_ _

16 iunie 2011

Spaniolii si pokerul pe internet.

Pentru ca este ora 02:07 minute,voi face ceea ce nici un alt blogger n-a facut si nu o sa faca nicicand pe blogul lui:voi inchide subiectul abia deschis si voi reveni in cursul zilei de...? .Apoi voi edita postarile facute,mai precis aceasta si voi scrie si despre spaniolii intalniti in partidele de poker virtual,pe bani virtuali(chipsuri,sau jetoane).N-as fi crezut ca ma voi simti atat de prost si ca voi intra intr-o stare,din care n-am reusit sa ies.Toate acestea pentru ca sunt roman aidoma celor aproape 1 milion de conationali ce traiesc in Spania.Imi place sa joc poker(pe pokerstars.com),dar acum mi-e groaza sa mai intru pe site,de teama unor noi dispute pe chat-ul site-ului.V-am facut curiosi?Cu atat mai bine, ca va veti intoarce sa lecturati cele scrise de mine.Pana atunci,noapte buna!
http://www.pokerstars.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape