_ _

05 septembrie 2013

Renuntare

Asa cum ati citit in titlul acestui scurt post,este vorba despre renuntarea de a mai participa la competitia SuperBlog,din orgoliu,sau ambitie,ma rog,poate din prea multa hotarare...M-au lasat sa inteleg,organizatorii competitiei,ca imi vor analiza blogul si datele,ma rog ce e necesar si mai apoi,imi vor trimite un simplu email,cu decizia lor.N-am primit nimic asa incat,ii consider neseriosi,chiar daca vor veni cu scuze.Ma asteptam sa dau de profesionisti,insa m-am inselat.Stiu ca in acest moment gresesc,scriind astfel de cuvinte si poate o sa-mi para rau,dar as fi incercat,sa-mi dovedesc,ca stiu sa scriu mai aparte,de cum o fac altii.Nu-i bai,voi scrie cand voi avea timp,chef si ambitie.
La final,voi posta cateva din multimea de poze facute in regiunea lacului Attersee,din Austria.Ganduri bune,voua,celor care treceti pe aici,fie si din intamplare.














Un comentariu:

  1. Salut! Ne pare rau ca ai ajuns la aceasta decizie. Noi ti-am analizat blogul si datele cu care te-ai inscris inca de miercuri, 4 septembrie, te-am si inclus in lista participantilor: http://super-blog.eu/participanti/ (la numarul 39)
    Din pacate, intelegem ca n-ai primit notificarea automata prin care ti se confirma acceptarea blogului in competitie, de unde si neintelegerea creata. Oricum, iti respectam decizia si iti dorim spor la scris si numai bine! Multumim!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape