_ _

miercuri, 24 august 2011

Înger de pază

"Când sufletu-mi noaptea veghea in estaze,
Vedeam ca in vis pe-al meu înger de pază,
Incins cu o haină de umbre si raze,
C-asupră-mi c-un zambet aripile-a-atins;
Dar cum te văzui intr-o palidă haină,
Copilă cuprinsă de dor si de taină,
Fugi acel inger de ochiu-ti invins.

Esti demon,copilă,că numai c-o zare
Din genele-ti lunge,din ochiul tău mare
Făcusi pe-al meu inger cu spaimă să zboare,
El,veghea mea sfântă,amicul fidel?
Ori poate !...O,-nchide lungi genele tale,
Să pot recunoaste trăsăturile pale,
                    Căci tu----tu esti el."

Destinul meu de pana acum nu a fost asemenea unui rau linistit.Ingerul meu pazitor nu s-a aratat decat foarte rar si atunci nu l-am stiut pastra,nu l-am stiut ademeni,sa ma viziteze mai des...

Iata ce surpriza am pentru voi...Am primit un alt email de la o clarvazatoare si iata ce am selectat:

"Draga domnule Pop, de ce sa nu va numarati printre castigatori?
Ati putea sa-mi spuneti ce au cei care au castigat si dumneavoastra nu aveti?
Nimic, si sunt convinsa ca si dumneavoastra, ca o meritati la fel si chiar MAI MULT!!!
Exemplul Simonei trebuie sa va ajute. Trebuie sa-l urmati.
Simone a castigat 400 000 euro. Este randul dumneavoastra, domnule Pop sa castigati.
Pe dumneavoastra v-am ales. Acum va voi explica de ce si va voi da toate dovezile.
Dintre toate dosarele de care ma ocup, unele sunt prioritare, deoarece persoanele respective sunt intr-o situatie dificila. Cazul dumneavoastra merita toate eforturile mele. Stiti ca am dreptate. Este mai bine sa recunoastem adevarul. De aceea sunt prima dezamagita ca aceste cateva persoane nu s-au aflat printre castigatorii ultimei extrageri la loto de duminica, 21 august.
Primind scrisoarea Simonei, mi-am spus ca era un semn al destinului. Am fost fericita pentru Simone si, in acelasi timp trista pentru fidelii mei prieteni care, inca o data au trecut pe langa sansa si bogatie, ca exemplu duminica, 21 august, nu au castigat.
Din pacate, este si cazul dumneavoastra domnule Pop, nu-i asa?
Deci, recitind scrisoarea Simonei si vazand superbul Pendul-Talisman, Aducator de BANI am avut o strafulgerare.
Am inteles ca prin coordonarea eforturilor mele cu capitalul de sansa al Simonei, exista o a doua sansa buna de a castiga multi BANI pentru unul dintre dosarele mele prioritare...
Dar pe care sa-l aleg domnule Pop?
Pentru un moment nu am stiut pe care sa-l aleg si cum sa raspund la aceasta intrebare nelinistitoare.
Brusc mi-a venit o idee. Am balansat Pendulul-Talisman Aducator de BANI deasupra dosarelor mele prioritare. Deasupra dosarului dumneavoastra am simtit in palma stanga vibratii puternice. Ca si cand, prin mine, Simone vroia sa va ofere sansa ei...
Am reluat toate elementele dosarului dumneavoastra, draga domnule Pop si le-am pus in "ecuatie". Astfel mi-am dat seama ca in cateva zile veti beneficia de o rara conjunctie a planetelor.
Draga domnule Pop, dati-mi voie sa va explic. O "Conjunctie" a planetelor este un fenomen rar: de maxim cinci - opt ori intr-un secol. Reprezinta apropierea a doua, trei planete. Anumite conjunctii ale planetelor actioneaza direct asupra evenimentelor sau anunta tulburari puternice.
Ati auzit desigur despre steaua misterioara si stralucitoare pe care au urmat-o cei trei Magi, nu-i asa? Legenda spune ca aceasta stea i-a condus pana la leaganul lui Isus.
Unii dintre cei mai renumiti informaticieni la nivel mondial care lucreaza in Silicon Valley - Statele Unite, au reconstituit recent pozitia diferitelor planete din vremea aceea.
In doua reprize au observat ca in acel moment precis se produsese o tripla "Conjunctie" a planetelor, Jupiter intersectand de doua ori steaua Regulus, apoi Venus.
Deci legenda este adevarata!

De treizeci de ani, practic clarviziunea si numerologia si tot ce am aflat, stiu de la mama.
A fost una dintre cele mai mari clarvazatoare de dupa razboi. Mai intai alaturi de ea, apoi singura, am studiat mai multe Conjunctii ale planetelor.
Draga domnule Pop, nu va voi da detalii despre aceasta conjunctie, pentru ca este foarte complicat. Pentru a intelege trebuie sa fiti matematician sau astronom.
Totusi va pot spune ca aceasta conjunctie este caracterizata de intrarea planetei PLUTO pe orbita planetei Neptun.

PLUTO este planeta cea mai indepartata, mai mica si mai ciudata din sistemul nostru solar. Este foarte diferita de cele patru vecine gigantice. Istoria umanitatii, draga domnule Pop, a retinut influenta foarte benefica a planetei Pluto atunci cand se apropie foarte mult de orbita planetei Neptun.

NEPTUN este de asemenea, o planeta foarte indepartata, dar spre deosebire de PLUTO, este gigantica. Aceasta planeta dinamica poseda un camp magnetic foarte dezvoltat care va va iradia cu unde binefacatoare. Cand am adunat tot ceea ce stiu despre dumneavoastra, respectiv toate elementele nasterii dumneavoastra cu aceasta Conjunctie, a aparut un cuvant: BANI.
In acel moment totul a devenit foarte clar: castigul Simonei datorat mie, la Euromillion de vineri, 13. Scrisoarea de multumire, Pendulul Talisman Aducator de BANI, dosarul prioritar, draga domnule Pop, aceasta conjunctie foarte favorabila a planetelor, si in sfarsit cuvantul BANI. Da, asa este.
Prin mine, Simone va ofera Secretul ei pentru ca si dumneavoastra, draga domnule Pop sa puteti castiga.
Cu toate aceste probe si informatii, am decis chiar inainte sa va scriu, draga domnule Pop, sa incep CLARVIZIUNEA NUMERELOR DE AUR, pentru dumneavoastra Aceasta mi-a indicat urmatoarele date norocoase pentru a juca in siguranta si a avea certitudinea ca veti obtine premiul cel mare, la fel ca Simone.
Iata de ce este urgent si de ce trebuie sa raspundeti imediat CERERII OFICIALE DE CASTIG pe care o veti gasi in pagina alaturata. V-am spus deja.
Prima data este Joi, 13 Octombrie. Aceasta data se numeste Sacrobosco dupa numele astronomului Sacrobosco din Evul Mediu, primul care a observat o Conjunctie ca cea care are loc in acest moment. Este ziua ideala de a atrage in sfarsit BANII.

Ziua de Miercuri, 16 Noiembrie este a doua data.
Ziua de Vineri, 9 Decembrie este a treia data, foarte importanta pentru latura sentimentala.
Ultima data pe care am vazut-o este Marti, 13 Decembrie.
"Khepera" era intruparea Zeului Soarelui in Egiptul Antic..., Khepera este o noua sansa, este viata care va curge din nou prin vene si sansa care-si deschide larg portile. Conjunctia "Pluto / Mercur" se stinge. Influentele negative dispar definitiv. In sufletul dumneavoastra ramane un formidabil sentiment de bucurie; impresia ca nimic nu va va mai opri de aici inainte din elanul dumneavoastra.
Si pentru ca pentru dumneavoastra este a patra data de BANI, de ce sa nu castigati din nou? Spre exemplu o importanta extragere la Loto de Duminica, 18 Decembrie. CE AS PUTEA SA MAI SCRIU!Ce sa mai cred din toate acestea?As fi platit suma ceruta(70 lei=~16 euro),insa nu-i am si uite-asa se spulbera un alt vis...
Noapte buna si sa fiti norocosi!Sa-mi spuneti ce credeti despre ce v-am postat azi,multumesc.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog, fiti atenti la cuvintele pe care urmeaza sa le scrieti.Bunul simt este cel care trebuie sa primeze si sunt sigur ca asa veti face.Multumesc...:-)
Please pay attention to the words that is going to write here.Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will.Thank you...:-)