_ _

08 august 2010

Stiati ca....

"Blue Bolero
este cel mai nou album al unui britanic americanizat ?...Chris Standring este numele lui.Acesta s-a nascut in 1960 şi a crescut în Buckinghamshire, Anglia. Pregatirea clasica a urmat-o la Colegiul de Muzică din Londra, apoi timp de zece ani i-a petrecut in preajma BBC,precum si alaturi de orchestre de teatru din Londra,scriind muzica pentru acestia.O experienta ce avea sa-i fie hotaratoare pentru ce avea sa urmeze ,dupa ce s-a mutat in Los Angeles,devenind rapid unul din favoriti,avandu-i aproape pe Bebe & Ce Ce Winans,Jody Watley,Carole Bayer Sager.Asta se intampla in 1996,iar dupa doi ani,albumul "Velvet" sa aiba mare succes,hitul anului fiind piesa ..." nuante Cool".
In 1999,dupa un an si jumatate de turneu petrecut alaturi de trompetistul Rick Braun(Rick Braun - Nightwalk),Chris se decide sa debuteze ca solist .Albumul 'Groovalicious' a urmat in 2003,CHRIS STANDRING-groovalicious

"Soul Express" in 2006,Standring Chris - Soul Express"Love & Paragraphs (2008)Chris Standring: Love & Paragraphs. Soul Expres din 2006,a devenit cum am anticipat,bun de...topuri.Chris Standring - Soul 
Site-ul: Standring Chris ; Trippin 
Pagina Artist: Chris Standring .Insa dragi prieteni,acestea sunt doar cateva din informatiile simple pe care am reusit in graba sa le gasesc si sa le postez aici,in speranta ca nu veti fi prea rai cu mine,pentru greseli,sau inexactitati. 
Chris Standring site-ul oficial :http:// www.chrisstandring.com
va urma....cine oare ? iata o piesa a lui...
Paul Hardcastle - Forever 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape