_ _

08 august 2012

Smooth jazz si pictura...o combinatie pe viata.

Radioul si televiziunile au o politica de doi bani,in promovarea muzicii bune,asa cum consider eu si cu siguranta multi pamanteni,ca se poate spune despre smooth jazz.Suntem ridicoli sa acceptam manele ca gen muzical reprezentativ pentru societatea romaneasca in special si pentru alte popoare,caci fenomenul nu este singular,dar mai bine cititi aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Manele.
N-am de gand sa dezvolt ideea inceputa,decat intr-un singur sens....ce duce catre smooth jazz.Este adevarat ca multe alte genuri sunt menite sa rascoleasca sufletele noastre,insa consider ca adevarata muzica se regaseste in piesele excelente compuse si interpretate de catre acesti muzicieni extraordinari.
Ce diferenta de clasa si conceptie muzicala exista intre un manelist si un muzician,de exemplu din grupul american Fourplay...

FOURPLAY: "BETWEEN THE SHEETS"

  The Smoothjazz loft - Fourplay / Someone 


In ciuda problemelor destul de mari cu care se confrunta acest gen de muzica si ma refer aici la speculatiile ce se fac in ultima vreme cu privire la "decesul" smooth jazz-ului.Veti intelege poate mai bine citind aici...
http://en.wikipedia.org/wiki/Smooth_jazz

 Cat despre pictura,in ce ma priveste,am luat o hotarare care sper s-o respect,aceea de a reveni  in scurt timp,mult mai atent si ambitios.









Vreau sa va multumesc si de aceasta data, celor, care cu sau fara interes,ati poposit pe acest blog.Rasfoiti in cele ce urmeaza,informatii simple si utile venite din partea unor profesionisti,referitoare la pictura in ulei,cea pe care o indragesc atat de mult. http://ro.wikipedia.org/wiki/Pictur%C4%83_%C3%AEn_ulei



SMOOTH JAZZ GUITAR - CHUCK LOEB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape