_ _

13 martie 2013

Teama de maine

Maine,ce va fi maine si de ce ar trebui sa-mi fie teama,cand azi,acum,totul e bine,chiar daca la cativa metri de mine,se aude o voce plina de suferinta si care sigur nu s-ar teme de ziua de maine,mai degraba ar pasi in lumea cealalta cu sufletul curat si luminos.Subiectul este unul atat de delicat si incarcat emotional incat n-am sa-l dezvolt din respect si omenie.Ar trebui sa ma bucur de alegerea noului Papa,fiind un mare eveniment crestinesc insa care nu-mi aduce prea multa speranta de schimbare a lumii care e tot mai rea.Ca sa nu generalizez,ma voi intoarce putin cu fata catre politicienii care-mi conduc destinele de ceva vreme,dar nu ca sa-i salut nici sa le zambesc n-am de gand, nici macar sa-i privesc nu pot pentru ca sunt mult prea necajit si suparat pentru modul de-a dreptul stupid si dezgustator in care ne reprezinta,ne aranjeaza vietile si asa amarate,ne obliga sa platim statului o multime de bani,sa le induram toate gainariile mari pe care le fac,sub ochii nostri si cele foarte mari,ascunse si numai de ei stiute.Imi intorc si spatele,la figurat,sa nu-i pot vedea,pentru ca nu merita.
Scriu din dezamagire si din dorinta de a ramane sanatos,sa ma pot zbate,ca cei mai mici membrii ai familiei sa poata trai decent...
Sa se bucure de fiecare moment al vietii lor,cu gandul la noi cei care sufera si care ar trebui sa spunem toti intr-un glas:Lasati-va de politica,cu totii,cei care credeti ca imi puteti impune a trai,in ultima parte a vietii asa cum vreti voi.
Renuntati cu totii la gandul ca veti putea duce la izolare un popor zbuciumat de istorii si evenimente,tratati de vecini si celelalte popoare ca pe niste "oi negre"si care trebuie sa suporte toate esecurile ce le-ati dovedit pana acum,pe care le comiteti azi si pe care aveti de gand,prin politica voastra de doi bani,cu oameni incapabili si corupti,sa le comiteti si maine si in urmatorii ani.Ati fost alesi din naivitate,din nestiinta si prostie,ati reusit sa influentati si sa manipulati,un numar exagerat de romani care acum, multi dintre ei regreta.Niciodata nu voi alege stanga politicii,sunt scarbit de vremuri comuniste si mi-e greata de discursurile voastre de la congresele tampite si adunarile lipsite de sens.

 

Un comentariu:

  1. Conducătorii lumii folosesc frica pentru ca să ne stăpânească, dar nouă nu trebuie să ne fie frică de ei.Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, pentru că s-ar putea să fie ultima.
    Îţi doresc ozi bună!

    RăspundețiȘtergere

Vă rog fiți atenți la cuvintele pe care urmează să le scrieți. Bunul simț este cel care trebuie să primeze si sunt sigur că așa veți face. Mulțumesc ! :-)
Please pay attention to the words that is going to write here. Common sense is the one that should be a priority and I`m sure you will. Thank you ! :-)

Protected by Copyscape