_ _

marți, 4 iunie 2013

Organizatii secrete...continuare(12)

Războiul bio-psihologic


Cei mai mulţi au auzit despre războiul bio-psihologic. În timp de război, duşmanul otrăveşte apa potabilă sau răspândeşte viruşi şi bacterii. Aţi auzit însă ceva, despre experienţele bio-psihologice din America?
Iată câteva exemple:
În 1950, de pe un vapor al U.S. Navy au fost pulverizate timp de şase zile bacterii de tipul Serratia asupra oraşului San Francisco. Aproape toţi cei 800.000 de locuitori au avut simptome. Serratia produce tulburări ale aparatului respirator. Indiscreţii din rândul armatei americane, au dezvăluit că între anii 1949 şi 1969 s-au făcut 239 de experienţe sub cerul liber.
Dar americanii au suferit şi alte experienţe, nu numai bacteriologice. NBC-ul a făcut cunoscut la 16 ianuarie 1981 că nord-vestul SUA a fost bombardat mai mulţi ani cu unde de frecvenţă micro de către sovietici. Aceste unde au fost programate pe lungimi bio-electronice de frecvenţă. În limbajul specialiştilor se numesc "electrified low frequence". Ele au fost descoperite în 1884 de un european, Nicola Tesla. Acesta a venit în America la Edison, apoi a lucrat împreună cu George Westinghouse. În 1892 ei au construit prima centrală electrică de curent alternativ. Undele de frecvenţă micro se mai numesc şi Tesla effect sau ELF. Aceste unde, proiectate asupra unui om, provoacă decuplarea impulsurilor electrice în creier, funcţiunile neurologice şi psihologice sunt diminuate şi indivizii devin sugestionabili. Şi sovieticii au lucrat din 1960 (cum spune articolul din Associated Press din 20 mai 1983) la proiectul "Sida", cu unde radio de 40 megahertzi, pentru a produce indivizilor o stare de transă. Cu aceste unde s-a încercat să se combată nevrozele, hipertensiunea, problemele psihice dar, în acelaşi timp, aceste unde pot produce agresiuni sau depresii.


În războiul rece, când a fost cercetată ambasada americană din Moscova, dacă are aparate-spioni în pereţi, s-a descoperit că un anumit "signal" moscovit de unde micro a fost îndreptat ani de zile de către ruşi asupra ambasadei. După Raportul Defense Intelligence Agency din 1962, cu aceste unde s-a căutat să se provoace dureri de cap şi de ochi, vomismente, oboseală, depresii, reducerea funcţiunilor intelectuale, reducerea memoriei şi cancer. Zbigniew Brzezinsky dezvăluie că în rândul personalului ambasadei există un număr ridicat de cazuri de cancer. Cu "psichotronics" se poate reduce sau anihila voinţa de atac a soldaţilor în luptă. Revista "Magazine 2000", din decembrie 1993, nr. 97 descrie cum, cu ajutorul acestor "psichotronics" mii de soldaţi irakieni au ieşit din tranşee şi s-au predat chiar ziariştilor. Armele "Psichotronics Mind Control" au neutralizat total armata irakiană, dând-o pradă tancurilor americane. Revista de aviaţie americană "Aviatron Week and Space Technology" din ianuarie 1993, informează că Ministerul american al apărării dotează rachetele cu instrumente care emit pulsaţii electromagnetice (EMP), cu care se anihilează total inamicul, sau produc perturbarea instinctului de orientare şi aceasta cu acţiune pe o rază de 2500 km.
Autorităţile cele mai cunoscute care lucrează în acest sector sunt colonelul şi fizicianul Thomas Bearden din armata americană, fizicianul american Sidney Hurwitz şi fizicianul american Guy Obelensky. Hurwitz şi Obelensky lucrează din 1969 şi pentru armata israeliană. Despre factorii climatici cu care se poate purta un război nu se vorbeşte deloc în lume. Noi credem că astăzi motivele principale în anomaliile climei sunt răcirea pământului şi dublarea emisiilor de dioxid de carbon care încălzesc atmosfera.
Meteorologii şi oamenii de ştiinţă de seamă au ajuns la concluzia că, în următorii 50 ani, se va simţi începutul erei glaciare. Această epocă glaciară nu are nimic comun cu încălzirea atmosferei sau cu poluarea ei. În câteva decenii, coborârea temperaturii va egala fenomenul încălzirii, cunoscut sub numele de "efectul de seră". Un procent mai scăzut de căldură solară poate declanşa o epocă glaciară.Cu privire la climă, mai există un aspect pe care mass-media nu-l comentează. Este vorba de experienţele de influenţare a climei. Nu toate fenomenele naturii sunt de origine naturală. Oamenii întind braţele spre nori şi îşi pun singuri în pericol existenţa. În 1975 s-au efectuat numai în SUA nouă programe de modificare a climei. În alte ţări au fost 66 programe. S-au stropit norii cu condensate pentru a produce ploaia, s-a estompat grindina, s-a dispersat ceaţa, s-a căutat a se împiedica uraganele, viscolele, cutremurele şi inundaţiile, s-au încercat captări de
fulgere.
 Nu există legi care să împiedice un monopol asupra climei. Honduras a protestat în 1973, învinovăţind SUA că prin captarea ploilor a provocat secetă. Americanii au schimbat cursul uraganului Fifi, pentru a salva turismul în Florida. A protestat şi El Salvador. De asemenea, Japonia, Rhodesia şi Israel au fost învinovăţite că fură ploile.
În 1987 s-au întâlnit la Conferinţa din Alabama oameni de ştiinţă de calibru mare, care au comentat datele culese de satelit. Dr. Gerstein a făcut cunoscut că, datorită poluării atmosferei, clima va suferi influenţe catastrofale, încât în mileniul III va fi imposibilă viaţa pe pământ.

UFO

Fiecare om va răspunde prompt, dacă este întrebat, că pe planeta Marte nu este posibilă viaţa. Dar, ce ştim noi exact?
Noi ştim numai ceea ce ni se spune de către NASA, sau ce aflăm din cărţile de astronomie. O dovadă că pe Marte a existat cândva viaţă inteligentă, ne furnizează fotografiile luate de Viking 1 la 31 iulie 1976.
Viking 1 a zburat deasupra planetei Marte la o înălţime de 1500 de km, de unde au fost fotografiate piramide simetrice. Această dovadă este revoluţionară şi dovedeşte că omul nu este singur în Univers şi că nu este nicidecum "coroana creaţiei".
În 1959 a început proiectul explorării planetei Marte. Americanii au construit farfurii zburătoare cu ajutorul oamenilor de ştiinţă germani ca Victor Schanberger, care s-a ocupat de tehnologia farfuriilor zburătoare căzute în vestul SUA şi care a lucrat la construirea celor americane.În 1960 au fost instalate două baze pe Lună în partea de est, care s-au numit "baza lui Arhimede" şi "baza lui Cassini". De pe aceste baze s-a proiectat explorarea planetei Marte. În 22 mai 1962 s-a trimis o navă cu oameni. Totul a fost filmat din interiorul farfuriei zburătoare.
Toate aceste proiecte au fost ţinute strict secret: ele mergeau în paralel cu programul oficial al zborurilor spaţiale. În ianuarie 1977, a căzut în mâna radioastronomului William Ballantine filmul efectuat din farfuria zburătoare în mai 1962. Acest film a ajuns şi în mîna unui colaborator de la NASA, Harry Carmell. Pe 6 februarie 1977, Ballantine a avut o întâlnire cu John Hendry, managerul unui ziar internaţional, cu care dorea să discute difuzarea filmului. Pe drum spre întâlnirea sa cu Hendry, Ballantine a murit într-un misterios accident de automobil. Soţia sa, împreună cu Carmell au dat acest film societăţii de televiziune "Science Report", care aparţine canalului englez de televiziune "Secpeter TV". Acest film a fost difuzat de Science Report.
La scurt timp, canalul de televiziune a fost avertizat că i se va lua licenţa, dacă va continua să comenteze această temă.Filmul a fost realizat din cockpitul pilotului, arăta pe scurt instrumentele de bord, presiunea atmosferei de afară era de 700 milibari şi temperatura de 40°C. Piloţii strigau:
"Ura! Este 22 mai 1962, noi suntem pe planeta Marte şi avem aer!"
Până astăzi nu s-a dat o explicaţie mişcării unor canale marţiene observate de astronomi.
O altă întrebare este, unde a dispărut sonda sovietică "Phobos II", care în 1989 a aterizat pe Phobos, un satelit al planetei Marte. Din momentul în care a aterizat, contactul a fost întrerupt pentru totdeauna, din motive necunoscute.
La fel a dispărut sonda Observer trimisă spre Marte în 24 august 1993.
Aceste fapte sunt suspecte. Se cheltuiesc sume enorme pentru cercetări speciale, sunt angajaţi cei mai buni oameni de ştiinţă, dar cetăţeanului de rând nu i se spune aproape nimic despre cele cercetate. Instrumentele livrează milioane de fotografii şi informaţii, însă la televiziune sau radio nu se prezintă aproape nimic. Nu este acest lucru suspect? Fiţi siguri că în cercetarea astrospaţială s-a format un monopol, care lucrează numai pentru o "elită". Posibil ca această elită să-şi facă programe, pentru ca în momentul în care va începe epoca glaciară, care va veni sigur, să se instaleze pe o altă planetă!
După cum vedeţi, tema farfuriilor zburătoare este mult mai "terestră" decât am ştiut până acum. Se cheltuiesc sume mari pentru ţinerea în secret a acestei energii magnetice, care nu este monopolul nici unui concern.Aceste obiecte zburătoare se află acum şi în construcţia unor particulari. Acest lucru nu este pe placul "Multis-ilor". Nu toţi oamenii de ştiinţă pot fi corupţi cu bani. Dar aceste tehnologii nu pot fi patentate şi trebuie imediat date în producţie, cu riscul ca a doua zi să apară anumiţi indivizi care să ceară cumpărarea patentului, chiar prin ameninţare şi şantaj.Ne întrebăm, cât timp vor putea ţine în secret aceste maşini libere de energie şi care pot zbura?Interesant ar fi de menţionat două fapte foarte recente. Pe data de 3 septembrie 1994, televiziunea austriacă a arătat într-o emisiune de ştiri la ora 20.00, o maşină de gătit cu energie magnetică, prezentată la expoziţia de obiecte casnice de larg consum, ţinută la Viena la 1 septembrie 1994. A fost arătată o oală unde fierbea puternic apa, fără electricitate, fără gaz, fără lemne, numai cu două discuri magnetice.


Interesant este că această ştire senzaţională nu a fost difuzată nicăieri până acum, iar firme mari din Germania, care livrează bucătării,complete, nu ştiu nimic despre această maşină de gătit care costă 26.000 de shillingi.
Un alt fapt neobişnuit, este că televiziunea germană ARD a difuzat (pentru prima dată!) un program dedicat farfuriilor zburătoare, UFO, pe data de 25 octombrie 1994.
Au fost intervievaţi doi piloţi ai companiei aeriene Lufthansa, care au povestit în mod foarte serios că, în timpul zborurilor lor au văzut de multe ori maşini zburătoare rotunde, cu o viteză enormă (pe verticală sau cu viraje în unghi de 90°).
După cum vedeţi, mass-media este unealta principală pentru a ţine lumea în ignoranţă. Din acest motiv, foarte puţini oameni cunosc adevărul despre politică, economie, religie, istoria omenirii, adevărata faţă a Lunii şi a planetei Marte.
Nimeni nu a auzit şi nu este preocupat de adevăratul program cosmic, energia liberă, adevărata viaţă a lui Cristos, aura corpului uman, câmpul său magnetic, tehnologia extraterestră.
Numărul raporturilor UFO creşte mereu. În iunie 1952 au fost înregistrate de aviaţia americană 250 de zboruri.
Proiectul lor de cercetare, numit "Blue Book", conţine în actele sale peste 2000 de rapoarte de observaţie UFO. Majoritatea sunt adnotate ca "necunoscute".
Fenomenul a atins o dimensiune care a atras şi alte foruri spre cercetări. CIA a început să cerceteze oficial farfuriile zburătoare, din punctul de vedere al siguranţei statului american, în ceea ce priveşte spaţiul aerian şi pentru a stabili dacă sunt necesare cercetări şi studii pe această temă.
O parte din documentele elaborate de CIA au fost date publicităţii de către preşedintele Carter. La 11 septembrie 1952 vicedirectorul secţiei ştiinţifice CIA, Marshal Chadwell, a făcut un raport despre toate punctele de înregistrare de pe glob, cu privire la ordinul care s-a dat tuturor bazelor de aviaţie, pentru a raporta observaţiile legate de obiectele zburătoare UFO.
Acest fenomen implică două probleme: periclitarea spaţiului aerian şi reacţia psihologică asupra maselor. S-a ordonat o strictă cenzură, pentru a se anihila credinţa oamenilor în aceste farfurii zburătoare.
Între 14-18 ianuarie 1953, sub conducerea dr. H.P Robertson de la Universitatea din California, s-au întrunit personalităţi de vază din Pentagon pentru o analiză. Această temă, sub numele "Robertson Panel", conţinea materiale şi dovezi asupra UFO, pentru a fi înaintate preşedintelui nou numit.
Directorul CIA, amiralul Roscoe Hillenkoetter, comunica preşedintelui: "Implicaţiile care privesc siguranţa statului se datoresc faptului că noi nu cunoaştem motivele şi intenţiile celor ce ne vizitează în aceste farfurii zburătoare".
Din motive internaţionale şi tehnologice şi pentru a se evita panica în rândul populaţiei, comisia de control "Majestic 12" este de părere să se continue cercetarea strict secretă, banalizarea fenomenului în ochii opiniei publice, inducerea în eroare prin inventarea unor explicaţii (baloane pentru cercetarea climei, meteoriţi etc.). "Dacă nu avem explicaţii plauzibile (spune raportul), atunci să ridiculizăm martorii." În urma acestui ordin, ofiţerii Chop şi Rupellt şi-au dat demisia din aviaţia militară.O scrisoare din 4 septembrie 1987, din partea personalului din aviaţia militară, către preşedintele Reagan, conţine printre altele:
"Politica CIA de banalizare a fenomenului UFO pe plan naţional a fost de mare efect". S-au scris cărţi şi sute de articole în presă prin care s-a falsificat şi manipulat tema UFO. Motivele pentru care s-au făcut acestea au fost explicate de maiorul Hans Petersen din NATO:
1. Adevărul despre UFO poate periclita sistemul monetar.
2. Toate religiile ar fi nevoite să-şi schimbe dogmele. Nimeni nu doreşte acest lucru.
3. Furnizarea de energie va fi dată peste cap. Noi vom cunoaşte o energie care nu poluează mediul. Însă concernele multinaţionale, adepţii energiei atomice, vor pierde influenţa asupra omenirii. Trebuie să avem în vedere cât de mare este puterea giganţilor petrolului!
4. Politicienii care ne-au minţit timp de decenii, îşi vor pierde credibilitatea şi puterea.
"Berliner Tageszeitung" a publicat un articol al lui Mathias Bröcker, cu ocazia conferinţei UFO din Frankfurt în 1990:
"Astăzi, ca şi înainte, guvernele nu au interes să aducă la cunoştinţa populaţiei o tehnologie şi o autoritate cosmică, poate superioară nouă. Cine s-ar mai uita la un şef de guvern sau la un deţinător al premiului Nobel, dacă ar afla noutăţi şi legi cosmice de la extratereştri?"
Existenţa lor este este radical şi subversiv ţinută în secret, iar ceea ce se spune că este supranatural, poate este chiar natural.


Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog, fiti atenti la cuvintele pe care urmeaza sa le scrieti.Bunul simt este cel care trebuie sa primeze si sunt sigur ca asa veti face.Multumesc...:-)
Please pay attention to the words that is going to write here.Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will.Thank you...:-)