_ _

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Moartea fericirii mele...!

Dragii mei,dupa o perioada lunga de boala si evident,absenta,iata-ma din nou prezent pe blogul acesta,aparent abandonat...N-am sa scriu nimic,voi posta inca un episod din...Esmeralda.

Esmeralda

Draga domnule Costica,

Ma ingrijorez pentru dumneavoastra atat de mult, incat m-am hotarat sa va scriu acest ultim mesaj de speranta.
Intr-adevar, cand erati pe punctul de a lua hotararea, care v-ar fi putut schimba viata, ati ezitat in ultimul moment. De ce, draga domnule Costica ?

Daca nu actionati, veti rata sansa de a va rezolva definitiv toate problemele grave. Aveti dreptul la FERICIRE, chiar daca nu prea mai credeti ca se poate schimba ceva in viata dumneavoastra, domnule Costica.

Stiu ca sunteti interesat de ajutorul meu, caci va cunosc problemele si dificultatile, mai ales cele financiare. Refuz sa cred ca ratati o astfel de sansa. Sunt aici pentru dumneavoastra, va ofer sprijinul meu. V-am rezervat o propunere cu totul speciala. Descoperiti-o repede, click aici!
Esmeralda

Este cu adevarat URGENT. In situatia dumneavoastra, domnule Costica, daca nu faceti nimic, va fi ca si cum ati astepta moartea unui prieten grav ranit. In acest caz, acest prieten, este chiar Fericirea dumneavoastra !

Nu va asumati riscul de a vedea spulberate in vant, toate dorintele dumneavoastra. Actionati cat inca mai este timp, click aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog, fiti atenti la cuvintele pe care urmeaza sa le scrieti.Bunul simt este cel care trebuie sa primeze si sunt sigur ca asa veti face.Multumesc...:-)
Please pay attention to the words that is going to write here.Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will.Thank you...:-)