in situatia de a distruge talismanul dumneavoastra si, o data cu el, orice sansa de a deveni bogat, asa cum ati dorit intotdeauna.
Recunoasteti ca ar fi pacat. Va asigur, daca nu doriti sa mai aveti probleme cu banii, solutia exista.
Este acest TALISMAN PENTRU BANI SI PROSPERITATE, pe care l-am realizat pentru dumneavoastra conform marilor ritualuri de magie benefica.
Este vorba de talismanul dumneavoastra personal pentru bogatie care va va permite intotdeauna sa aveti bani ! Si, in plus, va va permite sa anulati blocajele subconstiente care va pun piedica de atatia ani...
Bineinteles, timpul petrecut pentru realizarea studiului dumneavoastra astro-psihic, produsele magice folosite la confectionarea TALISMANULUI dumneavoastra PENTRU BANI SI PROSPERITATE, precum si elaborarea RITUALULUI DE ACTIVARE A PUTERILOR MAGICE
... toate acestea sunt in intregime GRATUITE pentru dumneavoastra, domnule Costica!
Asa cum v-am spus si mai sus, nu va ramane decat un lucru de facut pentru ca acest blocaj subconstient sa faca parte din trecutul dumneavoastra. E suficient doar sa acceptati ajutorul meu in totalitate gratuit si devotat.
Din partea mea, trebuie inca sa realizez MAREA dumneavoastra CLARVIZIUNE de CASTIG.
Nu astept decat acordul dumneavoastra, pe care sper sa il primesc in cel mai scurt timp, pentru a putea sa incep imediat lucrul pentru dumneavoastra.
Aceasta MARE CLARVIZIUNE DE CASTIG, pe care trebuie sa o realizez, va fi pentru dumneavoastra precum o harta rutiera:
Va va permite sa aflati toate scurtaturile posibile pentru a ajunge la destinatia corecta si a avea acces la bani. Scurtaturile vor fi sub forma de date cu zile-cheie, in care sansele de castig vor fi maxime.
Pentru ca aceasta sa se poata in sfarsit realiza, nu trebuie decat sa completati acum Cuponul dumneavoastra personal, pentru a-mi solicta sa va trimit GRATUIT:

TALISMANUL DUMNEAVOASTRA PENTRU BANI SI PROSPERITATE

 RITUALUL DUMNEAVOASTRA DE ACTIVARE A PUTERILOR MAGICE

Clarviziune de Castig


Ce se va intampla in continuare, domnule Costica ?




Ma voi apuca imediat de lucru pentru a va realiza MAREA CLARVIZIUNE DE CASTIG.
Cu toate acestea, nu v-o pot trimite fara a va solicita o modesta contributie pentru lucrarile pe care a trebuit sa le realizez pentru dumneavoastra si pentru viitoarea dumneavoastra viata fericita.

Acesta este angajamentul meu personal, in scris.

Daca, din intamplare tot ceea ce v-am promis in revelatiile pe care vi le-am descris nu se va indeplini, daca nu obtineti ceea ce va doriti, va garantez inapoierea integrala a contributiei dumneavoastra; e suficient sa imi trimiteti in orice moment o cerere de rambursare, si va voi inapoia contributia in cel mai scurt timp (fara a va adresa macar o intrebare).
Si veti putea pastra TALISMANUL DUMNEAVOASTRA PENTRU BANI SI PROSPERITATE asa cum v-am spus, este GRATUIT.
Nu cred sa existe propunere mai cinstita si loiala decat aceasta.
Stiti ca simplul dumneavoastra raspuns transmis astazi va poate ajuta in rezolvarea unei nevoi de bani importante si urgente.
Nu trebuie sa pierdeti niciun minut, nu riscati nimic.
Va rog, raspundeti-mi de indata, prin completarea Cuponului dumneavoastra Personal.
Intelegeti domnule Costica ca ajutorul pe care vi-l ofer face parte din Misiunea mea De Viata. Fericirea dumneavoastra depinde acum de raspunsul pe care mi-l veti da.
Cu devotament, 
Clarviziune de Castig
Clarviziune de Castig
IMPORTANT: In cateva zile, o mare conjunctie a 3 planete va fi foarte activa pe cerul dumneavoastra astral. Aceasta mare conjunctie este semnul unui mare castig in bani. Acum este momentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape