_ _

30 mai 2011

Bucurie

Traiesc bucuria vietii cotidiene,plina de griji si neajunsuri,la intensitate si ma gandesc deseori la cate incercari sunt supus,de catre D-zeu,sau de catre cine?Intrebare la care sunt o sumedenie de raspunsuri,sau nu sunt deloc,daca nu se va dezvolta subiectul si comenta,fie el pe Facebook.De ce acest site?Este cel mai folosit pe Pamant,poate si in alta parte a Universului,n-avem de unde sti.Ma intreb,de ce ma cuprinde dorinta de a scrie pe blog la ore tarzii,cand  pleoapele se inchid de multe ori,concentrarea pe subiectul ales,aducandu-mi somnul necesar refacerii sistemului nervos.Ma bucura prezenta celor care intra deseori pe blog,in speranta unui subiect mai amplu,a postarilor care sa-i determine sa se intoarca si sa poata savura lectura pregatita de mine in graba si care lipseste,sau e de proasta calitate.N-am cuvinte sa va multumesc,chiar pentru cateva minute de popas,pe care le petreceti,imaginar alaturi de mine,printre picturi,poze si melodii.Ma voi retrage,la cativa metri de mine,ma asteapta patul,pe care ma voi intinde in cateva minute.Acum ma gandesc sa va promit continuarea  aventurilor mele petrecute cu multi ani in urma (21 ani)si ma refer la periplul prin fosta Iugoslavie si viata de emigrant,pe care am trait-o in Austria anilor 1991.Este ora 02:29 si va spun noapte buna.

Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape