_ _

30 ianuarie 2013

D`ale lui Costica-Strada mea de vis








Inspirat de titlul retinut din blogul unei prietene virtuale,pe care va rog sa-l vizitati(Pulsul orasului),m-am gandit sa va scriu iarasi despre strada orasului in care-mi duc zilele.Ieri,o echipa de la "drumuri",si-a facut aparitia pe ulita mea,ce poarta numele cunoscutului medic bacteriolog Victor Babes.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Babe%C8%99  .
Nimic nou pentru noi,au mai fost si anii trecuti,insa pe aceasta portiune de strada neasfaltata(~200 m),gropile sunt atat de multe si mici si  mari, adanci,de suprafata,incat ar fi fost nevoie de cateva masini de piatra,nu de una singura,iar acum imi vine sa rad ...De ce?Cred ca si voua vi se pare cunoscut scenariu.Las` ca din avion nu se vede.Patru sefi la 10 muncitori mi se pare rezonabil nu-i asa?Treaba merge,banii vin,ploaia spala,timpul trece,viata merge inainte,ca asa-i la romani,ca la noi,la nimeni.Mizeria din drum,este asociata cu cea din parlament,guvern si din nefericire presedintie,unde tot noroiul,sau tina cum ii zicem noi ardelenii,s-a adunat acolo.Cine nu s-a sters pe pantofi si cizme,ii stim noi,sunt grajdarii realesi,care nu se mai indura sa nu ne mulga vacuta noastra Romania.Pentru ei am acest mesaj:
"N-ati castigat alegerile ca sa lasati de izbeliste a nu stiu cata oara aceasta natiune !!".
Sunt prea multe de scris,nu vreau polemica,am dorit sa va arat o portiune de strada dintr-un oras european cel mai de vest din Romania.Ma gandesc in acest moment,la "D`ale lui Mitica",dar voi face o mica modificare,folosind prenumele meu,asa incat ati citit si vazut..."D`ale lui Costica".

4 comentarii:

  1. Văd că este apă destulă şi poate o să crească iarbă,o să se joace copiii cu mingea, o să pască vitele,o să crească producţia de lapte. De ce nu eşti optimist?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai transmis la timp din optimismul tau si lucrurile vor decurge asa cum au stabilit cei de sus.Astept primavara si o data cu ea restul nimicurilor vietii.Nu ma voi "strofoca",deloc Mihai,am de gand sa fiu mai pasiv la tot.Poate gresesc,insa asa gandesc acum,sub influenta acestei perioade destul de umbrita din viata mea.Multumesc pentru vizita,comentariu si alte cele....:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Lolli,nu te rade,am dreptate,orasul meu are de ceva vreme,un puls tare anemic,nu vreau sa-i comentez starea care este de fapt depresie-tristete patologica,o tulburare a starii afective, care duce la aparitia unei trairi de tristete sau de pierdere a sperantei pentru o perioada indelungata de timp...:-)

      Ștergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape