_ _

30 mai 2013

Organizatii Secrete...continuare(9)

Finanţarea revoluţiei bolşevice


Colonel House,Max Warburg,
20.000.000
Jacob Schiff, Paul Warburg 6.000.000 
Rotschild Vanderli,Morgan Harriman
Alfred Milner Rockefeller 5.000.000 toti acesti bani mergand inspre...

Trotzki & Lenin.


Sumele scrise mai sus,e posibil sa le fi incurcat,ordinea si care,cat a cotizat,insa suma totala este reala,ma rog,din cate se cunoaste.

Declaraţia Balfour

Stabilirea regimului marionetă sub Lloyd George în Anglia, a adus o schimbare radicală în atitudinea acesteia faţă de sionişti. Noul ministru de externe, Arthur Balfour, scrie lui Lionel Rotschild pe 2 noiembrie 1917, următoarea scrisoare:
Dragul meu Baron Rotschild,
Cu deosebită bucurie vă pot aduce la cunoştinţă din partea guvernului Majestăţii sale, următoarea declaraţie: cabinetul a aprobat sforţările evreilor sionişti şi le-a acordat totală simpatie.
Guvernul Majestăţii Sale priveşte cu bunăvoinţă formarea unui Stat evreiesc în Palestina şi va susţine acest proiect cu putere.
Bineînţeles, este clar că drepturile civile şi religioase ale cetăţenilor neevrei din Palestina nu vor fi încălcate, precum şi statutul politic al evreilor din alte state nu va fi influenţat.
Vă sunt îndatorat dacă transmiteţi acestea congresului sionist.
Cu salutări cordiale,
Arthur James Balfour.
Interesant este că, la data când a fost scrisă această scrisoare, Palestina se afla sub putere turca.


Unora le promite un guvern, altora un teritoriu ce se afla în posesia unei a treia puteri. Câţiva ani mai târziu, turcii au fost învinşi. Anglia căpătase protectoratul asupra Palestinei şi Egiptului, iar Franţa asupra Siriei şi Libanului.
Rotschild a folosit influenţa sa asupra Americii, ca să treacă de partea aliaţilor în primul război mondial: aliaţii, în acest timp, aveau de furcă cu turcii şi germanii.
Cartierul general al sioniştilor a fost transferat de la Berlin la New York. Şeful era judecătorul Louis Brandeis.
Doi agenţi importanţi ai lui Rotschild au fost Edward House şi Bernard Baruch. Aceştia doi au jucat un mare rol în Statele Unite. Baruch a fost instrumentul cel mai important în alegerea preşedintelui Woodrow Wilson, iar House a fost consilierul intern al preşedintelui Wilson şi şeful lui "State Department".
De la sine înţeles că preşedintele Wilson devenise, sub influenţa lui House, marioneta lui Rotschild.
Dovadă este faptul că Wilson nu are nici un veto la înfiinţarea băncii particulare "Federal Reserve" şi a cerut Congresului aprobarea de a intra în război contra Germaniei. Congresul şi poporul au votat pentru, datorită şi propagandei duse în acest scop.
Oameni de ştiinţă ca Thomas Beardon sau Preston Nichol au scris cărţi care au tratat tehnica de propagandă dusă în Statele Unite spre a pregăti opinia publică pentru un război în Europa.


Propaganda sub titlul "să facă lumea mai sigură prin democraţie" a fost lansată de Iluminaţi, care îl vedeau pe Woodrow Wilson drept reprezentantul "noii libertăţi" cu scopul de a atrage America în război.
Primul război mondial a fost o afacere foarte bună pentru Iluminaţi. Bernard Baruch a fost preşedintele Comitetului industriei de război şi averea lui a crescut de la un milion dolari la două sute de milioane de dolari.

O altă acţiune a preşedintelui Wilson a fost ideea dată Congresului de a fonda "Liga Naţiunilor", ceea ce s-a şi întâmplat, cu scopul ca mai târziu Liga Naţiunilor să se transforme în ONU.
Politica de neutralitate a Americii, atât de apărată de George Washington, a fost îngropată. Washington, în mesajul lui de adio, a predicat sus şi tare neutralitatea Americii, care a fost exprimată şi în doctrina Monroe.
America devenise, prin şarlatanie, o unealtă militară în mâna bancherilor internaţionalişti.
Rusia ţaristă, un spin în ochii Iluminaţilor, fusese rasă de pe scena lumii. Primul război mondial a adus ţărilor beligerante datorii astronomice. Bancherii doresc datorii cât mai mari, acestea aducându-le câştiguri fabuloase din dobânzi.


Tratatul de la Versailles a fost conceput după planul Rotschilds-ilor. De partea americană era Woodrow Wilson, marioneta lui Rotschild, cu sfetnicii săi, şi agenţii Baruch şi House.
Din partea Angliei, mai bine-zis a "Coroanei", era Lloyd George şi Comitetul celor 300. Consilierul lui a fost sir Philip Sasoon, ascendentul direct al lui Aneschel Rotschild şi membru în "Privy Council" (Consiliul de stat secret).
Din partea Franţei au fost în delegaţie primul ministru Clemençeau şi George Mandel. Mandel, născut Jerobeau Rotschild, era adesea numit şi Disraeli al Franţei.
Colonelul House a fost persoana cea mai de vază în tratatul de la Versailles. Este cunoscut un caz când Clemençeau a intrat în biroul lui House, unde tocmai se găsea Wilson. Wilson a trebuit să părăsească biroul, pentru ca Clemençeau şi House să se poată întreţine nestingheriţi.
Acest tratat satisfăcea pe militariştii imperialişti şi pe hoţi. A fost o lovitură de moarte pentru toţi cei ce credeau că după război va urma pace şi înţelegere.
Nu a fost un tratat de pace, ci o declaraţie de război. Lloyd George declara: "Avem un document scris care garantează un nou război în douăzeci de ani; dacă se impun unei naţiuni condiţii pe care nu le poate îndeplini, atunci ea este silită sau să încalce tratatul, sau să facă război".
Cunoaştem acum grupurile de persoane care erau în spatele tratatului de la Versailles şi ce scop au urmărit.
Unii ignoranţi poate că şi astăzi pun la îndoială Protocoalele Sionului, dar prezenţa agenţilor lui Rotschild în acest tratat, în nici un caz nu se poate spune că a fost întâmplătoare.

Masa Rotundă



The Round Table (Masa Rotundă) a luat naştere din dorinţa magnatului aurului şi diamantelor, Cecil Rhodes, de a instala un nou "guvern mondial". 
Biograful său, Sarah Millin, o numeşte mai concret "dorinţa de a guverna lumea". În anul 1890, Cecil Rhodes avea un venit anual de un milion de lire sterline. El cheltuia sume enorme. Rhodes a lăsat mai multe testamente.
Frank Avdelotte, în cartea sa "American Rhodes Scolarship" arată că din primul testament se desprinde dorinţa lui Rhodes ca Anglia să stăpânească întreaga lume cu o singură limbă, cea engleză. Puterea ei să fie atât de mare, încât să facă războaiele imposibile.
De fapt, primul care a conceput o asemenea organizaţie de dominaţie a lumii a fost Weishaupt Iluminatul. Aceasta a servit ca model comuniştilor.
Aceeaşi carte ne arată că în 1888 Rhodes a scris un al treilea testament, în care lasă întreaga lui avere lui Rotschild. În testament se referă şi la înţelegerea lor în scris, care conţine "ceea ce am vorbit noi între patru ochi".
Într-un post scriptum către Rotschild, Rhodes scrie: "Cu privire la constituirea unui asemenea plan, luaţi modelul Iluminaţilor".
În ultimul său testament, Rhodes îl numeşte pe ginerele lui Rotschild să dispună de întreaga sa avere. Cu aceşti bani s-a înfiinţat în 1891 nucleul organizaţiei conduse de Lordul Alfred Milner. Ea s-a numit "Masa Rotundă" şi îşi ducea activitatea în spatele guvernului englez.
Aceşti oameni au provocat primul război mondial, pentru a făuri guvernul mondial. Dacă acest lucru s-ar fi înfăptuit, omenirea ar fi fost scutită de nenorocirile ce au urmat.
După încetarea ostilităţilor, în noiembrie 1918, Woodrow Wilson a venit în Europa cu consilierul său, colonelul House, pentru a constitui Liga Naţiunilor. House a luat contact cu membrii "Mesei Rotunde", care au fost convocaţi la Conferinţa de Pace de la Paris în 1919.







Pink Floyd - Money Live 8 Concert 


Acest grup a plecat apoi în America, unde au constituit în 1921 CFR (Council of Foreign Relations), CFR şi "Masa Rotundă" aflându-se sub influenţa Băncii Morgan.

Fundaţii:
Rhodes Rockefeller
Rotschild Carnegie
Milner Ford


The Round Table
Kun Loeb Executive
Baring Brothers Department
Dillon, Read
Lehmann, Bros Rand


C F R(Council of Foreign Relations)

Goldmann, Sachs Hudson Institute
Chase Manhattan Brookings Institute
Rockefeller Fund for Republic

Banca Schiff Lovestone
Banca Warburg Dubinsky
Banca Vanderlip Reuther
Banca Baruch
Banca Morgan Standard Oil
IBM, Xerox
Pan American
Eastman Kodak NBC, CBS, Time,
Firestone Fortune, Look
U.S.Steel Newsweek
New York Times
Washington Post
Simon & Schuster
Saturday Review
Business Week


VA URMA...


Pink Floyd - Money

2 comentarii:

  1. da te leggo sempre cose molto interessanti.

    RăspundețiȘtergere
  2. E 'bene che visito di tanto in tanto e di trovare gli argomenti che ti interessano un po'.Grazie e guardare avanti te ... :-)

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape