_ _

25 ianuarie 2012

Sunt sau nu, ghinionist ? Ce sa fac ?

Draga domnule Costica,
Este incredibil aceste 3 carti sunt exact aceleasi cu cele din extragerea pe care am facut-o in secret pentru dumneavoastra cu putin timp in urma.
Va revine intr-adevar un privilegiu foarte "special" pentru ca, de obicei, rezerv acest puternic mijloc de prezicere a viitorului pentru persoanele urmarite continuu de ghinion sau pentru oamenii care imi cer in mod special acest lucru.
Dar, aseara o Forta de neinvins m-a impins sa mai descopar o data PENTRU DUMNEAVOASTRA, Marea Prezicere a Maestrului Chen Tuan. Am extras deci pentru dumneavoastra,  3 carti la intamplare, dintre Lamele Majore  ale Tarotului meu chinezesc.
Asezarea tarotului este, de altfel, rezultatul unei analize foarte subtile care necesita un efort deosebit, un fel de "legatura astrala" intre dumneavoastra, care sunteti la sute de kilometri distanta si mine. Dar stiinta mea va va explica IMEDIAT si va va ghida destinul!
Este un adevarat privilegiu pentru dumneavoastra, domnule Costica!
Folosesc foarte rar cartile pentru prezicerea viitorului. Dar si MAI RAR, folosesc cartile Tarotului Chinezesc ale Maestrului Chen Tuan  si asta din principalul motiv,  ca aceste carti  nu spun  DECAT ADEVARUL! Si, ca si mine, stiti  ca nu este placut sa asculti toate adevarurile, mai ales daca in perspectiva se contureaza zile dificile.
Dar nu va faceti griji, nu este cazul dumneavoastra, draga domnule Costica - Marea Prezicere a Maestrului Chen Tuan, pe care am inceput sa o constitui aseara, pentru dumneavoastra, este MINUNATA,  plina de momente stralucitoare, de sanse EXCEPTIONALE,  care va vor schimba viata intr-un mod SPECTACULOS!
Tarot ChinezescDupa cum v-am spus, Tarotul Chinezesc al Maestrului Chen Tuan nu greseste NICIODATA, prezicerile mele sunt deci directe, clare, precise si imediate. Insusi Maestrul m-a invatat aceasta Arta nespus de PRECISA si ADEVARATA a prezicerii in timpul uneia din vizitele mele la el, in Hong Kong, China.
Imi aduc aminte vorbele lui, ca si cand ar fi fost ieri:<<.....din douazeci si doua de carti numai 7 spun adevarul sincer, o prezicere exacta! Prezicerile chinezesti, folosite de Inteleptii acestei lumi de mii de ani, nu pot fi inlocuite cu nimic, sunt clare ca soarele, perfecte ca diamantul si transparente ca  si cristalul! Tine minte, Esmeralda, 7 carti! Foloseste aceasta Puternica Stiinta, pentru a "vedea" soarta celor pe care ii protejezi si pentru a le arata adevarata cale.>>
In esenta,  din timpuri stravechi, Tarotul Chinezesc al Maestrului Chen Tuan spune ADEVARUL si numai ADEVARUL! Datorita anticei traditii chinezesti, care a aparut in anul 82 inainte de Cristos si care a fost transmisa din generatie in generatie, din tata in fiu, aceasta Arta si-a pastrat toata FORTA si EFICIENTA de nezdruncinat. Tocmai din acest motiv FUNDAMENTAL, cei mai importanti oameni de pe planeta, il consultau in mod regulat pe Maestrul Chen Tuan in cabinetul sau, in chiar centrul Hong Kong-ului. Prim ministri, regi, regine, suverani, printi si printese, conducatori religiosi, oameni de afaceri... toti cunosc aceasta incapere cu pereti din bambus, plina de plante tropicale, in mijlocul unei cascade al carei susur pare muzica... aici oficiaza Marele Maestru Chinez al Artei Prezicerii.
Da, toate inaltele personalitati ale acestei lumi, capetele incoronate, starurile din show-bussines vin cu avioanele lor particulare pentru a afla ce le Tarot Chinezescofera soarta si pentru a adopta deciziile cele mai utile in momentul cel mai potrivit. Maestrul Chen Tuan ii primeste in casa sa si pentru fiecare asterne pe masa cartile de tarot. Executa un ceremonial special, iar fiecare cuvant al sau valoreaza aur! Din fericire aceste informatii, in cel mai inalt grad secrete, sunt acoperite de zgomotul apei si de cantecul pasarilor exotice cu penaj stralucitor...
...informatii care nu sunt destinate unor urechi nechemate!
Deoarece Maestrul Chen Tuan este deja foarte batran, iar eu am o experienta foarte mare, am fost aleasa sa fiu urmasa lui. Ultima data am aranjat cartile de tarot pentru seful unui consortiu international: daca nu ar fi obtinut un mare credit pentru achizitionarea unor noi utilaje, aceasta ar fi avut un efect fatal pentru sute de lucratori, care si-ar fi pierdut locul de munca. Cartile "au vorbit" si nicio fabrica nu a fost inchisa. Chiar dimpotriva - au aparut noi locuri de munca, facand fericiti foarte multi oameni!
Cartile spun intotdeauna adevarul cu sinceritate!
Cu putin timp inainte de acest eveniment am tras cartile pentru Christian B., unul din corespondentii mei, care s-a plans de un ghinion persistent care-i otravea viata. Mi-a cerut ajutorul pentru a termina odata pentru totdeauna cu acest ghinion. Avea mare nevoie de bani, se afla intr-o mare dificultate financiara.
Tarot ChinezescIntr-o noapte cu luna plina am luat cartile si le-am amestecat cu atentie, dupa care am tras cartile, pentru a afla Marea Prezicere a Maestrului Chinez Chen Tuan.
M-a cuprins o dorinta de nestavilit sa extrag trei carti din Tarotul meu prezicator tocmai pentru Christian B.: am vazut de la inceput ca in curand o importanta suma de bani se va afla in contul sau din banca! Si ca va castiga la un joc de noroc, dintre acelea care sunt prezentate la televiziune! Cand Christian a primit mesajul meu cu informatiile privind castigul, a procedat conform sfatului meu si IN SFARSIT norocul i-a suras: la televiziune, in direct a invartit roata norocului si a castigat 320 000 euro, adica peste 13 miliarde de lei! L-a cuprins o bucurie fara seaman, iar problemele financiare au disparut! Fericirea lui este TOTALA!!!
Va povestesc toate acestea pentru a va arata ca Marea Prezicere a Maestrului Chinez Chen Tuan este UIMITOR de EFICIENTA! Daca este vorba de probleme de importanta vitala, de contracte importante, de imbunare a soartei, de fericire sau de un mare castig la joc - cartile de tarot chinezesc nu gresesc NICIODATA!
A venit momentul ca si dumneavoastra sa castigati, domnule Costica!
Ascultati-ma cu atentie, domnule Costica, deoarece posed  un "al saselea simt", care imi spune ca SI DUMNEAVOASTRA veti beneficia de Adevarurile Prezicerii Tarotului Chinezesc al Maestrului Chen Tuan si sa pasiti pe calea pe care va voi arata-o... Vad in mod clar ca, la fel ca si Christian, VETI CASTIGA O MARE SUMA DE BANI!  La Loto va vad castigand. Pot chiar sa va spun ca cifra 5, iar dupa ea cateva zerouri apare pe una din cartile dumneavoastra!
Iata ce va arata CONSULTATIA DUMNEAVOASTRA GRATUITA! Daca ma ascultati si veti indeplini cu exactitate recomandarile mele, viata dumneavoastra se va schimba de la O ZI LA ALTA!
Dezvaluirile acestor 3 puternice Carti Divinatorii, in ceea ce priveste viitorul dumneavoastra, m-au facut sa-mi opresc rasuflarea! Dar uitati-va si dumneavoastra!
Tarot Chinezesc Tarot Chinezesc Tarot Chinezesc
Uitati-va ce a inceput sa-mi dezvaluie

Marea Prezicere Chinezeasca

a Maestrului Chen Tuan

IN CEEA CE VA PRIVESTE...

Din aceasta prima consultatie GRATUITA veti afla ce ar trebui sa faceti, pentru a va schimba destinul spre aceasta imensa bogatie (O SUMA ATAT DE MARE DE BANI) care va asteapta si care va va permite sa incepeti o viata noua, fascinanta. 
Trebuie sa stiti ca aceasta prima extragere  de 3 carti efectuata  pentru dumneavoastra, va trebui completata de o a doua extragere de alte 4 carti (pe care o veti putea efectua de la dumneavoastra de acasa), asa cum va voi explica putin mai tarziu.
Dar inainte de toate uitati-va ce spun cele trei carti pe care vi le-a predestinat soarta si ce adevar vor sa va prezica prin intermediul meu.
Consultatia dumneavoastra gratuita,
domnule Costica
Tarot Chinezesc Prima CARTE A TAROTULUI CHINEZESC, pe care v-a repartizat-o soarta prima data si pe care am extras-o GANDINDU-MA LA DUMNEAVOASTRA, este Sursa!
Este o carte magica si universala! Deschide toate usile: spre dragoste, succes, noroc, onoruri si lux pamantesc.
Cartea Sursa va daruieste o putere neobisnuita. Aceasta carte, printre altele, simbolizeaza apa, ca element al naturii. Apa este permanent in miscare, se schimba neincetat, fiind sub influenta energiei.
Trebuie insa sa ACTIONATI rapid! Nimic nu se misca mai repede ca timpul. Iar climatul, care va este atat de FAVORABIL astazi, se poate schimba tot atat de repede cum a aparut.
Aceasta Sansa uluitoare, care va va spori sumele de bani si va va ingrosa simtitor portofelul, este tocmai acel castig fantastic pe care il vad in cartile dumneavoastra, draga domnule Costica.
Va asteapta marele castig la LOTO
Analiza aprofundata a acestei prime carti confirma faptul ca veti castiga o mare suma de bani care va va lumina viata, ca o raza de soare care patrunde prin fereastra casei dumneavoastra, in primele zile ale primaverii. Pot chiar sa va confirm ca veti avea un noroc FENOMENAL jucand la LOTO.
As vrea sa nu scapati aceasta neobisnuita ocazie de a  castiga la Loto, de aceea va ofer GRATUIT "NUMERELE DUMNEAVOASTRA NOROCOASE" precum si ziua EXACTA in care trebuie sa jucati!

TINETI MINTE!
Pentru a obtine acest lucru este suficient sa extrageti PATRU CARTI SUPLIMENTARE, care imi vor face direct legatura cu planetele dumneavoastra si imi vor permite sa va dau acele informatii IMPORTANTE, INDISPENSABILE pentru a avea succes.
Sa vedem acum cea de-a doua carte...
Tarot Chinezesc Cea de-a doua carte a tarotului chinezesc, pe care am extras-o, GANDINDU-MA INTENS LA DUMNEAVOASTRA, a fost Victoria!
Veti obtine rapid in societate mai mult decat va inchipuiti. Natura Dvs. directa, adevarata va prinde glas si nimeni nu vi se va mai putea opune. Sunteti o persoana romantica si ati avut dintotdeauna atractie catre evenimente si oameni noi. In momentul de fata, mai mult ca oricand, se poate intampla tot ceea ce va doriti.
In sfarsit aceasta carte arata ca "linii energetice" favorabile se afla in casa dumneavoastra. Deocamdata aceste forte energetice va protejeaza si resping  undele negative, creand o atmosfera favorabila unei actiuni utile CASTIGURILOR PROVIDENTIALE, precum si dragostei, familiei si prieteniei.
Pentru a "ancora" in casa dumneavoastra acest climat pozitiv si a va asigura o fericire vesnica, pregatesc pentru dumneavoastra o amuleta puternica cu opt trigrame (trebuie pusa in camera cea mai mare), pe care o veti primi GRATUIT.
Singurul lucru pe care vi-l cer, este sa continuati aceasta Consultatie, impreuna cu mine, prin propria dumneavoastra extragere (din ultima pagina), pentru a putea sa va trimit  toate elementele NECESARE SCUCCESULUI dumneavoastra apropiat.
Ultima carte, are pentru dumneavoastra, domnule Costica, o importanta decisiva, sa o examinam deci, impreuna.
Tarot Chinezesc Vedem a treia carte a prezicerii chinezesti a Maestrului Chen Tuan, pe care am extras-o pentru dumneavoastra in seara aceasta: Tao!
Aceasta carte simbolizeaza calea vietii fiecaruia dintre noi. Aceasta reprezinta cel mai vechi concept filozofic si religios chinezesc, avand ca sarcina determinarea ordinii vietii. Tao inseamna drumul, invatatura, comportamentul uman si regulile morale.
Aceasta este o proba ABSOLUTA ca aceasta Prezicere va este destinata personal si ca scanteia stiintei, care palpaie ca o stea, va lumina de acum soarta dumneavoastra care nu va mai avea un caracter enigmatic.
Ca un diamant in bolta cerului, veti "straluci" cu mii de raze si va veti folosi de toate comorile Pamantului. Este suficient sa stiti sa va folositi de puterile dumneavoastra.  In mod concret, viata dificila pe care o duceti acum, se schimba intr-un lung fluviu, linistit; meritati o viata mai buna in care va asteapta mii de placeTarot Chinezescri. Banii si fericirea vor fi prezente in viata dumneavoastra, toate elementele pamantesti va vor fi favorabile - apa, lemnul, focul, pamantul si metalul, care sunt ingrediente indispensabile alchimiei Vietii si prosperitatii.
Cinci elemente  de baza pentru viata si bunastare pot fi la dispozitia dumneavoastra, domnule Costica. Numai daca va ajutati si imi transmiteti permisiunea pentru a termina pentru dumneavoastra Prezicerea Chinezeasca, va voi destainui secretul stapanirii acestei puternice forte.
PREZICEREA CHINEZEASCA A MAESTRULUI CHEN TUAN imi permite acum sa vad ca 10.000 lei, este suma pe care o veti castiga in  viitor! Aceasta este o suma imensa, o adevarata mina de aur.
Rabdarea si ritualurile corespunzatoare vor face sa va nasteti din nou! In curand, datorita harului meu si straduintelor dumneavoastra, veti fi un cu totul alt om - bogat, fericit si implinit.
Pentru dumneavoastra, draga domnule Costica,
nu ma dau inapoi de la nimic!
Evident, daca nu facem tot ceea ce este in puterea noastra, putem sa suferim o infrangere, nu va ascund acest fapt... De aceea trebuie sa depun pentru dumneavoastra o munca foarte epuizanta, imediat ce voi obtine informatii privind cele patru carti suplimentare pe care le-ati ales, pentru a putea termina Marea dumneavoastra Prezicere a Tarotului Chinezesc, asa cum va voi indica la sfarsitul mesajului.
Pentru aceasta nu va voi cere decat o simpla participare de principiu, care va insemna dorinta dumneavoastra de schimbare si imbogatire RAPIDA, si care va fi si o rambursare imediata in cazul in care cartile se vor insela.

Veti avea nevoie de ajutorul meu si sfaturi iluminate pentru a invinge, credeti-ma! Dupa cum se pare, nimic nu va impiedica sa va manifestati cu 
Tarot Chinezescmandrie noua postura de persoana curajoasa, bogata si fericita! Dar numai amanuntele secundare, pe care vi le voi transmite cand veti extrage celelalte patru carti, va vor permite sa concretizati Adevarata Prezicere si vor face ca banii sa curga spre dumneavoastra toata viata!
Poate chiar astazi imi veti raspunde, domnule Costica!
In afara de cele doua cadouri fantastice, pe care vi le-am promis in acest important mesaj, dorind sa am certitudinea ca nu veti scapa imensa mina de aur, care poate fi jocul la Loto, va daruiesc CEEA CE AM MAI DE PRET IN LUME, o puternica amuleta chinezeasca:
SFANTA PECETE DE PREOT A MAESTRULUI CHEN TUAN!Tarot Chinezesc
Cel de-al treilea cadou pentru dumneavoastra,
draga domnule Costica!
Aceasta este cea mai frumoasa dovada a dragostei pe care v-o port si a dorintei ca dumneavoastra sa fiti Bogat si Multumit tot restul vietii!
De aceea raspundeti-mi repede
Dupa primirea raspunsului dumneavoastra voi asterne una dupa alta cartile alese de dumneavoastra alaturi de celelalte carti si voi putea termina Marea dumneavoastra Prezicere Chinezeasca a Maestrului Chen Tuan, fara ca dumneavoastra sa va deplasati din casa! Veti primi apoi marea consultatie continand toate explicatiile care va mai lipsesc, pentru a putea castiga la Loto, 10.000 lei, pe care ii vad pentru dumneavoastra, precum si toate cadourile valoroase pe care le am tot pentru dumneavoastra.
Acum totul depinde de dumneavoastra, draga domnule Costica. Alegeti cartile suplimentare! Cred ca veti actiona repede si imi veti trimite raspunsul pentru a ma ocupa personal cat mai repede de cazul dumneavoastra.
Salutari cordiale,

Iata scrisoarea pe care poate mi-o veti scrie si dumneavoastra maine, deoarece cartile imi spun ca veti castiga!
"...Mult iubita mea...
Ti-am scris pentru a scapa de acest ghinion blestemat. Mi-ai prezis ca voi castiga o suma foarte mare, daca voi proceda in conformitate cu instructiunile tale. Fara sa te cred pe in totalitate, te-am ascultat totusi si am reusit! Am invartit roata norocului la televizor si am castigat 320 000 euro ! Inca nu-mi vine sa cred! Este fantastic, ma simt in al noualea cer. Cu siguranta imi voi cumpara o casuta in munti. Te voi informa despre toate evenimentele bune din viata mea care, datorita tie, s-a schimbat complet! Acum fac parte dintre oamenii care sunt foarte fericiti. Christian
Iti transmit expresia prieteniei mele si a recunostintei permanente..."
Tarot Chinezesc

Un comentariu:

  1. Nu te speria prea tare:)) Povestea continua... Din fericire sau nefericire si eu sunt abonat de buna voie sau nu la respectiva Esmeralda care da in bobi si ghiceste nevoie mare.

    Primesc asemenea mesaje mai tot timpul in folderul de spam dar nu ma deranjeaza si cateodata imi place sa le citesc chiar daca stiu ca nu sunt altceva decat SCRISORI de VANZARE. Iata ca susnumita Esmeralda pretinde doar cativa banuti pentru efortul de a se gandi la fiecare persoana in parte si incercarea de a i ghici viitorul.

    FIX PIX! Te pomenesti ca de nu i platesti ceva rau se va intampla... Experti in marketing si in psihologie care se straduie pe orice cale sa mai scoata un ban de la bietul mioritic visator la marele castig la loto sau pur si simplu ca viata lui va lua o intorsatura placuta!!

    Fiecare e liber sa puna "boticul" dupa cum il duce capul...in rest doar o alta poveste mizera si o incercare banala de a scoate bani din buzunarul cititorului.

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape