_ _

03 iunie 2013

Organizatii secrete...continuare(11)

Care a fost poziţia Americii?

Majoritatea americanilor nu voiau să audă de o participare la război. Dar Iluminaţii erau de altă părere. Al 32-lea preşedinte, Franklin, declara: "Roosevelt era primul maestru al unei loji, membru al CFR şi al Comitetului celor 300". Consilierii lui intimi au fost Baruch şi House.
Iluminaţii i-au plasat bine pe aceştia doi, ceea ce a avut drept rezultat faptul că Roosevelt a forţat promulgarea unei legi anticonstituţionale, care obliga, cu începere de la data de 30 aprilie 1933, pe fiecare cetăţean să depună aurul la banca FED, sub pedeapsa de 10.000 de dolari sau 10 ani închisoare pentru nesupunere. Pentru o uncie, banca a plătit 20,67 dolari, cu toate că preţul pe piaţă era de 35 de dolari uncia.
Roosevelt i-a provocat pe japonezi să intre în război, cerându-le în ultimatumul din 26 noiembrie 1941 să-şi retragă trupele din Indochina şi Manciuria. Sunt date istorice exacte, dar ţinute în secret.
Congresul american a aflat de acest ultimatum după atacul de la Pearl Harbor. Japonezii au întreprins totul pentru a evita un război cu America. Prinţul Konoye, ambasadorul Japoniei în America, a căutat de nenumărate ori să vorbească cu preşedintele la Washington şi la Honolulu, dar acesta nu l-a primit niciodată.
În acelaşi timp, preşedintele şi-a minţit propriul popor într-o cuvântare în care a spus:
"Mă adresez mamelor şi taţilor, făcându-vă o promisiune: am spus totdeauna şi o spun şi acum, că fiii voştri nu vor fi trimişi în războaie străine".
Militarilor americani le-a fost cunoscut faptul că japonezii vor ataca Pearl Harbor. Ambasadorul american la Tokio, Joseph Grew, i-a scris lui Roosevelt, pe 27 ianuarie 1941, că în cazul unui război, Japonia va ataca Pearl Harbor. Membrul Congresului, Dies, a adus acest fapt la cunoştinţa lui Roosevelt, înmânându-i şi o hartă strategică, cu planul de atac asupra Pearl Harbor. El a fost obligat să nu vorbească despre acest lucru.


În 1941, serviciul secret american a descifrat Codexul militar japonez. Roosevelt şi consilierii lui au ştiut exact data, ora şi locul unde vor ataca japonezii. Al Bielek şi Nikola Tesla, care lucrau şi erau staţionaţi în Pearl Harbor, au fost evacuaţi înainte de atac. Aceşti doi ingineri erau prea importanţi ca să fie sacrificaţi - ei lucrau la "experimentul Philadelphia", care cerceta energia magnetică. Au murit mulţi americani la Pearl Harbor, iar preşedintele putea acum să-i numească pe agresorii japonezi "porci vicleni" şi să intre în război.
Pentru a duce întreprinderea la bun sfârşit, Roosevelt l-a numit ca şef al armatei pe Eisenhower. Cariera acestui soldat american merită să fie studiată, pentru a vedea cât de sus poate ajunge cineva care îi are în spate pe Iluminaţi. El a fost şi amic cu Baruch.
În 1941 a fost înaintat la gradul de colonel, iar trei luni mai târziu, şeful armatei a treia. Peste alte trei luni, a fost numit general de brigadă. Pe 12 decembrie în acelaşi an, la Washington, i-a fost încredinţată strategia întregii operaţiuni de război, pe 16 februarie 1942 a fost înaintat la gradul de şef al statului major al "War Plans Division", iar peste două luni a preluat comanda. Peste alte trei luni a preluat comanda peste "European Theatre of Operations". O lună mai târziu, a fost numit general locotenent, iar şase luni mai târziu general - cinci stele. Pe 24 decembrie 1942 ajunsese cel mai mare comandant peste operaţiunile din Europa.
După ce trupele germane au fost respinse în Roma, soldaţii lui Mark Clark au fost reţinuţi, deşi ei puteau cu uşurinţă să înainteze spre Iugoslavia, Viena, Budapesta şi Praga. În locul executării acestei operaţiuni, soldaţii americani au fost trimişi în Normandia, unde aveau să piară peste 100.000. Acest lucru a avut consecinţe nefaste pentru Europa de Est. În 1943, la Conferinţa aliaţilor de la Quebec, la stăruinţa generalului Marshall, a fost adoptată o rezoluţie numită "poziţia rusă", în care se spunea: "poziţia rusească după război va avea un rol dominant".
Roosevelt, Marshall şi Eisenhower au dus războiul în spiritul Iluminaţilor, dând posibilitatea armatei roşii să se desfăşoare.
Ginerelui lui Roosevelt, col. Curtis B. Dall, îi datorăm aflarea multor amănunte extrem de importante, care erau ţinute secret. Tot el a dat la iveală cazul George Earle, fost guvernator în Pennsylvania, ambasador la Viena între 1935-1939, apoi în Bulgaria între 1940-1942, iar apoi ataşat personal al lui Roosevelt la Istanbul.
Încă din primăvara anului 1943, a fost contactat şeful serviciului german de informaţii, care i-a adus la cunoştinţă lui Earle că Hitler este gata să capituleze, dacă armatei germane i se dă posibilitatea să se retragă.
După această întâlnire, Earle a fost contactat de către von Pappen, care i-a comunicat acelaşi lucru. Lui Earle nu i-a venit să creadă, dar văzând că nemţii iau acest lucru în serios şi îl doresc urgent, a trimis lui Roosevelt trei depeşe la rând, rămase toate fără răspuns. Iluminaţilor nu le convenea o capitulare a Germaniei în 1943.
Pe 24 martie 1945, Roosevelt s-a adresat lui Earle, interzicându-i să pomenească vreo vorbă despre această afacere.
Pentru a înţelege mai bine interdependenţele celui de al doilea război mondial, este foarte importantă cartea "From Major Jordans Diaries" (Din jurnalele maiorului Jordan). Această carte este jurnalul maiorului Jordan şi este ţinută la secret în America: ea a fost scoasă de pe piaţă, nimeni nu o mai editează, iar bibliotecile o ţin ascunsă.
Maiorul Jordan a fost un veteran american din primul război mondial, care a primit postul de "om de legătură" între guvernul american şi cel rus. Primii doi ani a făcut serviciul în New York, Montana, iar din 10 mai 1942 în United Nations Dept. nr. 8, Lend Lease Division, New York Airport, New Jersey, International Section, Air Corps, U.S. Army.
Maiorul Racey Jordan a fost foarte surprins de influenţa colonelului rus Anatoli Kotikov asupra asistentului lui Roosevelt, Harry Hopkins. De câte ori ruşii aveau nevoie de ceva, era de ajuns un telefon al lui Kotikov către Hopkins şi livrarea urma imediat. Mai târziu, Jordan a remarcat nişte cufere negre, care însoţeau aproape fiecare transport. Curios, el a reuşit să deschidă câteva cufere, în ele găsind acte despre energia nucleară, o listă de materiale destinate Uniunii Sovietice, cum ar fi: un kg uraniu 92, Yyklotron, Proton, Deuterium. Jordan nu ştia ce înseamnă toate acestea.
În Siberia s-a prăbuşit un avion care transporta mărci germane false. Stalin a primit de la început din America 20.000 de avioane, 400.000 de camioane (Opel, construite în Germania), 800.000 de tancuri, locomotive, automobile, alimente, echipament şi documente secrete.
De ce au fost ajutaţi comuniştii atât de masiv?
Iluminaţii au fost făuritorii regimului roşu. Cu ajutorul lui au putut să arunce în sclavagism atâtea naţiuni.
Aşa cum au zădărnicit capitularea Germaniei, tot aşa au procedat şi cu Japonia. Japonezii au capitulat fără condiţii în martie 1945. În această lună, şeful armatei japoneze a transmis ambasadei americane din Moscova, ambasadei ruse din Tokyo, Pentagonului la Washington că guvernul majestăţii sale doreşte capitularea necondiţionată.
Guvernul Roosevelt a ignorat aceasta. De ce? Insulele încă nu erau distruse, spectacolul abia avea să înceapă. Au intrat în funcţiune bombardierele B 29, care au distrus cât au putut. A fost bombardat Tokyo, apoi în august au urmat catastrofele de la Hiroshima şi Nagasaki.
Reconstrucţia Germaniei şi a Japoniei a adus bancherilor internaţionali venituri astronomice. Aceste ţări au luat credite imense. Cele două popoare harnice au lucrat şi au plătit încontinuu până astăzi datorii, datorii... Dar guvernele german şi japonez, ca şi cel american, nu sunt decât marionete ale Iluminaţilor, la fel ca şi guvernanţii ruşi.
Ce s-a obţinut prin cel de al doilea război mondial?
Din punct de vedere uman, acest război a fost un mare dezastru. Din punctul de vedere al Iluminaţilor, un mare succes.
Acest război cu 30 milioane de morţi, face parte din programul de asanare al Iluminaţilor şi de instaurare a unei noi ordini mondiale, "Novus Ordo Seculorum".
Lenin a fost pentru Iluminaţi persoana cea mai potrivită din Rusia. Din punct de vedere politic şi psihologic, comunismul a fost o sperietoare pentru ca naţiunile vestice să facă concesii şi, într-un fel, să se oblige.
În 1920, Lenin a lăsat să se înţeleagă planul Iluminaţilor: "Mai întâi vom pune mâna pe Europa de Est, apoi va urma Asia". Acest ţel s-a îndeplinit prin China, Vietnam şi Cambodgia.
Al doilea război a adus Iluminaţilor încă ceva: în ordinea naţiunilor, a societăţii s-au creat rupturi: bazele financiare şi sociale ale moralei tradiţionale au fost înlăturate. America a renunţat la propria ei politică.
Al doilea război mondial a costat pe contribuabilul american 400 de miliarde de dolari. America era intrată adânc în ghearele bancherilor internaţionali. Socialismul s-a strecurat ca o molimă în Anglia şi America. Acest război a pregătit platforma pentru instaurarea în 1945 a ONU, care se află pe terenul făcut cadou de Rockefeller, în New York. Nu mai puţin de 47 membri din CFR au fost fondatorii ONU. ONU este cea mai mare lojă masonică din lume, emblema ei o arată clar.
C.I.A., după spusele lui William Bransley, a integrat Gestapoul german în frunte cu R. Gehlen. În organizaţia lui Gehlen au intrat o sumedenie de oameni din SS, ea fiind o ramură importantă a C.I.A. în Europa de Vest.
C.I.A. a preluat de la nazişti sistemul de "spălare a creierului". Interpolul a fost până în 1972 organizat de foşti membri SS.
Bancherilor nu le-a fost însă de ajuns câştigul enorm de pe urma războiului. După război, au găsit o nouă sperietoare: "războiul rece". În virtutea acestei găselniţe şi datorită propagandei "Europei Libere" şi a altor posturi de radio, a fost influenţată opinia publică, iar parlamentele au votat din nou sume astronomice pentru înarmare. Timp de 40 ani după război, fiecare cetăţean a dat din munca lui obolul pentru construcţia armamentului costisitor. În 40 de ani, nu a existat ţară care să nu aibă datorii imense. Aceşti bani nu vor putea fi plătiţi de generaţiile următoare niciodată, dar dobânzile sunt un tribut permanent către bancherii lacomi. Şi ţările mici precum Cehoslovacia au fabricat armament, dar 80% din exportul de armament al lumii a fost efectuat timp de 40 de ani de către "unchiul Sam".
Al doilea război mondial a deschis drumul înfiinţării statului Israel. Acest lucru era plănuit din 1871. Rănile în Europa de Vest începeau să se închidă, când opinia publică a fost canalizată către Orientul Mijlociu.
La Congresul sioniştilor din 1946, la Geneva, terorismul a fost legalizat pentru fondarea statului Israel. O organizaţie teroristă a fost sub conducerea lui Menachem Begin (Irgum zvai leum), a doua sub Yitzhak Shamir (banda stelei). Aceste bande au forţat instaurarea statului Israel. Atentatele au fost nenumărate, ca exemplu, asasinarea lordului Moyne, ce a perturbat foarte puternic pe englezi: a curs mult sânge până ce ONU a hotărât, la 29 noiembrie 1947, împărţirea Palestinei în două.
Sistemul de a împărţi un stat în două este bine cunoscut din timpurile Romei antice: "Divide et impera". Arabii s-au opus, bandele lui Shamir şi Begin au masacrat pe toti cetăţenii localităţii Deir Yasin, ca un avertisment către toţi arabii care nu vor să se supună.
Arabii s-au refugiat în tările vecine, doar un grup mic a rămas în jurul lui Arafat, sub numele de OEP. Data independenţei Israelului, 14 mai 1948, a fost din nou motiv de masacru sângeros.
Până în prezent, această regiune trece printr-o perioadă de adâncire a urii şi a mizeriei financiare în lumea arabă, cu excepţia statelor care au petrol. Numai Egiptul primeşte anual 4 miliarde de dolari de la Iluminaţi, pentru bunele servicii în lumea arabă şi pentru pacea încheiată cu Israelul.
Dar, iată că planul diabolic conturat de Albert Pike merge mai departe. Se ştie că toate muncile în Israel au fost efectuate de palestinieni, care în felul acesta îşi asigurau existenţa, altfel fiind sortiţi să moară de foame. Acordarea autonomiei le este fatală palestinienilor. Sunt închişi într-o enclavă, fără nici un venit, banii acordaţi de diverse naţiuni ale lumii trec prin banca Morgan. Arafat nu are cu ce plăti salariile puţinilor funcţionari.
Zonele sunt ermetic închise de israelieni, iar pe calea apei, palestinienii nu pot fi ajutati, deoarece nu există nici un port. Statul Israel, din cauza acţiunilor teroriste, închide în mod repetat graniţa, iar palestinienii nu pot veni la lucru şi nu au cum să-şi asigure pâinea zilnică. Statul Israel a şi anunţat că în locul celor 70.000 de palestinieni care lucrau în Israel, va dispune în continuare de cei 35.000 de români care se află acum la lucru în Israel şi va aduce încă atâţia lucrători din China.
Acţiunile teroriste, unele îndoielnice, altele motivate din cauza urii acumulate în patru decenii, îl obligă pe Arafat să ia măsuri. El face arestări în masă în rândul propriilor săi oameni, iar rezultatul este o confruntare între arabi, război civil, lucru dorit şi planificat de Iluminaţi. Prin pacea cu Iordania şi probabil cu Siria, cei avantajaţi vor fi numai israelienii. Desigur, Islamul este o nucă tare în dinţii Iluminaţilor, dar cu perseverenţă şi şiretlicuri îşi vor atinge scopul.
Pacea din Orientul Apropiat, pusă acum în lumina rampei politice a lumii cu mare zgomot, are următoarele consecinţe:
1) Cel mai mare şi mai important avantaj din pacea între Israel şi Iordania este revizuirea reglementării cantităţii de apă din râul Iordan. În acest tratat, se asigură Israelului o mai mare cantitate de apă ca până acum. În schimb, Israelul a promis să instaleze fabrici de desărare a apei de mare. Se înţelege de la sine că apa proaspătă este mult mai preţioasă decât cea desărată, dar apa este un factor vital.
2) Prin cooperarea şi deschiderea graniţelor, israelienii vor avea posibilitatea să pătrundă în sfera vecinilor lor: cooperarea cu fiii Sionului şi cu Iluminaţii ştim la ce duce.
3) Israelul va lucra asiduu spre a incita pe arabi între ei: Hammad contra Arafat, Arafat contra regelui Iordaniei, Asad contra Libanului şi contra lui Arafat; de menţionat este că, deocamdată, este vorba despre regiunea învecinată Israelului.
Islamul intră astăzi din ce în ce mai mult în sfera de activitate a Iluminaţilor. Putem enumera punctele de atac ale mass-mediei asupra Islamului:
a) Provocarea ţărilor europene, obligându-le pe acestea să integreze musulmani. Musulmanii în Europa de Vest (turcii, marocanii, algerienii), având pe evrei ca lobby în spate, au pretenţii şi chiar se află acum în cadrul poliţiei şi în parlamente. Ei au din ce în ce mai multe activităţi religioase, politice şi tradiţionaliste în ţările gazde. Expansiunea musulmană se înregistrează şi în Europa de Est.
b) În acelaşi timp, opinia publică este pregătită în sensul că Islamul este o mare primejdie.
c) Emanciparea femeilor din lumea islamică.
d) Diminuarea creşterii populaţiei. Nu întâmplător a avut loc Conferinţa mondială de la Cairo, care s-a ocupat de problema creşterii populaţiei globului. Clubul de la Roma este foarte activ.
e) Pregătirea în Europa a unei armate multinaţionale, probabil pentru al treilea război mondial, ce se va duce contra Islamului. Manevre militare multinaţionale sunt în curs.
f) Economic, lumea arabă are un venit important din petrol, deşi preţul este voit ţinut mic; o lege însă obligă ţările exportatoare de petrol să investească 80% din banii realizaţi în băncile internaţionale. Ţările arabe care au petrol dispun numai de 20% din banii cu care finanţează standardul de viaţă foarte ridicat al populaţiei şi luxul propriu. Restul banilor sunt blocaţi în băncile din America.
g) Dacă Iluminaţii dau la iveală secretul energiei magnetice, cu întrebuinţarea ei practică, atunci petrolul devine lipsit de importanţă, un factor mortal pentru lumea arabă, cu centrul în Islam.
Important este ca fiecare om iniţiat să vadă limpede că în spatele unei prefăcute prietenii din partea anglo-americanilor, care aplică politica Iluminaţilor faţă de musulmani, nu se află decât zgândărirea lumii vestice şi provocarea unui conflict.
Un rol hotărâtor îl are mass-media, prin mijloacele ei de propagandă. Din timpul revoluţiei franceze, Iluminaţii au înfiinţat cluburi unde se citeau şi se răspândeau ştiri. Mai târziu, în secolul al XIX-lea, când Rotschild a preluat Banca Angliei, au înfiinţat agenţia evreiască de ştiri Reuters, prin care se influenţează opinia publică. Acesteia i s-au adăugat mai târziu agenţia Wolf şi agenţia franceză Havas.
Un mijloc de a controla opinia maselor este RIIA (Royal Institute for Internaţional Affairs). Aici a fost promovat maiorul Rawlings Rees, care a deschis o agenţie în Sussex, Anglia, Institute for Human Relations. Această agenţie este centrul psihologic al strategiei de război engleze.
În America, Council of Foreign Relations (CFR) şi Comisia Trilaterală au 100% în mână opinia publică: Reuters, Associated Press, United Press, Wall Street Journal, Boston Globe, New York Times, Los Angeles Times, Washington Post, ABC, NBC, CBS, RCA.
Prin creşterea populaţiei, Iluminaţii trebuie să fie mai activi în domeniul manipulării opiniei publice. Prin agenţiile de ştiri, presă, ziare, telefon, radio, avioane, care sunt toate controlate de Iluminaţi, pot fi transmise ştiri şi opinii pe întreg globul. Manipularea conştientă şi inteligentă a mass-mediei, este un factor de seamă în societatea democratică. Cei ce au în mână aceste mecanisme sunt, propriu-zis, cei ce stăpânesc această lume.
Televiziunea, unde se văd foarte clar ştiri negative, orori, filme brutale, influenţează pe spectator, sugerează păreri, cum trebuie să gândim, să ne îmbrăcăm, cum să acţionăm, ce trebuie să posedăm, cum să ne orientăm politic. Astăzi, cine este atent, poate observa cum, prin cele mai mici detalii ce par inofensive, se face propagandă pentru internaţionalism, distrugerea sentimentelor şi a gândirii naţionale, emanciparea femeii şi a copiilor (merg atât de departe, încât prezintă foarte des copii mai deştepţi, mai inteligenţi decât părinţii), abaterea de la cultura clasică şi artele de valoare indiscutabilă şi prezentarea frecventă de artă "pop" suprarealistă şi degenerată, pentru a orienta mai ales tineretul în această direcţie.
Se difuzează pe toate canalele audiovizualului muzică, numai în limba engleză, ce o putem numi pe drept cuvânt zgomot electronic, leşin şi miorlăit pe douăsprezece tonalităţi.
"Muzica de astăzi nu este nimic altceva decât un laborator monstruos al Nimicului", spune Jean Cau.
Politic, ni se prezintă pe tavă: Hussein este rău, Bush şi Clinton sunt buni, Germania domină Europa, sex-filme, Coca Cola, toate sunt bune pentru tineret etc... Astăzi, dacă ai o părere proprie rişti să fii luat în derâdere.
Prin filme în care, spre exemplu, apare (pe fond printr-o tehnică fotografică specială) o cutie de Coca Cola, care este invizibilă pentru ochiul liber, dar subconştientul o înregistrează, se obţine stimularea consumului acestei băuturi. Strategii o numesc "subliminal messages". În muzică şi în industria de discuri se lucrează cu sistemul "backward masking", unde se înregistrează anumite mesaje pe frecvenţă înaltă, atât de sus, încât urechea nu o aude, dar subconştientul o percepe, înregistrează şi integrează!
Câteva exemple:
Kiss -cântecul God of Thunder - mesajul - Demonul
este Dumnezeul tău

Madonna -Like a Virgin -Eu mă cufund în
păcat

Police -Every Little Thing -Răul se combate
She Does Is Magic cu violenţă

Queen -Crazy Little Thing -La naiba cu Biblia,
Called Love eu vreau magie!

Rolling Stones -Tops -Te iubesc, spune
Satana

Prince -Purple Rain -Îndată bombardăm
cerul!

Cindy Lauper -The Bop -Eşti neputincios în
faţa răului, ha, ha, ha!

Beatles Revoluţia nr.9 -Începe să fumezi
marijuana!

John Todd, directorul firmei Zodiaco, o fuziune grandioasă a industriei de discuri, cu societăţi de înregistrare a concertelor din SUA, spune că fiecare disc original, fiecare matriţă a oricărei muzici (clasică, country, rock, melodramatic, meditativă, disco, heavy), era prelucrată de 13 persoane, care foloseau magia neagră. Ei nu o fac din spirit comercial, ci din dorinţa de a stăpâni şi controla psihicul oamenilor.
Deverul industriei de discuri este de milioane: în spatele ei se află unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Aceşti manipulanţi care s-au îmbogăţit, şi-au câştigat atâta putere, atâta influenţă asupra tineretului în general şi asupra fiecărui auditoriu în parte.
După Zodiaco, a apărut în California o a doua întreprindere cu numele "Maranata". Maranata a căutat să coopteze tineretul creştin şi de alte confesiuni. Ei au compus melodii şi texte pozitive, în care au integrat mesaje satanice şi distructive. Primul proiect s-a numit "Iisus Cristos Superstar". Noi nu avem încă posibilităţi şi căi de a ne apăra de aceşti şarlatani, dar totuşi mai putem alege muzica pe care dorim să o ascultăm.


Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape