_ _

05 noiembrie 2012

AVERTISMENT !!!


Atentie! Important!

"In diverse locuri frecventate: statii de benzina,parcari, supermarketuri, se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promotionale, pt. autoturism: portchei, mascote, etc. 
NU LE ACCEPTA!!!!!! 
Ele contin un CIP de urmarire (candva numai in filme vedeam asa ceva…), cu ajutorul caruia hotii stiu totul despre tine: unde te afli, cand esti acasa, unde-ti stationeaza masina, etc..In lipsa ta iti intra oricand in casa, te ataca la iesirea de la banca, iti fura masina, etc.Este vorba de o retea europeana de criminali, pornita din Romania, un nou sistem infractional!In Olanda  oficialitatile au apelat la mijloacele mass-media spre a informa paturi cat mai largi ale populatiei.
Informeaza-ti si tu prietenii si cunostintele!!!!

Chiar daca este un  zvon,asa cum suntem noi obisnuiti sa le producem,apoi sa le raspandim,nu este exclusa o metoda asemanatoare,asa cum romanii au inventat multe,multe si iesite din comun.Din pacate suntem prea versati in acest domeniu,"faima"aceasta,aducandu-ne deservicii,dar celor pacaliti,un mare serviciu,acela de a se proteja pe viitor.Vor fi destule comentarii,din partea multor persoane,care vor da cu siguranta raspunsuri de "experti".Am citit cateva...iata doua raspunsuri mai jos si comentariul meu...este simplu:Daca nu ar fi ceva adevar in toate acestea,nu cred ca pe email-uri ar fi aparut,acest zvon decat sub forma unui virus.In orice caz,este posibil orice,poate aparea in scurt timp,sub o forma asemanatoare,de exemplu cu titlu...Iata brelocul cu CIP !Asa incat,aveti grija ce emailuri deschideti,ce link-uri si aplicatii,MARE ATENTIE,pe unde hoinariti,pe imensul internet dar si pe unde calatoriti...
-"Daca v-ati fi oprit numai o secunda si ati fi rumegat un pic stirea, probabil nu v-ati fi panicat degeaba. Cipurile nu se gasesc pe toate santurile, hotul nu are de unde sa stie la cine a ajuns brelocul cu cipsul number five si nici daca merita sau nu sa dea o spargere la adresa indicata de cip.Ca sa nu mentionez decat atat. Restul va las sa le gasiti dvs!"
-"Astia ne fura oricum cu sau fara cadouri, asta fac de 23 de ani, acum doar se schimba clanurile mafiote intre ele nimic mai mult, ne vom impaca cu ideea ca ne baga mana in buzunar gangsterii de alta culoare si atat."


P.S.UITASEM SA VA REAMINTESC LA TOTI CEI CARE INTRA AICI....!!! NU DOAR ROMANII SE PRICEP LA ASTFEL DE OBICEIURI,NOI AM INVATAT DE LA ALTII MAI BUNI DI INTREAGA LUME ! SA NU UITAM ASTA,IAR CEI CARE NU RECONOSC,N-AU DECAT!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape