_ _

vineri, 23 septembrie 2011

CE BINE-AR FI SA FIE ADEVARAT!PACAT CA E O FARSA!

Draga domnule Costica,
Acest mesaj contine dovada ca o mare rasturnare de situatie,
fara precedent, va asteapta.
Mai ales in ceea ce priveste Banii...
Daryl Draga domnule Costica,
Iata "Cerul vietii" dumneavoastra.
In cateva secunde, veti sti ce asemanari sunt cu cel al unei importante persoane
(foarte cunoscuta marelui public)
a carei viata s-a transformat deodata in fericire si bogatie.
Oare asta inseamna ca la fel se va intampla si pentru dumneavoastra?
Eu asa cred!

Iata de ce...
Da, draga domnule Costica,

Pregatiti-va sa terminati definitiv cu tot ceea ce va ingrijoreaza. Vestile sunt excelente pentru dumneavoastra. Mai ales aceasta:

Stabilind "Cerul vietii" dumneavoastra, am descoperit ceva ce va va uimi, domnule Costica. Intr-adevar, cazul dumneavoastra imi aminteste de cel al unei prezentatoare de televiziune, acum celebra, careia i-am studiat, nu demult, "Cerul vietii".

Prea incredibil pentru a fi adevarat? Ba nu. Acum cateva luni, aceasta prezentatoare se gasea intr-o situatie dificila. Inainte de a deveni o vedeta a televiziunii, a avut o viata grea, ca si dumneavoastra si se simtea urmarita de ghinion. Ca si dumneavoastra, domnule Costica, nu mai indraznea sa creada in Fericire. Din respect pentru viata sa privata si din confidentialitate, nu va pot spune numele ei.

Un lucru este sigur: astazi, aceasta vedeta de televiziune are o viata de vis. Dragoste, Noroc, Bani, totul ii reuseste. Care este, deci, secretul pentru a avea atata Noroc, Bogatie si Sete de Viata? Dati-mi voie sa va spun:

Drumul Vietii acestei vedete a traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", asezata sub semnul Norocului, al Adevaratei Fericiri si a Banilor, asa cum era inscris in viitorul sau apropiat.
Asa e viata, este suficient un dram de noroc
pentru ca TOTUL SA SE SCHIMBE foarte repede.

Am pus unul langa altul "Cerul vietii" dumneavoastra si pe cel al acestei vedete. Un lucru mi-a sarit in ochi: si dumneavoastra veti traversa Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", care poate schimba totul pentru dumneavoastra .
Daryl
Cerul Vietii
Pop Costica
Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", sinonim cu
NOROC,
FERICIRE,
BOGATIE...

In cateva zile "Cerul vietii" dumneavoastra o va traversa.
Daryl
O rasturnare, pozitiva
va urma in viata dumneavoastra...
Este o certitudine, domnule Costica! Este clar inscris in "Cerul vietii" dumneavoastra. Si, un lucru este sigur: ca si aceasta vedeta, aveti si dumneavoastra toate sansele de a castiga multi bani, foarte repede, pentru a va rezolva problemele urgente si a vedea cum, se constituie pentru dumneavoastra o adevarata mina de aur.

Fiindca, atunci cand vorbesc de bani, nu este vorba de cateva mici sume, pe care le-ati putea castiga la jocuri. Nu! Este vorba de cifre mari, de ordinul a mii de lei, poate chiar de milioane.

Caci, in ceea ce va priveste si dupa cum am putut constata chiar eu, nu ma indoiesc de cele ce va asteapta in curand. Va pot asigura cu convingere:
Foarte repede, veti putea vedea, in sfarsit, Norocul surazandu-va
si Fericirea intrand dintr-odata in viata dumneavoastra, precum
si sosirea iminenta a unor mari sume,
inscrise in viitorul dumneavoastra apropiat.
Asa cum l-am "vazut"!
Daryl Un fapt este sigur, l-am observat: multe persoane ce au traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis", au vazut Norocul, Fericirea si Banii intrand in viata lor si acum...
TOTUL, ABSOLUT TOTUL LE REUSESTE!
O femeie nu avea niciodata noroc, apoi a castigat marele pot la loto, O SUMA URIASA!

• Un barbat lupta de mult timp pentru a-si imbunatati situatia... in van. De pe o zi pe alta,
A REUSIT! Viata lui s-a transformat cu totul cand a castigat 9 milioane, impotriva asteptarilor.
Si-a creat o intreprindere care, azi, este o multinationala cotata la bursa! ...

• Un cuplu nu se mai intelegea, s-au separat in mod brutal. Sotul si-a parasit sotia, pentru o femeie mai tanara. Apoi, rasturnare de situatie nesperata: s-a intors cerandu-si iertare... Si brusc, acest cuplu a regasit DRAGOSTEA! Cum Fericirea nu vine neinsotita, o incredibila sansa de Bani le-a aparut.
O mostenire neasteptata le-a adus o adevarata avere.
Cazurile VERIDICE nu sunt putine. Si, pentru a le aminti pe toate, ar fi nevoie de o carte intreaga! SI DUMNEAVOASTRA, domnule Costica, va doriti ca viata sa vi se schimbe si ca banii sa contribuie foarte repede la Fericirea dumneavoastra.
Intr-adevar, pentru ca v-ati saturat de acest ghinion ce persista asupra dumneavoastra.
L-am "vazut"! De ani de zile, probleme din ce in ce mai greu de depasit v-au zavorat pe nedrept fericirea mult asteptata, incat
v-au lipsit de pacea si de linistea pe care le meritati.
Nu cred ca ma puteti contrazice. A sosit timpul, ca Pofta de Viata si Banii sa intre in casa dumneavoastra, pentru totdeauna.
Daryl
Sunt zile care va deprima si in care nu mai indrazniti sa credeti intr-un viitor fericit. Zile, in care nu mai stiti cum sa faceti pentru a iesi la liman fiindca banii, castigati cu greutate, va scapa printre degete si fiindca in ciuda eforturilor dumneavoastra, nu vedeti lumina de la capatul tunelului.

Orice ati face, nimic nu se schimba! Si acestea va consuma intr-atat, incat uneori nu mai aveti decat dorinta de a va da batut!

Credeti-ma! Nu trebuie. In cateva zile veti traversa Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis" care va va deschide portile "Celeste" ale Banilor, Norocului si Fericirii Depline.
Daryl Si totul se va putea schimba pentru dumneavoastra, domnule Costica! Pentru ca am sa va trimit - daca sunteti de acord - un puternic Secret pentru aceasta.

Exact cum am facut pentru toate persoanele care au traversat Conjunctia Planetara Miraculoasa "Origanis" si, mai ales, acea vedeta de televiziune, despre care va vorbeam la inceputul mesajului, si care a beneficiat de ea foarte recent.
Poate va intrebati: care este acest secret?
De ce este atat de important PENTRU MINE sa-l am?
Am sa va explic. De indata ce veti avea acest Secret in mainile dumneavoastra, veti simti ce bine este sa avansezi catre Fericire, Adevar, Bani, Noroc si de a reusi in toate.

• Veti stapani mijloace desavarsite pentru rezolvarea problemelor (mai ales a principalei dumneavostra probleme, aceea care frange in permanenta toate sperantele dumneavoastra de fericire),
• Veti cunoaste mijloacele absolute de a atrage spre dumneavoastra NOROCUL DE BANI,
• Veti sti cum sa obtineti fericirea si cum sa o pastrati pentru totdeauna !


Puternicele efecte ale acestui incredibil secret sunt valabile pentru totdeauna. Acest uimitor Secret nu va va ajuta doar pentru un an, doi sau trei, ci pentru tot restul vieti dumneavoastra, domnule Costica!
Iata-l:
Este vorba despre "Talismanul Ancestral din Samotrace"
Un Secret vechi de mai multe mii de ani despre care legenda spune ca acorda o putere desavarsita de noroc tuturor celor care au privilegiul rar de a-l poseda.

Un privilegiu rar, deoarece inca de la inceputul timpurilor, acest Secret nu a apartinut decat descendentilor de Regi, imparati si Printese... Doar inaltilor demnitari, cei mai puternici pe care i-a cunoscut istoria.
Romulus de Thiagne, mare imparat Roman a beneficiat de puternica Protectie si de fortele sale magice atunci cand a repurtat cea mai mare victorie din toate timpurile: victoria de la Samotrace.

El purta asupra lui un Secret uimitor de care nu se despartea niciodata. De cand acest secret a contribuit la gloria sa si la averea lui de notorietate marcand puterea sa impozanta, acest Secret poarta numele unui oras antic si plin de legende mistice: Samotrace.
Daryl Apartinand marii Confrerii a Elfilor Divini, am putut sa dispun "miraculos" de puterea Secreta a fabricarii acestui Talisman Ancestral. Mai mult decat atat, dispun si de Pergamentul Mistic pe care sunt inscrise formulele magice, pentru a putea activa puternicele sale forte si a le dirija catre persoana aleasa, care va avea privilegiul de a-l poseda.

Intr-adevar, fortele mistice ale "Talismanul Ancestral din Samotrace" sunt atat de puternice, incat poate, el singur, sa va schimbe viata in existenta reusita la care aveti dreptul... Este aici si va asteapta, foarte aproape.
Fiindca am tinut sa va pastrez unul dintre ultimele exemplare ramase. Dumneavoastra, domnule Costica, vreau sa vi-l incredintez.
Am vazut prea multa suferinta in jurul dumneavoastra. Prea multa nedreptate ce va copleseste. Doresc, mai presus de toate, sa vad ca iesiti din acesta situatie, cat mai repede posibil.

Din acest motiv, vreau ca dumneavoastra sa dispuneti de acest uimitor Talisman, inainte de a fi prea tarziu. Sunt sigur de rezultatul care va asteapta.

Pare de necrezut, dar faptele sunt aici: Toti acei care poarta "Talismanul Ancestral din Samotrace" vor avea o viata implinita.

Este timpul ca dumneavoastra sa aveti acesta tresarire de vointa care sa va elibereze de toate influentele negative din jurul dumneavoastra. Este timpul ca dumneavoastra sa dispuneti de o protectie super eficienta impotriva "undelor negative" care va paralizeaza viata.
Un lucru este sigur : "Talismanul Ancestral din Samotrace" declanseaza imediat o actiune extrem de benefica in viata celui care il poarta.
Exista toate aceste castiguri si atestari, care o confirma convingator, chiar daca pare incredibil, chiar daca depaseste propiul dumneavoastra rationament.

De foarte mult timp deja, numeroase studii au fost intreprinse pentru a descoperi ce Secret se afla in spatele acestei "puteri magice". De fiecare data au fost observate efecte incredibile dar pana acum nimeni nu a putut explica de ce lucrurile se intampla asa.
Cea mai plauzibila explicatie se invarte in jurul faptului ca "Talismanul Ancestral din Samotrace" este compus dintr-un aliaj de metale rare, cu proprietati magice recunoscute din totdeauna.
Recent, chiar si unii oameni de stiinta, care au studiat fenomenul, cred ca:

• Ghinionul si tot felul de probleme urmaresc intodeauna aceleasi persoane (si numai pe acelea!)...
• La toti acesti oameni s-a aflat un fapt comun. Ei au o protectie foarte scazuta impotriva undelor negative, care le seaca vointa si norocul in fiecare zi (aceste "unde" provin din Cosmos si sunt amplificate de propriul lor spirit) ...
• Persoanele care au castigat la jocuri sume foarte mari, nu sunt mai inteligente decat altele, dar beneficiaza de o protectie puternica in fata undelor negative ...
"Talismanul Ancestral din Samotrace" va protejeaza. El actioneaza ca un "scut" impotriva undelor negative si ca o "antena" pentru undele pozitive ale norocului.
Tot ce vreau sa va spun este ca ghinionul nu este un blestem, si ca astazi este posibil sa il alungati din viata dumneavoastra, datorita puterilor benefice ale "Talismanului Ancestral din Samotrace".

Puterea magnetica a aliajului din care este format (compus din 5 metale secrete, foarte pretioase) cuplata cu radiatia formei sale mistice, poate sa atraga catre dumneavoastra "undele pozitive" ale norocului, ca un magnet respingand, in acelasi timp, "undele negative".
Sunteti protejat si viata dumneavoastra va fi total schimbata. Norocul, Banii, milioanele sunt atrase irezistibil catre dumneavoastra.
Veti putea constata acest lucru imediat, chiar dumneavoastra.
De indata ce veti tine in maini exemplarul din "Talismanul Ancestral din Samotrace" pe care vi l-am rezervat personal.
Ganditi-va la un lucru: va dau azi o ocazie unica de a beneficia de puterile minunate ale "Talismanului Ancestral din Samotrace" pentru a va debarasa viata de tot ceea ce o face insuportabila.

Cu acest puternic Secret in posesia dumeavoastra, vor fi Ani de Fericire care va asteapta! De altfel domnule Costica, incepeti chiar de acum sa visati la tot ceea ce poate produce in viata dumneavoastra. Da, puteti visa INCA DE ACUM la tot ceea ce v-ati dorit dintotdeauna... Ceea ce dumneavoastra sperati de ani si ani de zile...
...SI DOAR 17 ZILE MAI TARZIU, DATORITA PUTERINICELOR FORTE ALE ACESTUI "TALISMAN ANCESTRAL DIN SAMOTRACE" DORINTA DUMNEAVOASTRA CEA MAI DRAGA ARE TOATE SANSELE DE REALIZARE! ESTE O CERTITUDINE!
Da domnule Costica, ati citit bine : nu trebuie sa asteptati cu lunile, pentru ca una dintre dorintele dumneavoastra sa se realizeze. Nu, foarte EXACT, 17 ZILE dupa ce veti intra in posesia acestui incredibil Secret, telul sperat poate fi atins... Ca este vorba de Bani, de Sentimente, de Noroc sau de Pofta de Viata.

De ce tocmai 17 ZILE? Cu "Talismanul Ancestral din Samotrace", care va va apartine in curand, am sa va trimit instructiuni personale, destinate doar Dumneavoastra si Fericirii Dumneavoastra.
Daryl
Astfel, cu "Talismanul Ancestral din Samotrace" in mainile dumneavoastra, am sa va spun cum sa atrageti catre dumneavoastra MULT MAI PUTERNIC Steaua Norocoasa, care va actiona pentru mai multi Bani, mai mult Noroc si Pofta de Viata. Si, mai ales, cum puteti profita de o sansa foarte mare de Bani, pe care am "vazut-o" sosind foarte curand. Mai exact, la 17 zile dupa ce postasul va va fi adus o corespondenta importanta.

Aceste instructiuni personale va vor ghida catre Fericirea mult dorita, ACEASTA FERICIRE PE CARE O MERITATI DEPLIN! Angoasele si teama pentru ziua de maine vor lua sfarsit! Necazurile si grijile, care va impiedica sa dormiti linistit, vor lua sfarsit. Va veti recapata, in sfarsit, increderea in Viata si veti sti sa profitati de tot ce este BUN pentru dumneavoastra.
DA domnule Costica, SANSA DE A GASI ADEVARATA FERICIRE va este acum oferita dumneavoastra!
Profitati de ea, imediat. Caci, fiecare minut de intarziere, este un minut de Fericire mai putin, stiti foarte bine. Deci nu mai asteptati, raspundeti-mi cat mai repede. Completati "Cuponul de Acces Liber catre Fericire" Click aici.

Sunt cu toata inima alaturi de dumneavoastra, PRIETENUL DUMNEAVOASTRA,
P.S. : Domnule Costica, ca sa va arat cat de mult imi doresc sa VA AJUT cu toata forta si puterea mea psihica, voi adauga in plus, gratuit pentru dumneavoastra pe langa "Talismanul Ancestral din Samotrace", un Cadou Gratuit care va va permite sa multiplicati castigurile la jocuri. Aceasta cu conditia ca dumneavoastra sa-mi raspundeti cat mai curand posibil.
Asa ca, actionati chiar acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog, fiti atenti la cuvintele pe care urmeaza sa le scrieti.Bunul simt este cel care trebuie sa primeze si sunt sigur ca asa veti face.Multumesc...:-)
Please pay attention to the words that is going to write here.Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will.Thank you...:-)